2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin akıntınmı kesildi anlayamadım, çatı muayenesi nasıldı, acıdımı?

kesıldı canım normalde beyaz renklı olan akıntım olmuyor artık . sabahları az mıktarda kanlı bı akıntı oluyo 2 gundur.

çatı muayenesınden cok korkuyordum ben de. rahat olmamı soyledı dr um. parmagıyla içerıyı yokladı bı sag tarafı bı sol tarafı bıttı. :S hoş değil ama çok da kötü değil ne kadar rahat olursan o kadar iyi. burdaki kızlarda öyle demıslerdı zaten.sen olmadın mı muayene??

bızartık digerlerının muhabbetıne fransız kalıyoruz... gaz, süt.... bız ne zaman konuşacagız acaba...

Aynen öle valla barayscım, bende tetikte bekliyorum maymunumu, demin sanki uyancakmış gibi oldu, ana kucağını hafif hafif sallayınca uyudu yine, yarım saat sonra kaldırcam, 9 a geliyordu emzirdim 3 saat ara yeter..

Umarım bu akşam biraz uyurda bizde rahat bi uyku çekeriz...Dün akşam hiç uyumadım, sabah da babasında bi türlü durmadı yarım saat anca kestirebildim, mırmır yapa yapa uyandırdı beni valla, babasını da ter basmış susturamadı diye, yazık garibim zaten grip oldu, çok kötü bi bayram tatili geçirdi canım kocam...Zaten tatil nasıl geçti bi şi annamadık...

yaaaaa görevli bayan numarası var demeyince ben ne bileyşim silikon ve her beden göğüs için esneyebilcek bişey diye düşündüm ve direk aldım:SS

İade edip büyüğünü alabilir misin acaba?

benım kızım oluyor

kızımız olacak bizim :) sancım geceleri 1 kere oluyor 5 dk boyunca kıpırdayamıyorum ama gündüz birşeyim yok

erkekler geç doğar muhabbeti varya o yüzden sordum, bakalım sizin kızlar erkenmi gelecek? gerçi bafo ve celisuensis 40 haftayı doldurdu sanırım moralinizi bozmak gibi olmasın:)) herşeyin hayırlısı tabi sağlıklı olsunlarda...

ben çatı muayenesi oldum canım, benimkide o kadar acımadı ama geçen gittiğimde nöbetçi dr vardı açılma varmı diye baktı o zaman daha çok acıdı,drdan dra değişiyor sanırım..

benım hafıf bel agrım oluyor arada bıde karnım sertleşiyor o kadar

karın sertleşmesi kasılmalar oluyor işte birkaç hafta önce benim kasılmalarım doğumu başlatmasın diye hap kullanmıştım şimdi olsun diye bakıyorum ama yok arada oluyor oda çok nadir bana da henüz çatı muayenesi yapılmadı ama pazartesi yapabilir sanırım belli olmaz.

Nalancım hayırlı olsun ana kucağını almışın sanırım hangisi aldın ve memnunmusun? tabi Duru'da memnun mu:))

Biiiijjjjuuuuuuuuuu tatlım Ana kucağını aldık cuma günü, perşembe akşamı senin gönderdiğin sitelerden birini aradık yerleri burda maltepe e-5 üzerindeymiş, stokta var görünüyordu, tolga hemen aradı, stokta var yarın gelin alın dediler, tolga da hemen ertesi sabah gitti aldı, şimdi mışıl mışıl ana kucağında uyuyo duru, ilk bi huysuzlandı içine koyunca ama şimdi keyfi yerinde valla...

Çooooookkkkkk saol zeynep teyzesi duru ve ben seni çooookkkk öpüyoz, tolga da çok teşekkür ediyo...;D

Son düzenleme:
normal istıyorum ama içimden sezeryanda geçiyor.. kararsızım...

kararsızlık belirsizlik kötü işte. benım epidural sansım olmasaydı ben de kararsız kalırdım belkı ama boyle bı olanak varken normal yapabılırım dıye düşündüm. hersey normal ıcın uygun su an son anda ne olur bılınmez tabi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…