2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Celisuenis ve yaren çook sevindim doğurmanıza hem de normal olarak. hergün ne zaman doğuracam diyordunuz işte kavuştunuz minik yavrunuza ve uykusuz gecelere :). sıra akca'da artık o da doğursa ben rahatlıcam

çok sağol canım düşündüğün için :)) bekliyoruz bakalım çok sürmez dogururum inşallah yakında:))

günaydın arkadaşlar ben hala doğuramayanlardanım((perşembe inşallah gelecek am içimde bir his var perşembeyi beklemez diyooo......kızlar korseyi doktoruma sordum ama gerek yok dedi genede kullanmak istiyorum alan oldu mu?bide sezeryan olucak zararı olurmu?aldıysanız ne aldınız nereden bana yardım eder misiniz=?

ben kullanıyorum dr um kullan dedi sezeryanden 3 gün sonra çok sıkmayacak şekilde kullandım dikişlere de baskı olmuyor daha rahat hareket ediyorsun şimdi daha sıkı kullanıyorum bir beden küçüğünü alacam artık

nereden bulabilirim sen nerden aldın?bir de fiyatı?slip seklinde mi yoksa şort gibi olandan mı?

ben cevap verim canım.. iç çamaşırcıdan aldım 12 liraya çok vermek istemedim zayıflayınca bir beden küçüğünü alıcam çünkü. dr bana şortlu ve göğüs altına kadar olanlardan giy demişti o yüzden öyle aldım..

saol Bijoux bende öyle yapayım.markası var mı?iç çamaşırcıya gittiğimde markasını da söylerim..beden olarak tam bedeninde mi aldın yoksa bir büyük bedeni mi?hamilelikte önce 36 dı benim ama şimdi ne alırım beden olarak onuda bilemiyorum:)))çok saol tekrardan:))))))

burcucum gözün aydın, maşallah oğluna :) kesinlikle değer canım ama sen ilk zamanlar dikkat et yine de zorlama kendini...
:)))) aynı bizzz... gazını çıkarma uyutma susuturma vs... ben bi emziriyorum yani... kocam da bana diyor sen git işe ben doğum iznine çıkayım ama süt işini napcaz diyor :)))

kızlar bu arada bizde de geceleri gaz problemi oluyor şu zinco ne işe yarar anlamadım. en sonunda kakasını yapıp rahatlıyor yoksa gece boyu ayaktayız. ama uyudu mu da uyandıramıyoruz sarılık tam geçmedi çiünkü.
benim sütüm iyi diyordum ama öyle sağacak gibi değil benimki. bir de sağdıktan sonra ısıtıp da veriyorsunuz di mi? daha hiç denemedim. arada mama takviyesi yaptık sadece.
neyse uyandı bizimki görüşürüz....

selam kızlar hiç uyumadı bizimki o kadar yorulmuşum ki sabah beşiğine koyarken elimden kaydı neyseki beşiğine kaydı çok korktum (((

merhaba kızlar 40+6 olarak şu an topikte en sonda ben varım sanırım yarın 41'i bitiriyorum ve sabah kontrolüm var...bu kadar bekledim ama gelmiyor bizim sıpa yarın sezeryan tarihim belli olacak çünkü artık doktorum beklemek istemiyor eğer kafasını soksaydı suni sancı deneyecektik ama malesef,herşeyin hayırlısı sağlıkla kavuşalım bebeklerimize çok az kişi kaldık...

Son düzenleme:
ay çıldırcam kızlar.. kocamla kavga edıp duruoduk cocuk aglıo kocam dıyo kı ac ben dıorum kı yenı emzırdım camış gıbı emıo hala aglıo sonr mama yapıp verdık sustu bız de bugun farklı bı yontem denemye karar verdık sbhtan berı emzırmıorum sagıp verıorum kı ne kdr ıctıgını gorelım dıye butun gun boyle yapcaz ve benim camış oglum naptı bılıo musunuz tam 220 cc süt içti de anca doydu :S şoklardayım cidden 3 saat ıcınde 220 cc sut ıctı onu ıcene kdr tobe uyumadı.. doktorla konuscam mamaya duzenlı baslayalım doymuyo yavrum hoş boyle bır ayıcıgı ben nasıl doyurabılırım kı :S pöffffffffffff

