2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende de karın ağrısı oluyor sizde de oluyormu? birde yürürken bazen alt taraflarım ağrıyor ama hergün azda olsa yürümeye çalışıyorum...

bebegım bır saattır kıpırdamadı.. acil e gıtçem galıba.. korkuyorum..

bence stres yapma, benimkide bazen 3saat hareket etmediği oluyor bir şeyler atıştırıyorum üstünede tatlı yiyip yan yatıyorum o zaman hareket ediyor, bazende uyuyorlar tabi...
stresli olduğum zamanlarda daha az hareket ediyorlar birde...

benimde almam lazım hangi marka ve site nalan
kucakta çok yoruluyor
benim kuzuda 9 da yedi ama uyandırmayacam acıkınca uyanıyor

bende de karın ağrısı oluyor sizde de oluyormu? birde yürürken bazen alt taraflarım ağrıyor ama hergün azda olsa yürümeye çalışıyorum...

bende oldu bı kac kere karın agrısı. ben de gezıyorum ama çok dikkat cekıyorum kocagobegımle bıde benden cok etrfaımdakıler heyecanlanıyo dogurcam dıye . geçen gun magazada satıcı kız nasıl cıkıyorsun dısarı korkmuyormusun dedi:S yoo dedim tanıyan tanımayan herkes bı yorum yapıyo sınır oluyorum

dogurmamamın en ıyı yönü bu sanırım gecelerı hala uyuyabılıyorum . ama siz de buyuttunuz bebişleri 1 aylık olcaklar nerdeyse maşallah

Klasik olcak canım ama uyumanın tadını çıkart, böle diyenlere şimdi ne kadar hak veriyorum tahmin bile edemezsin, bebişlerimiz her şeye değer tabi ki ama el ayak çekilince ve sen tek başına uyanık kalınca insanın inadına uykusu geliyo maalesef, o anlar çok feci oluyo...

Haftalık uyuma sürem 8-10 saati geçmiyo valla...

Nalancım hayırlı olsun ana kucağını almışın sanırım hangisi aldın ve memnunmusun? tabi Duru'da memnun mu:))

Fisher price 3 ü 1 arada olanını aldık canım ilerde koltuk oluyomuş...

Duru da memnun görünüyo şu an valla...

benim kocam çok rahat bir adam geçen gün 4 saate yakın hareket etmedi kocama söyledim uyuyodur bebek o dedi, iyiki söyledin bilmiyordum dedim bende:))
birde son zamanlarda yeri daraldığı için hareketleri azalıyormuş, doktorum günde 8-10 kere hareket ediyorsa normal dedi bana...

aynen banda bir sürü yorum yapan oluyor yolda doğuracaksın diyorlar dün sahile gittik eşim bile artık dışarı çıkmamı istemiyor, tabi bazılarıda seninki aşağı inmemeiş daha vaktin var muhabbeti yapıyor... Bugünde pazara gittik herkes göbişime bakıyor tabi:))

benım kocamda aksıne cok evhamlı. soruyo aklına geldıkce oynadımı oynadımı dıye.... her hareket ettıgınde soyle bana ben mutlu oluyorum dıyor . ... bu da iyi degıl yanı stres oluyosun.

Anne-kız güle güle kullanın inşalah iyi günlerde... demin benim yazımı bijununkiyle karıştırdın galiba :))
Uyuyun diyorsun ama bende pek uyuyamıyorum, nefesim daralıyor bazen, birde sadece soluma yatabiliyorum, birde kocişim çok horluyor sağolsun:)) ne çok şikayet ettim dimi...

bana da aşağı inmiş diyo herkes ama bi icraat yok henuz:)
büyükler gözlerini kaçırmayı başarsalar da göbüşlerimizden, çocuklar acayip bakıyolar :)
dogurunca hafifliycez ne güzel

benım kocamda aksıne cok evhamlı. soruyo aklına geldıkce oynadımı oynadımı dıye.... her hareket ettıgınde soyle bana ben mutlu oluyorum dıyor . ... bu da iyi degıl yanı stres oluyosun.

evet o da doğru ama benimkide çok rahat sağolsun. Karnım ağrıyor diyorum onuda pek sallamıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…