Celisuenis ve yaren çook sevindim doğurmanıza hem de normal olarak. hergün ne zaman doğuracam diyordunuz işte kavuştunuz minik yavrunuza ve uykusuz gecelere :). sıra akca'da artık o da doğursa ben rahatlıcam
bizim oğlandada var canımm daha 1 haftalıkkendişeden değil de öyle beyaz beyaz :)) patlatasım geliyo :))
Karabiber hayırlı olsun bebişin.. Maşallah ikinize de kaç kilo doğdu bebeğin?
günaydın arkadaşlar ben hala doğuramayanlardanım((perşembe inşallah gelecek am içimde bir his var perşembeyi beklemez diyooo......kızlar korseyi doktoruma sordum ama gerek yok dedi genede kullanmak istiyorum alan oldu mu?bide sezeryan olucak zararı olurmu?aldıysanız ne aldınız nereden bana yardım eder misiniz=?
nereden bulabilirim sen nerden aldın?bir de fiyatı?slip seklinde mi yoksa şort gibi olandan mı?ben kullanıyorum dr um kullan dedi sezeryanden 3 gün sonra çok sıkmayacak şekilde kullandım dikişlere de baskı olmuyor daha rahat hareket ediyorsun şimdi daha sıkı kullanıyorum bir beden küçüğünü alacam artık
ben cevap verim canım.. iç çamaşırcıdan aldım 12 liraya çok vermek istemedim zayıflayınca bir beden küçüğünü alıcam çünkü. dr bana şortlu ve göğüs altına kadar olanlardan giy demişti o yüzden öyle aldım..
burcucum gözün aydın, maşallah oğluna :) kesinlikle değer canım ama sen ilk zamanlar dikkat et yine de zorlama kendini...anneler marhaba. çarşamba günü oğluma kavuştum çok şükür. sancıyla gittim ama bebek aşağı inmediği için sezeryan olmak zorunda kaldım. oğlum 3300gr 52 cm teyzeleri maşallah.. darısı bakleyenlerin başına. ameliyat sonrası zorluk oluyor tabi ama buna kasinlikle değer..
:)))) aynı bizzz... gazını çıkarma uyutma susuturma vs... ben bi emziriyorum yani... kocam da bana diyor sen git işe ben doğum iznine çıkayım ama süt işini napcaz diyor :)))ulan bu cocugun babası benden cok becerıo bu ıslerı cok sınır oluyorum :S gece uyuttu yatmadan once 2.5 saat uyudu oğlum ben de tabı uyudum kendıme geldım, sımdı ben yedırdım gaz cıkarttım alt degıstırdım ama uyutamıorum mızır mızır mızırdıo... pöfffffffffff.. memelerımı kocama verıp ona devretcem bu işleri
allah sağlıklı uzun ömür versin kızına, sana da çok geçmiş olsun canım..Selam kizlr. Suan hastanedeyiz kizimla. Bebegim dogdu cok sukur. 3.784 kg 54 cm :) epiduralli suni sancili normal dogum yaptik. İkimizde iyiyiz suan yatoyoruz. Sali gunu hastanedem cikicam. Optum
ayynen bepanten merhem benim göğüs uçlarımı ve toprağın pişiğini düzeltti. 3-4 saatliğine sürseniz bile tamir ediyor meme ucunu, tavsiye edecektim ama aklımdan çıkmış. iyi oldu kız iloş yazdığın, çok berbat bişe bu meme ucu yarası, ateşimi 40 a çıkardı geçen akşam :Smeme uçları yara olanlar ilk hafta benimde oldu ne sürdüyse çare olmadı garmastan lansinoh bide başka bi göğüs kremi tek mucize BEPANTEN cebinizde taşıyın her emzirme sonrası sürün
ama emzirmeden önce temizleyin
2 günde 2 göğsümde geçti şimdi çok rahatız
hayırlı olsun canım bebeğin..herkesee selammm
18 kasım normal doğumla kızım dünyamıza geldi.. çok şükür.
