ben çatı muayenesi oldum canım, benimkide o kadar acımadı ama geçen gittiğimde nöbetçi dr vardı açılma varmı diye baktı o zaman daha çok acıdı,drdan dra değişiyor sanırım..
Kocamda karşımdaki koltukta uyuya kaldı...((((
tatlı falan yedım ses çıkmadı.. normalde oynardı ... gitçem galıba.. offfffffffffff
bebegım bır saattır kıpırdamadı.. acil e gıtçem galıba.. korkuyorum..
Biiiijjjjuuuuuuuuuu tatlım Ana kucağını aldık cuma günü, perşembe akşamı senin gönderdiğin sitelerden birini aradık yerleri burda maltepe e-5 üzerindeymiş, stokta var görünüyordu, tolga hemen aradı, stokta var yarın gelin alın dediler, tolga da hemen ertesi sabah gitti aldı, şimdi mışıl mışıl ana kucağında uyuyo duru, ilk bi huysuzlandı içine koyunca ama şimdi keyfi yerinde valla...
Çooooookkkkkk saol zeynep teyzesi duru ve ben seni çooookkkk öpüyoz, tolga da çok teşekkür ediyo...;D
ben acil e gidiyorum kızlar.. dua edin.. inşalalh sorun çıkmaz
bende de karın ağrısı oluyor sizde de oluyormu? birde yürürken bazen alt taraflarım ağrıyor ama hergün azda olsa yürümeye çalışıyorum...
dogurmamamın en ıyı yönü bu sanırım gecelerı hala uyuyabılıyorum . ama siz de buyuttunuz bebişleri 1 aylık olcaklar nerdeyse maşallah
Nalancım hayırlı olsun ana kucağını almışın sanırım hangisi aldın ve memnunmusun? tabi Duru'da memnun mu:))
bende oldu bı kac kere karın agrısı. ben de gezıyorum ama çok dikkat cekıyorum kocagobegımlebıde benden cok etrfaımdakıler heyecanlanıyo dogurcam dıye . geçen gun magazada satıcı kız nasıl cıkıyorsun dısarı korkmuyormusun dedi:S yoo dedim tanıyan tanımayan herkes bı yorum yapıyo sınır oluyorum
benim kocam çok rahat bir adam geçen gün 4 saate yakın hareket etmedi kocama söyledim uyuyodur bebek o dedi, iyiki söyledin bilmiyordum dedim bende:))
birde son zamanlarda yeri daraldığı için hareketleri azalıyormuş, doktorum günde 8-10 kere hareket ediyorsa normal dedi bana...
ben biraz uzanayım belim ağrıdı nette çok ağır takip edemiyorum.
hepinize iyi geceler kızlar...
Anne-kız güle güle kullanın inşalah iyi günlerde... demin benim yazımı bijununkiyle karıştırdın galiba :))Klasik olcak canım ama uyumanın tadını çıkart, böle diyenlere şimdi ne kadar hak veriyorum tahmin bile edemezsin, bebişlerimiz her şeye değer tabi ki ama el ayak çekilince ve sen tek başına uyanık kalınca insanın inadına uykusu geliyo maalesef, o anlar çok feci oluyo...
Haftalık uyuma sürem 8-10 saati geçmiyo valla...
Fisher price 3 ü 1 arada olanını aldık canım ilerde koltuk oluyomuş...
Duru da memnun görünüyo şu an valla...
ben biraz uzanayım belim ağrıdı nette çok ağır takip edemiyorum.
hepinize iyi geceler kızlar...
aynen banda bir sürü yorum yapan oluyor yolda doğuracaksın diyorlar dün sahile gittik eşim bile artık dışarı çıkmamı istemiyor, tabi bazılarıda seninki aşağı inmemeiş daha vaktin var muhabbeti yapıyor... Bugünde pazara gittik herkes göbişime bakıyor tabi:))
benım kocamda aksıne cok evhamlı. soruyo aklına geldıkce oynadımı oynadımı dıye.... her hareket ettıgınde soyle bana ben mutlu oluyorum dıyor . ... bu da iyi degıl yanı stres oluyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?