2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim resimleri daha yüklemedik yükleyince hemen ekliycem ama ayni ablasinin bebekligi sanki kucagimda kizim var gibi geliyor ablasi cok seviyor basindan ayrilmiyor

kızım 3 kg.. bır haftadır hiç kilo almamiş.. doktor sorun olmaz obazite olmasın daha iyi böyle diyor..

benimki kalkti meme istiyor nasil emziricem gögüs uclarim felaket insallah biran önce gecer

Son düzenleme:

Ay allah kolaylık versin valla helin, biz bir taneyle baş edemezken sen iki taneyle uğraşıyosun, çok zor valla...

Bende de öle oluyo, çok acıyo...((

nalancim sagol tatlim kuzum iyi teyzesi geceleri cok uyaniyor o biraz yoruyor ama olsun yanimda ya herseye deger senin durucuk nasil büyümüstür öp benim icin

Bizimkide öle zeyn gece uykusuna hasret kaldım valla...3 saatlik uyku bile çok ii gelio artık...

Selam kizlr. Suan hastanedeyiz kizimla. Bebegim dogdu cok sukur. 3.784 kg 54 cm :) epiduralli suni sancili normal dogum yaptik. İkimizde iyiyiz suan yatoyoruz. Sali gunu hastanedem cikicam. Optum

Gözünaydın güle güle büyüt bebeğini, maşallah kuzucuna...

Bepantenin hangisi iloşum...
Bu arada kakasını yapmakta zorlanıyosa bebeğiniz poposunu ıslak mendille temizlerken popo deliğine hafif basarsanız orasını silerken kakasını yapar...

Hayırlı olsun cnm, güle güle büyüt kuzunu...
Humana still tea, sıcak havlu koy yada ılık duş al her gün, ayva ve kayısı kompostosu, bolca su ve yarım su bardağı şekerin kalan kısmına kaynamış su koy karıştır ılınınca dik iç, her gün bir bardak, şerbet gibi bi karışım oluyo, tadı iğrenç ama manyak süt yapıyo, bijunun tavsiyesiyle yapmıştım çok işime yaradı, saolsun cnm arkadaşım...

konu gazdan açılmış bizim gaz sorunumuz yok çook şükür haftada 1 olursa oluyo hemen doktorumuzun verdiği şuruptan veriyorum bitki karışımı rahatlıyo kuzum

Nabersin tatlım?

selam kızlar acayip yorgun ve uykusuzum kızım huy değiştirdi nazardeğdi kuzuma bide gaz sancısı girince mahvoluyoruz dün kızımı dısarı cıkardık yemek yedik temiz hava aldık iyi geldi haftabasında sinemaya gittik kocamla ny bes minare güzeldi kayınvalide bazen işe yarıyor arada cıkmazsak kafayı yeriz valla ptesi dr kontrolumuz var ası olacağız bu gaz sancıları ne kadar sürecek yaaa.. Bide süt sağan arkadaşlar kaç cc cıkıyor benim 80 falan o da masala yetmiyor artık. Nasıl çoıaltcaz bu sütü

cnm valla aramıza hoşgeldin gebermeleri oynuyoruz biz de
o sneın kızın arsızlığı cnm demır de yapıo aynısını su anda 100-120 cc arası yemesı gerekıo senınkının, bızımkı dun 150 cc ıctı doymadı mesela resmen arsızlık

Son düzenleme:
kızlar sütü nasıl sağıyorsunuz allahaşkına ben göğüslerim patlamak üzereyken başlıyorum 15 dakka biri 15 dakka diğeri toplasan 30 cc anca çıkıyor bendemi var bi gariplik beceremiyomuyum sağmayı meme ucum çok acıyo pes edip bırakıyorum emzirmek daha kolay geliyo bana bi anlatsanıza nasıl oluyo bu sağma işi

yok canım öyle yapmıyacaksın arada bi sağarsan sana daha kolaylık olur hem sütün daha çok olur illaki göğüslerinin ağrımasını bekleme

anneler marhaba. çarşamba günü oğluma kavuştum çok şükür. sancıyla gittim ama bebek aşağı inmediği için sezeryan olmak zorunda kaldım. oğlum 3300gr 52 cm teyzeleri maşallah.. darısı bakleyenlerin başına. ameliyat sonrası zorluk oluyor tabi ama buna kasinlikle değer..