3410 gram - 51 cm
ikimizde iyiyiz çok şükürr... bugun bende ayaklandım baya yan oturabılıyorum ancak . banyo yaptım. dikişlerim azcık acıyor.
sütüm gelmıyorama boş boş emiyor.
süt gelmesi için yaptığınız bişeyler olduysa söylermisiniz ...
herkes doğurmuştıuur heralde geçmişe bakamadım .
senin de bebeğin hayırlı olsun canım.. yavaş yavaş hepimiz anneliğe terfi ediyoruzz :)selam kızlar! ben de dün sabah yani 19 kasım 08:47 itibariyle anne oldum. epiduralsiz tam normal olarak dünyaya geldi kızım. 3640 gr ve 51 cm uzunluğunda. darısı bekleyenlerin başına. inşallah siz de en kısa sürede ve en hayırlı yolla kavuşursunuz bebeklerinize. muhteşem bir duygu anne olmak! tüm acılarını unutturuyor insana. benden şimdilik bu kadar. vakit bulabilirsem tekrar girip doğum hikayemi sizlerle paylaşırım. kızım ve ben öpüyoruz sizleri!
rica ederimm canım arkadaşım.. işe yatıyor bu şerbet yaa yukarda yazdığım gibi..Bepantenin hangisi iloşum...
yarım su bardağı şekerin kalan kısmına kaynamış su koy karıştır ılınınca dik iç, her gün bir bardak, şerbet gibi bi karışım oluyo, tadı iğrenç ama manyak süt yapıyo, bijunun tavsiyesiyle yapmıştım çok işime yaradı, saolsun cnm arkadaşım...
bir doğum daha, hayırlı olsun canım sana da çok geçmiş olsunn..anneler marhaba. çarşamba günü oğluma kavuştum çok şükür. sancıyla gittim ama bebek aşağı inmediği için sezeryan olmak zorunda kaldım. oğlum 3300gr 52 cm teyzeleri maşallah.. darısı bakleyenlerin başına. ameliyat sonrası zorluk oluyor tabi ama buna kasinlikle değer..
onu sorucaktım sana işe yaradı demek papatya.. çok sevindim canım az da olsa rahatlamışsınızdır ikiniz de..Ben genel olarak uykusuzum barays ya, durunun da gazı vardı 4-5 gündür ama dünden beri fena değil, biju papatya ve rezene çayını karıştırıp hazırla, 5 çay kaşığı kadar içir ii gelir dedi, bende öle yaptım 2 gündür baya düzeldi...
rica ederim canımm ne demek.. demek beğendiniz çok sevindim hakatten çok memnunum ben.. bişe sorucam duru titreşimine tepki veriyo mu ya benimki hiç iplemiyo :)Biiiijjjjuuuuuuuuuu tatlım Ana kucağını aldık cuma günü, perşembe akşamı senin gönderdiğin sitelerden birini aradık yerleri burda maltepe e-5 üzerindeymiş, stokta var görünüyordu, tolga hemen aradı, stokta var yarın gelin alın dediler, tolga da hemen ertesi sabah gitti aldı, şimdi mışıl mışıl ana kucağında uyuyo duru, ilk bi huysuzlandı içine koyunca ama şimdi keyfi yerinde valla...