Selam kizlr. Suan hastanedeyiz kizimla. Bebegim dogdu cok sukur. 3.784 kg 54 cm :) epiduralli suni sancili normal dogum yaptik. İkimizde iyiyiz suan yatoyoruz. Sali gunu hastanedem cikicam. Optum
allah sağlıklı uzun ömür versin kızına, sana da çok geçmiş olsun canım..

ayynen bepanten merhem benim göğüs uçlarımı ve toprağın pişiğini düzeltti. 3-4 saatliğine sürseniz bile tamir ediyor meme ucunu, tavsiye edecektim ama aklımdan çıkmış. iyi oldu kız iloş yazdığın, çok berbat bişe bu meme ucu yarası, ateşimi 40 a çıkardı geçen akşam :S

hayırlı olsun canım bebeğin..
süt için nalan söylemiş ben de söyliyim. bir bardağın yarısına şeker üzerine de sıcak su koy iç.. kime desem çok işine yaradı ben de inanmıyodum ama kendimde şahit oldum :) ateşim çıktığında sütüm gitmişti yine yaptım maşallah eskiye döndü..

senin de bebeğin hayırlı olsun canım.. yavaş yavaş hepimiz anneliğe terfi ediyoruzz :)

rica ederimm canım arkadaşım.. işe yatıyor bu şerbet yaa yukarda yazdığım gibi..
bepanten merhem kullanıyorum ben çok işe yarıyo unuttum onu sana söylemeyi..

bir doğum daha, hayırlı olsun canım sana da çok geçmiş olsunn..

onu sorucaktım sana işe yaradı demek papatya.. çok sevindim canım az da olsa rahatlamışsınızdır ikiniz de..

rica ederim canımm ne demek.. demek beğendiniz çok sevindim hakatten çok memnunum ben.. bişe sorucam duru titreşimine tepki veriyo mu ya benimki hiç iplemiyo :)

benimde almam lazım hangi marka ve site nalan
kucakta çok yoruluyor
benim kuzuda 9 da yedi ama uyandırmayacam acıkınca uyanıyor
canım çoğu yerde kalmamış benimkinden. ben de nalana birkaç adres yazmıştım stokta bulunan. istersen sana da atayım o adesleri..

bebeklerimiz çoğalıyorrr.. allah sağlıklı uzun ömür versin canım bebeğine :)

merhemini kullanıyorum canım yazdım yukarda çok memnunum..

markasını hatırlamıyorum canım :S ben baya şişko olduğum için önce L aldım ama hiç sıkmadı, değiştirdim M aldım canım.. sen de alırsın olmadı değiştirirsin..

hay maşallah burcu bencede canım doktoruna danışın doymuyorsa takviye mamaya başlarsınız,üç hafta olmuşsunuz bile yaa ne çabuk geçti darısı benim başıma...

hay maşallah burcu bencede canım doktoruna danışın doymuyorsa takviye mamaya başlarsınız,üç hafta olmuşsunuz bile yaa ne çabuk geçti darısı benim başıma...

canım maşallah maşallah da ben tukenıorum sureklı memede gezıo velet doymuomuş garıbım aslında garıp demek de yanlış mılletın sutu yok bızımkı bulmuş doymuo arsız sey.. gercı kılo alımı da fazlaydı ıkı haftada 700 gr aldı kı bu cok fazla demek oluyo ama bıraz erken dogdugu ıcın aradakı farkı kapatıodur gıbı dusunmustum ama bu ıs boyle gıtmez valla.. buyuk ıhtımalle sutum kalıtesız ya yoksa o kdr sutle hangı bebe ac kalır sorarım sıze...

cnm işalla sen de bafo gıbı sezeryan beklerken normal dogurursun. sezeryan olursa da korkma sakın valla basıt bı amelıytamıs kı benım canım da cok tatlıdır 2 gun snr hıc bısıyı kalmıo ınsanın.

Herkese merhaba,

Selam kizlr. Suan hastanedeyiz kizimla. Bebegim dogdu cok sukur. 3.784 kg 54 cm :) epiduralli suni sancili normal dogum yaptik. İkimizde iyiyiz suan yatoyoruz. Sali gunu hastanedem cikicam. Optum

Hepinizin gözüaydın arkadaşlar,allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi

saol canım artık hayırlısı sizleri düşününce rahatlıyorum zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…