gözünaydın canım benim ve geçmiş olsun,demekki tek aşağı inmeyen yaramz benimki deilmiş ne kadra sancı çektin peki? bebişine maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün

selam millet ya bugün avent göğüs kalkanı aldım bende ama bişi sorcam ya bu çok küçük diil mi?kıyafetlerimden göğüs uçlarım çıkmış gibi görünüo göğsümün ucunda çok ufak kalıo gibi ya ben anlamadım bunun numarası var mıydıki:S

canım bende de durum aynı 2-3 saatte bir sağarsam 60-80 arası zor çıkıyor
bu da benim oğlana yetmiyor bende 5 saattte bir sağıyorum 1 öğün süt 1 öğün mama devam ediyorum yoksa aç kalacak

GGöğsünden biraz süt akıtıp sür göğüs uçlarına emzirme işin bitince cnm...

nalan denk gelemiyoruz nasılsın canım? duru nasıl tatlım?

aslında öyle değil prop yaa
mama kutusunda 2-4 haftalıkta 90 cc yazıyor ki 100-120 çok fazla değil tatlım
benim oğlanda genelde 90 cc den az yemiyor
yerse 2 saat uyumadan uyanıyor

doğru yapıyorsun ama sütün az geliyor galiba
birde en kısa süre 2 saatte bir sağmalısın canım
sütünü artırıcı birşeyler yapabilirsin
birde düşük seviyede sağmaya başlayıp hızlı devirde bitirirsen daha iyi olur canım

gözünaydın canım benim ve geçmiş olsun,demekki tek aşağı inmeyen yaramz benimki deilmiş ne kadra sancı çektin peki? bebişine maşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün

çok teşekkürler canım. 5 saat filan çektim. çok kötü değildi düzensizdi zaten. açılma olmadığı ve yukarda olduğu için hemen sezeryana aldılar.

tebrik ederim canım sağlıkla büyür inşallah oğluşunnn

saol canım. hepimizinki inşallah.

çok teşekkürler canım. 5 saat filan çektim. çok kötü değildi düzensizdi zaten. açılma olmadığı ve yukarda olduğu için hemen sezeryana aldılar.
saol canım. hepimizinki inşallah.
senin adına çok sevindim canım çünkü ben 1 gün boyu sancı çektim rahim 10 cm açıldı ıkındım ama gelmedi bebiş,sezeryana alıbndım son çare,şimdi sezeryan sonrası sıkıntıların yanında normal sonrası sıkıntıları da yaşıorum

Selam yasemin, oh ne güzel ailece temiz hava alıp gezmişsiniz, biz daha gezmeye çıkmadık hiç kırkı çıksın diye bekliyoruz..

Sütün içinde bol bol su iç, bide humana still tea ve bol bol komposto...

Gözünaydın cnm, sağlıkla büyüt oğluşunu...

Ben sağmaya üşeniyorum valla, zaten kızım fırsat vermiyo sağmama dakkada bir göğsümde...))

Evet cnm numarası var, sen küçük olanı almışsın herhalde...

nalan denk gelemiyoruz nasılsın canım? duru nasıl tatlım?

Valla öle oluyo barays, bizim maymunlardan fırsat bulamıyoruz ki girip rahat rahat yazışmaya...

Ben genel olarak uykusuzum barays ya, durunun da gazı vardı 4-5 gündür ama dünden beri fena değil, biju papatya ve rezene çayını karıştırıp hazırla, 5 çay kaşığı kadar içir ii gelir dedi, bende öle yaptım 2 gündür baya düzeldi...

Şu anda da ana kucağında uyuyo bende arada mızmızlanınca sallıyom onu bi yandan da buraya yazıyom...

Sen nasılsın senin kuzucuk nasıl canım...

nalanım benim kide uyuyor babası da uyuyor
dün gece eşim nöbetçiydi benim ateşim yüksekti o da sağolsun bütün gece beni uyuttu
benim oğlum memeden almdığı için hem sağarak hemde mama veriyorum
bende birkaç kez çıktım dışarı oğlumu da çıkarttık drumuz çıakrın dedi gelişimi için çıkmalıymış
gaz sorunu bizde de var
drun verdiği ilaç çok etkili değil bende rezeneyi direkt vermedim ben içiyorum sütümden geçer diye acaba etki etmiyor mu ki?
doğum sonrası bir tatlı telaşedeyiz hepimiz yavrucuklarımızı doyurma gaz vs güzel şeylerle uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…