Çooooookkkkkk saol zeynep teyzesi duru ve ben seni çooookkkk öpüyoz, tolga da çok teşekkür ediyo...;D
canım çoğu yerde kalmamış benimkinden. ben de nalana birkaç adres yazmıştım stokta bulunan. istersen sana da atayım o adesleri..benimde almam lazım hangi marka ve site nalan
kucakta çok yoruluyor
benim kuzuda 9 da yedi ama uyandırmayacam acıkınca uyanıyor
bebeklerimiz çoğalıyorrr.. allah sağlıklı uzun ömür versin canım bebeğine :)18 kasım saat 06:42 de sezeryanla doğum oldu müsait olamadığım için
giremedim doğum hikayesini sonra müsait olduğum bi gün yazarım size
bebek çok iyi ismi mahir kayra
kilosu 3900 boyu 55 cm
doğum yapacaklara hayırlısıyla doğurursunuz inş
doğum yapmışlarada gözünüzaydın diyorum ve hoşcakalın
öpüyorum herkesi
merhemini kullanıyorum canım yazdım yukarda çok memnunum..bu bebepantenii bende duydumm
ama bir kremi varmışş bunu birde merhemii
senin kininn üzerinii okuyabilirmisinn merhemmi yazıyoor
merhem olan çok etkiliymiş pişiktee
eşim yanlışla krem olanını almışş ezcaneden popoya sürdükk fazla etkii yapmadı
markasını hatırlamıyorum canım :S ben baya şişko olduğum için önce L aldım ama hiç sıkmadı, değiştirdim M aldım canım.. sen de alırsın olmadı değiştirirsin..saol Bijoux bende öyle yapayım.markası var mı?iç çamaşırcıya gittiğimde markasını da söylerim..beden olarak tam bedeninde mi aldın yoksa bir büyük bedeni mi?hamilelikte önce 36 dı benim ama şimdi ne alırım beden olarak onuda bilemiyorum:)))çok saol tekrardan:))))))
hay maşallah burcu bencede canım doktoruna danışın doymuyorsa takviye mamaya başlarsınız,üç hafta olmuşsunuz bile yaa ne çabuk geçti darısı benim başıma...
18 kasım saat 06:42 de sezeryanla doğum oldu müsait olamadığım için
giremedim doğum hikayesini sonra müsait olduğum bi gün yazarım size
bebek çok iyi ismi mahir kayra
kilosu 3900 boyu 55 cm
doğum yapacaklara hayırlısıyla doğurursunuz inş
doğum yapmışlarada gözünüzaydın diyorum ve hoşcakalın
öpüyorum herkesi
anneler marhaba. çarşamba günü oğluma kavuştum çok şükür. sancıyla gittim ama bebek aşağı inmediği için sezeryan olmak zorunda kaldım. oğlum 3300gr 52 cm teyzeleri maşallah.. darısı bakleyenlerin başına. ameliyat sonrası zorluk oluyor tabi ama buna kasinlikle değer..
selam kızlar! ben de dün sabah yani 19 kasım 08:47 itibariyle anne oldum. epiduralsiz tam normal olarak dünyaya geldi kızım. 3640 gr ve 51 cm uzunluğunda. darısı bekleyenlerin başına. inşallah siz de en kısa sürede ve en hayırlı yolla kavuşursunuz bebeklerinize. muhteşem bir duygu anne olmak! tüm acılarını unutturuyor insana. benden şimdilik bu kadar. vakit bulabilirsem tekrar girip doğum hikayemi sizlerle paylaşırım. kızım ve ben öpüyoruz sizleri!
herkesee selammm
18 kasım normal doğumla kızım dünyamıza geldi.. çok şükür.
3410 gram - 51 cm
ikimizde iyiyiz çok şükürr... bugun bende ayaklandım baya yan oturabılıyorum ancak . banyo yaptım. dikişlerim azcık acıyor.
sütüm gelmıyorama boş boş emiyor.
süt gelmesi için yaptığınız bişeyler olduysa söylermisiniz ...
herkes doğurmuştıuur heralde geçmişe bakamadım .
Selam kizlr. Suan hastanedeyiz kizimla. Bebegim dogdu cok sukur. 3.784 kg 54 cm :) epiduralli suni sancili normal dogum yaptik. İkimizde iyiyiz suan yatoyoruz. Sali gunu hastanedem cikicam. Optum
cnm işalla sen de bafo gıbı sezeryan beklerken normal dogurursun. sezeryan olursa da korkma sakın valla basıt bı amelıytamıs kı benım canım da cok tatlıdır 2 gun snr hıc bısıyı kalmıo ınsanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?