2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaaaa görevli bayan numarası var demeyince ben ne bileyşim silikon ve her beden göğüs için esneyebilcek bişey diye düşündüm ve direk aldım:SS

slm kızlar kontrolum vardı bugun. bebişim 3300 gr olmuş. çatı muayenesi de oldum normal yapabılırsın dedı dr um rahim ağzı yumusamaya baslamış dedi. nts ye girdim gerçek dogum sancısı çıkmadı henüz. kanlı akıntım var ama bu tek basına yeterlı degıl dedı dogumun baslaması ıcın. sancıları beklıyoruz yanii.
geçmişi okuyayaım:)

Tebrik ederim canım, aramızda 1 gün vardı sen oğluna kavuştun, darısı başımıza inşallah...
Allah sağlıklı, sıhhatli büyütmeyi nasip etsin...
Sancın nasıl başladı düzenli aralıklarla mı geldi? Ben hala beklemedeyim, akşamda toplanacak doğurmamış insan kalmadı, nehirde doğurdu herhalde :))

gözün aydın canım çokkk sevindim. Allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin inşallah. bi ben kaldım heralde artık dogurmayan:))) bebeğine de sana da maşallah

iyi bari doğurmamış birine rastladım çok şükür, çok az kişi kaldık sanırım...
sende benden önce doğuracaksın galiba, bende geçen perşembe kontrole gittim. nstde 1 sancı çıktı, açılma yokmuş ama, eve gönderdiler yarın yine gidicem bakalım ne olacak...

bana da salı ve perşembe gelceksın dedı inşallah o güne kalmadan dogururum diorum:)) yarın daha fazla sancın cıkar inşallah senın de. beklemek cok sıkıcı

bennur ben burdayım dogurmayan olarak :))

biz ne zaman doğuracağız bakalım, ben son kontrolde doğuruyorum sandım nstde kocaman bir sancı çıktı, bebekte taşikardik çıktı sonra bebekte sıvı açığı olabilir serum takalım dediler, kollarımı mahvetti hemşire serum takamadı doktorda su içmemi söylemiş tekrar nstye girdim ama düzenli sancı çıkmadı benide elim kolum boş bir şekilde eve postaladılar tabi (

benım normal akıntım olmuyo hıc 2 gundur . olunca hafif kanlı oluyo yada hıc olmuyo. sizde durumlar nasıl ?

bende hamilelik boyunca akıntı hiç olmadı gıbı... bugun nts yegırdım hiç sancı çıkmadı

sancının devamı gelir inşallah canım. ben ilk defa bugun girdim nst ye onda da sancı cıkmadı. salıyı beklıycez bakalım bi sürpriz olmazsa:)

bennur ben burdayım dogurmayan olarak :))

bende bekleyenlerdenim pazartesi muayenemiz var bakalım ne diyecek doktor. Gelsin artık bebeklerimiz :)

bende doguramayanlardanımmmmmmmmm

Şu an itibariyle doğurmayan 4 kişi görünüyoruz, bakalım kim önce doğuracak, yarışma yapalım dermişim :))
İnşallah bizde hayırlı olan şekilde sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşuruz...

bende de hiç kanlı akıntı olmuyor, ama çok hareket ettiğim yada yürüdüğüm zaman şeffaf renkli bir akıntı oluyor

valla sırayla dogurursak ben en sona kalırım ama olsun:)) artık bi iki gun sesı cıkmayan dogurmus olarak gerı donuyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…