- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
anneler marhaba. çarşamba günü oğluma kavuştum çok şükür. sancıyla gittim ama bebek aşağı inmediği için sezeryan olmak zorunda kaldım. oğlum 3300gr 52 cm teyzeleri maşallah.. darısı bakleyenlerin başına. ameliyat sonrası zorluk oluyor tabi ama buna kasinlikle değer..
anneler marhaba. çarşamba günü oğluma kavuştum çok şükür. sancıyla gittim ama bebek aşağı inmediği için sezeryan olmak zorunda kaldım. oğlum 3300gr 52 cm teyzeleri maşallah.. darısı bakleyenlerin başına. ameliyat sonrası zorluk oluyor tabi ama buna kasinlikle değer..
slm kızlar kontrolum vardı bugun. bebişim 3300 gr olmuş. çatı muayenesi de oldum normal yapabılırsın dedı dr um rahim ağzı yumusamaya baslamış dedi. nts ye girdim gerçek dogum sancısı çıkmadı henüz. kanlı akıntım var ama bu tek basına yeterlı degıl dedı dogumun baslaması ıcın. sancıları beklıyoruz yanii.
geçmişi okuyayaım:)
iyi bari doğurmamış birine rastladım çok şükür, çok az kişi kaldık sanırım...
sende benden önce doğuracaksın galiba, bende geçen perşembe kontrole gittim. nstde 1 sancı çıktı, açılma yokmuş ama, eve gönderdiler yarın yine gidicem bakalım ne olacak...
bennur ben burdayım dogurmayan olarak :))
biz ne zaman doğuracağız bakalım, ben son kontrolde doğuruyorum sandım nstde kocaman bir sancı çıktı, bebekte taşikardik çıktı sonra bebekte sıvı açığı olabilir serum takalım dediler, kollarımı mahvetti hemşire serum takamadı doktorda su içmemi söylemiş tekrar nstye girdim ama düzenli sancı çıkmadı benide elim kolum boş bir şekilde eve postaladılar tabi(
bennur ben burdayım dogurmayan olarak :))
bende bekleyenlerdenim pazartesi muayenemiz var bakalım ne diyecek doktor. Gelsin artık bebeklerimiz :)
bende doguramayanlardanımmmmmmmmm
bende hamilelik boyunca akıntı hiç olmadı gıbı... bugun nts yegırdım hiç sancı çıkmadı
Şu an itibariyle doğurmayan 4 kişi görünüyoruz, bakalım kim önce doğuracak, yarışma yapalım dermişim :))
İnşallah bizde hayırlı olan şekilde sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?