iyi geceler canım, doğum yaklaşınca bel ağrısıda oluyormuş benim hiç ağrımıyor gerçi...
dogum sancısı belden giriyormuş zaten. bide bugun nst de görevli hemşire -elini karnına koyunca rahmın avucunda toplanıyomus gıbı oluyo mu diye sordu? -yok dedim bu da belirtilerden bırı sanırım ama son andakı belırtılerden olsa gerek.
ben zaman daraldıkça normal doğumdanda kormaya başlıyorum bazen, eskiden kadınlar evde tarlada doğuruyorlarmış diye kendimi teselli ediyorum...
şu an için herşey normal doğuma uygun çıktığı için doktorumda hiç sezeryan lafı etmedi zaten...
ya bende o belirtide yok... bel ağrısı, akıntı, sancı, kasılmada yok...
aralık ayına mı kalıcam acaba?
akçacım bak yarını da atlatırsak zaten yay burcunu garantiliyoruz, bende 30 kasım doğumluyum yay burcuyum burcumdan da memnunum, yani yay burcu olması tercih sebebim...
bu arada senin bebişin adı ne olacak?
benım eşim de yay burcu ve 30 kasım dogumlu. ben de yay burcu olsun ıstıyorum:) Rüzgar koymayı düşünüyoruz canım adını siz??
evet iyi bir burçtur övünmek gibi olmasın ama benim doğum günü hediyeleride kaynayacak bu gidişle:))
bizde Erdem koymayı düşünüyoruz ama başınada babası klasik bir isim koymak istiyor Ahmet yada Ali gibi sence hangisi daha iyi?
Rüzgar da güzel isim ama çok hareketli oluyorlarmış diye duymuştum:))
evet benım duyduklarımda hep öyle hareketlı. ama özellikle ailelerimiz bu isimi çok istiyorlar bizde kararsız kalınca olsun dedık.
CİNALİ serileri başlayınca Ali ismiylede 1.sınıfta dalga geçerler dediler ama ne yapalım artık:))
brc80 canim gözün aydin güle güle büyüt bebegini
asenacim insallah bir sorun cikmaz son günlerde yerleri daraldigi icin az hareket ediyorlar hele normal dogumda benim sancilarim sabah 6.30da basladi 14.37de oglum dogdu o süre zarfinda hic oynamadi ama digital nst taktilar kalp atislarini öylelikle dinledik annelik iste insan korkuyor rabbim bütün bekleyenleri hayirlisiyla kavustursun insallah
bilmiyorumki kalktımı acaba, herkes bir yorum yapıyor işte... kalktıysa bizim için iyi olur gerçi:))
neyse iyi bari, içim rahatladı, sağol canım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?