prop maşallah 3 saatte 200cclerden bahsediyorsun biz bazen mama takviyesi yapıyoruz 10 ml ancak içiyor benim sütümden ne kadar içiyor onu allah bilir...
kesınlıkle katılıyorum. bızımkı babasında uyumayı cok sevıo gogsunun ustunde duz zemın ya :)) amaaan hepsı gececek ya bak hamılelıgımız bıttı bırıncı ayımız bıtcek, yakındai emekleyıp kosmaya da baslarlar cok cabuk buyuyolar unutca butun sıkıntıları işallapompayı bi daha deneyeyim ben de.
evet canım ya memede keyif yapıyor hatta üstümüzde uyumaya bayılıyor :S en son üstümde uyudu ben yatarken, beşiğine alıyoruz basıyo çığlığı üstümdeyken 2 saat uyudu öyle :)) erken doğanlarda adaptasyon problemi sonucu anne sıcaklığını daha fazla hissetme ihtiyacı oluyormuş, sonuçta bizimkiler sezeryanla geldi daha doğrusu yerinden alındı...
inşallah birkaç aya kadar bir düzene girecek emme-uyuma olayları...
kesınlıkle katılıyorum. bızımkı babasında uyumayı cok sevıo gogsunun ustunde duz zemın ya :)) amaaan hepsı gececek ya bak hamılelıgımız bıttı bırıncı ayımız bıtcek, yakındai emekleyıp kosmaya da baslarlar cok cabuk buyuyolar unutca butun sıkıntıları işalla
iştahlı degıl ayı :))
aptamil pre kullanıoruz cnm bız de 90 cc hazırlıoruz her seferınde :))) ben pompamdan cok memnunum guzel sagıyo. sen de sık sık sagmalısın sutunu cogaltır cnm oyle bole artacak sutun yavas yavas..
bu cocuklar boyla bzen sırf memeyle temas etmelerı yeto beslenmıolar oyle duruolar
grıpın evet o bıberon gazı en cok onleyen ama doktora sordum avent dedı ısrarla, olmazsa onu da alırız :S ama mama konusunda bılemedım bıze aptamıl pre alın dedler ama aptamıl 1 ve senın dedıgın de dogumdan ıtıbaren dıyo :S kafam karıstı
propcum bende kızıma aptamil veriyorum 50 cc fazlasını istiyor doymuyor onunla bende fazla gelir diye vermek istemiyorum ama sen 90 cc veriyormuşsun şaşırdım bende vereyim o zaman,sütümde çok değil napmalıyım bilmiyorum humana,komposto ancak akşama getiriyor sütü:)süt sağma makineside acıtır diyorlar almadım o yüzden alsam mı acaba memnun musunuz siz,canınızı yakmıyor dimi?yavrum mememi koparıcak nerdeyse çekiyor çekiyor gelmiyor gündüzleri süt ağlıyor bu sefer(bende mama veriyorum istemeye istemeye
ben sadece gündüzleri ve akşam veriyorum,sen hangi aralarda veriyosun?vermek ıstemıorum olmaz cnm o bılır nasıl ne kdrla doyacagını bızımkı 100-150 cc arası her ogun ıcıyo anca doyuyo sutumden ıctıyse 2 saate acıkıo mama ıctıyse 3 saate acıkıo.
sagma makınesı kesınlıkle can yakmıo hatta emerlerken daha cok can yanıo makınayla daha rahat yanı. ayrıca arttırıyo da sutu sut cekıldıkce gelıo sonucta.
evet canım 1 hafta küçüğüz biz ama anlamadım gitti bazen lıkır lıkır emiyo hatta çenesinden süzülüyor bazen de çekiştirip duruyor oyun oynuyor sanki biz de doydu sanıyoruz ama ben pompayla 1 damla bile sağamadım elimle sıktığımda bile daha fazla geliyor(
humana 2-3 bardak içiyorum hergün, helva, boza tüketiyorum, su içmekten midem bulandı artık ama ancak bu kadar geliyor işte...
demir bey oldukça iştahlı anlaşılan :) mama ne veriyorsun burcu? aptamil aldık biz. 30 ml hazırlıyorum her seferinde.
iştahlı degıl ayı :))
aptamil pre kullanıoruz cnm bız de 90 cc hazırlıoruz her seferınde :))) ben pompamdan cok memnunum guzel sagıyo. sen de sık sık sagmalısın sutunu cogaltır cnm oyle bole artacak sutun yavas yavas..
bu cocuklar boyla bzen sırf memeyle temas etmelerı yeto beslenmıolar oyle duruolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?