2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim ben gecen persembe 39+3deyken sabah namaza kalktim tuvalete gittim ic camasirim hep kan olmustu agrim sizim yoktu hemen hastaneye gittik baktilar 2cm acilma olmus nstye koydular hic sanci cikmadi kanamanin normal oldugunu söylediler daha dogum görünmüyor dediler beni eve yolladilar eve geldim kanamam hic durmadi aksam üzeri iyice kirmizilasti tekrar hastaneye gittik acilma yine 2cmdeymis gene sanci cikmadi tekrar eve yolladilar aksam yatti gece üc dört kere karnim cok agridi sabah kaltim 6.30da tam göbegimin altinda bir sanci ama solugum kesiliyor saate baktim her bes dakikada bir geliyor sanki bicak saplanir gibi her seferinde siddeti artti hemen esimi aradim tekrar hastaneye gittik ama ben kivrana kivrana gittim beni görünce hemen nstye koydular bu sefer sancilar cikti saat 10du her üc dakikada bir sanci sonra alttan baktilar rahim 4cm acilmis dediler bugün dogum olur dediler ve 14 37dede benim yaramaz dogdu ayrintilari dogum hikayemde yazarim artik

Allah oğlunu sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah, bende sancıları hissetmezsem diye korkuyordum demekki hissedilmeyecek birşey değilmiş, bunları anlatman iyi oldu bayağı aydınlatıcı oldu sağol canım, doğum hikayenide bekliyoruz...
bu arada bebişin adını Arda yada Enes düşünüyordun değilmi, son andamı değiştirdiniz? benmi yanlış hatırlıyorum, bizim isimde gelip gidiyor bazen o yüzden bebek şekerlerine bile isim yazdırmadık daha:))

insallah canim yazicamda vaktim olmuyor hadi ben kacar bizimki simdi kalkar yarin görüsürüz

evet canim son anda degisti hic aklimizda olmayan isimlerdi ama memnunum simdi
sancilari hic düsünme geldimi kendini öyle belli ediyorki regl agrisinin daha siddetlisi olarak düsün

Güzel bir isim zaten, Allah adına yakışır bir ömür sürmesini nasip etsin....
bende yatayımda sancılarımı bekleyeyim bari:))

Son düzenleme:
18 kasım saat 06:42 de sezeryanla doğum oldu müsait olamadığım için
giremedim doğum hikayesini sonra müsait olduğum bi gün yazarım size
bebek çok iyi ismi mahir kayra
kilosu 3900 boyu 55 cm
doğum yapacaklara hayırlısıyla doğurursunuz inş
doğum yapmışlarada gözünüzaydın diyorum ve hoşcakalın
öpüyorum herkesi

gözünüz aydın canım maşallah bebişine . sana da geçmiş olsun ve kolay gelsin . hikayeni beklıyoruz:)

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, maşallah kilosuda bayağı iyiymiş, darısı başımıza inşallah...

ulan bu cocugun babası benden cok becerıo bu ıslerı cok sınır oluyorum :S gece uyuttu yatmadan once 2.5 saat uyudu oğlum ben de tabı uyudum kendıme geldım, sımdı ben yedırdım gaz cıkarttım alt degıstırdım ama uyutamıorum mızır mızır mızırdıo... pöfffffffffff.. memelerımı kocama verıp ona devretcem bu işleri

sizii doğurudnuzmuu diye takip ederkenn ben gittimm doğumaa
normelde aralık annesiyimm
bebeğim 36 hafta 4 günlük doğduu
sizin ozamann sancılarınız başlamıştıı
bebek hangii gün doğduu benim 13 kasım gece 1 buçukta dokto normal yolla

Celisuenis ve yaren çook sevindim doğurmanıza hem de normal olarak. hergün ne zaman doğuracam diyordunuz işte kavuştunuz minik yavrunuza ve uykusuz gecelere :). sıra akca'da artık o da doğursa ben rahatlıcam

endişeden değil de öyle beyaz beyaz :)) patlatasım geliyo :))

bu bebepantenii bende duydumm
ama bir kremi varmışş bunu birde merhemii
senin kininn üzerinii okuyabilirmisinn merhemmi yazıyoor
merhem olan çok etkiliymiş pişiktee
eşim yanlışla krem olanını almışş ezcaneden popoya sürdükk fazla etkii yapmadı

Karabiber hayırlı olsun bebişin.. Maşallah ikinize de kaç kilo doğdu bebeğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…