canim ben gecen persembe 39+3deyken sabah namaza kalktim tuvalete gittim ic camasirim hep kan olmustu agrim sizim yoktu hemen hastaneye gittik baktilar 2cm acilma olmus nstye koydular hic sanci cikmadi kanamanin normal oldugunu söylediler daha dogum görünmüyor dediler beni eve yolladilar eve geldim kanamam hic durmadi aksam üzeri iyice kirmizilasti tekrar hastaneye gittik acilma yine 2cmdeymis gene sanci cikmadi tekrar eve yolladilar aksam yatti gece üc dört kere karnim cok agridi sabah kaltim 6.30da tam göbegimin altinda bir sanci ama solugum kesiliyor saate baktim her bes dakikada bir geliyor sanki bicak saplanir gibi her seferinde siddeti artti hemen esimi aradim tekrar hastaneye gittik ama ben kivrana kivrana gittim beni görünce hemen nstye koydular bu sefer sancilar cikti saat 10du her üc dakikada bir sanci sonra alttan baktilar rahim 4cm acilmis dediler bugün dogum olur dediler ve 14 37dede benim yaramaz dogdu ayrintilari dogum hikayemde yazarim artik
merhaba hanımlar
18 kasım saat 06:42 de sezeryanla doğum oldu müsait olamadığım için
giremedim doğum hikayesini sonra müsait olduğum bi gün yazarım size
bebek çok iyi ismi mahir kayra
kilosu 3900 boyu 55 cm
doğum yapacaklara hayırlısıyla doğurursunuz inş
doğum yapmışlarada gözünüzaydın diyorum ve hoşcakalın
öpüyorum herkesi
18 kasım saat 06:42 de sezeryanla doğum oldu müsait olamadığım için
giremedim doğum hikayesini sonra müsait olduğum bi gün yazarım size
bebek çok iyi ismi mahir kayra
kilosu 3900 boyu 55 cm
doğum yapacaklara hayırlısıyla doğurursunuz inş
doğum yapmışlarada gözünüzaydın diyorum ve hoşcakalın
öpüyorum herkesi
Herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin....
sizii doğurudnuzmuu diye takip ederkenn ben gittimm doğumaaselam kizlar nasilsiniz hic firsat bulamiyorum artik benimde gögüslerim yara oldu emzirirken dislerimi sikmaktan dislerim sizliyor ama olsun kurban olurum onu veren allaha bu kkda degissin eski haline dönsün aradigim hicbirseyi bulamiyorum
endişeden değil de öyle beyaz beyaz :)) patlatasım geliyo :))
bu bebepantenii bende duydummhello canlarım
herkesi bi gaz sorunu almış =)
sabahları bizimkide canıma okuyo 5-6 gibi mesai başlıyo
bu sabah dayanamadım aldım kulak çubuğunu batırdım zeytin yağına poposunu kurcaladım bir sıçtı inanlmaz sanki 2 gündür kaka yapmıyomuş gibi
tavsiye ederim yani
meme uçları yara olanlar ilk hafta benimde oldu ne sürdüyse çare olmadı garmastan lansinoh bide başka bi göğüs kremi tek mucize BEPANTEN cebinizde taşıyın her emzirme sonrası sürün
ama emzirmeden önce temizleyin
2 günde 2 göğsümde geçti şimdi çok rahatız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?