asenam ve kardelen çiçeği sizin bebişler de erkekmi?
senin akıntınmı kesildi anlayamadım, çatı muayenesi nasıldı, acıdımı?
nalanım benim kide uyuyor babası da uyuyor
dün gece eşim nöbetçiydi benim ateşim yüksekti o da sağolsun bütün gece beni uyuttu
benim oğlum memeden almdığı için hem sağarak hemde mama veriyorum
bende birkaç kez çıktım dışarı oğlumu da çıkarttık drumuz çıakrın dedi gelişimi için çıkmalıymış
gaz sorunu bizde de var
drun verdiği ilaç çok etkili değil bende rezeneyi direkt vermedim ben içiyorum sütümden geçer diye acaba etki etmiyor mu ki?
doğum sonrası bir tatlı telaşedeyiz hepimiz yavrucuklarımızı doyurma gaz vs güzel şeylerle uğraşıyoruz
yaaaaa görevli bayan numarası var demeyince ben ne bileyşim silikon ve her beden göğüs için esneyebilcek bişey diye düşündüm ve direk aldım:SS
ben çatı muayenesı olmadım... doktor da bır şey demedı... kurtardım galıba ben...
benım kızım oluyor
kızımız olacak bizim :) sancım geceleri 1 kere oluyor 5 dk boyunca kıpırdayamıyorum ama gündüz birşeyim yok
pöööffffff uyumak istiiiiiimmmmmmm...((((
canım sezeryan olcaksan gerek yok ama normal düşünüyosan bi şekilde bakacaktır kurtulus yok:))
kesıldı canım normalde beyaz renklı olan akıntım olmuyor artık . sabahları az mıktarda kanlı bı akıntı oluyo 2 gundur.
çatı muayenesınden cok korkuyordum ben de. rahat olmamı soyledı dr um. parmagıyla içerıyı yokladı bı sag tarafı bı sol tarafı bıttı. :S hoş değil ama çok da kötü değil ne kadar rahat olursan o kadar iyi. burdaki kızlarda öyle demıslerdı zaten.sen olmadın mı muayene??
benım hafıf bel agrım oluyor arada bıde karnım sertleşiyor o kadar
Aynen öle valla barayscım, bende tetikte bekliyorum maymunumu, demin sanki uyancakmış gibi oldu, ana kucağını hafif hafif sallayınca uyudu yine, yarım saat sonra kaldırcam, 9 a geliyordu emzirdim 3 saat ara yeter..
Umarım bu akşam biraz uyurda bizde rahat bi uyku çekeriz...Dün akşam hiç uyumadım, sabah da babasında bi türlü durmadı yarım saat anca kestirebildim, mırmır yapa yapa uyandırdı beni valla, babasını da ter basmış susturamadı diye, yazık garibim zaten grip oldu, çok kötü bi bayram tatili geçirdi canım kocam...Zaten tatil nasıl geçti bi şi annamadık...
İade edip büyüğünü alabilir misin acaba?
normal istıyorum ama içimden sezeryanda geçiyor.. kararsızım...
bebegım bır saattır kıpırdamadı.. acil e gıtçem galıba.. korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?