2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop maşallah 3 saatte 200cclerden bahsediyorsun biz bazen mama takviyesi yapıyoruz 10 ml ancak içiyor benim sütümden ne kadar içiyor onu allah bilir...

prop maşallah 3 saatte 200cclerden bahsediyorsun biz bazen mama takviyesi yapıyoruz 10 ml ancak içiyor benim sütümden ne kadar içiyor onu allah bilir...

cnm gelir senin de humana iç bol su iç, bızım velet senın kızdan buyuk sut ıhtıyacı arttıkca sut de artıyo bebege gore mrk etme.. ama benm sutum de doyurmuo bebemı bız de mama verıoz ne fayda

livece ve orays... tebrıkler kızlar... saglıklı uzun omurlu analı babalı olurlar ınsallah

evet canım 1 hafta küçüğüz biz ama anlamadım gitti bazen lıkır lıkır emiyo hatta çenesinden süzülüyor bazen de çekiştirip duruyor oyun oynuyor sanki biz de doydu sanıyoruz ama ben pompayla 1 damla bile sağamadım elimle sıktığımda bile daha fazla geliyor (
humana 2-3 bardak içiyorum hergün, helva, boza tüketiyorum, su içmekten midem bulandı artık ama ancak bu kadar geliyor işte...

demir bey oldukça iştahlı anlaşılan :) mama ne veriyorsun burcu? aptamil aldık biz. 30 ml hazırlıyorum her seferinde.

iştahlı degıl ayı :))
aptamil pre kullanıoruz cnm bız de 90 cc hazırlıoruz her seferınde :))) ben pompamdan cok memnunum guzel sagıyo. sen de sık sık sagmalısın sutunu cogaltır cnm oyle bole artacak sutun yavas yavas..
bu cocuklar boyla bzen sırf memeyle temas etmelerı yeto beslenmıolar oyle duruolar

pompayı bi daha deneyeyim ben de.
evet canım ya memede keyif yapıyor hatta üstümüzde uyumaya bayılıyor :S en son üstümde uyudu ben yatarken, beşiğine alıyoruz basıyo çığlığı üstümdeyken 2 saat uyudu öyle :)) erken doğanlarda adaptasyon problemi sonucu anne sıcaklığını daha fazla hissetme ihtiyacı oluyormuş, sonuçta bizimkiler sezeryanla geldi daha doğrusu yerinden alındı...
inşallah birkaç aya kadar bir düzene girecek emme-uyuma olayları...

kesınlıkle katılıyorum. bızımkı babasında uyumayı cok sevıo gogsunun ustunde duz zemın ya :)) amaaan hepsı gececek ya bak hamılelıgımız bıttı bırıncı ayımız bıtcek, yakındai emekleyıp kosmaya da baslarlar cok cabuk buyuyolar unutca butun sıkıntıları işalla

inşallah canım. zaman çabuk geçiyor aslında. mamayı kaşıkla mı veriyosunuz? biberon önermedi bize dr. da

valla dogum yaptıgım hastanede sırıngayla verın demıslerdı ama yok bızım oglana yeter mı o sırıngadan damla damla bıberonlar verıoruz.. bıberon onermeme nedenlerı bebek bıberonun akıcılıgına alısıp da memeyı bırakmasın dıye ya bızım oyle olmadı ıkısıne de alıstı. bı tek bıberondan snr mememı ısırma huyu edındı sut gelmeyınce ısırıo bıberon zannedıp :) doktor avent bıberon onerdı bız avent, nuk ve chıcco aldık, bı de madelanın kendı bıberonu var hepsının ucu farklı hepsını de kabul edıo yamyam ooldugu ıcın hıc farketmıo onun ıcın

prop maşallah demire,demek o kadar koca boğaz :) işin zor valla,gerçi bence iştahsız ve mıymıntı olması koca boğaz olmasından çok daha kötü. Aptamil comformil gaz yapmıyomuş,bir çocuk doktoru söylemişti. Ben ondan aldım koydum çantama.Onu dene birde belki yararı olur. Birde dr. brownsun biberonları gazı önlüyomuş,en çok o tavsiye ediliyor.onuda dene istersen.Gerçi seninki bağırsak gazından çekiyodu dimi? Olsun belkiş bunlarda işe yarar

Selam anneler naber? Hastanedeyim hala, telefondan yaziyorum. Suan sutum gelmedigi icin kolostrum emiyo kizim. Ya bu sut üç gunde falan gelir diyorlar oyle mi? Goguslerim sertlestimi diye soruyo ebeler ama hala sertlesmedi malesef. Bu yuzden doymuyo galiba bebisim. Gogus uclarim cok aciyo. Tr den garmatsan almistim ama ise yaramadi. Bepanten demissiniz birde onu deneyeyim bakalim. Tebrikleriniz icin tesekkurler. Annelik harika bir duyguymus. Esim bes dk bile kizimin uanindan ayrilamiyor. Dogumumada girdi sagolsun. İgnenin gozunu sevim 5 ikinmada geldi kizim agrisiz valla super. Hikayemi yazarim sonra eve gidince optum

propcum bende kızıma aptamil veriyorum 50 cc fazlasını istiyor doymuyor onunla bende fazla gelir diye vermek istemiyorum ama sen 90 cc veriyormuşsun şaşırdım bende vereyim o zaman,sütümde çok değil napmalıyım bilmiyorum humana,komposto ancak akşama getiriyor sütü:)süt sağma makineside acıtır diyorlar almadım o yüzden alsam mı acaba memnun musunuz siz,canınızı yakmıyor dimi?yavrum mememi koparıcak nerdeyse çekiyor çekiyor gelmiyor gündüzleri süt ağlıyor bu sefer(bende mama veriyorum istemeye istemeye

grıpın evet o bıberon gazı en cok onleyen ama doktora sordum avent dedı ısrarla, olmazsa onu da alırız :S ama mama konusunda bılemedım bıze aptamıl pre alın dedler ama aptamıl 1 ve senın dedıgın de dogumdan ıtıbaren dıyo :S kafam karıstı

gunaydın kızlar...

dun gece acil e gittik bebek hareket etmıyor dıyor.. hemen ultroson ve ardından nts ye girdik.. nts ye girince öyle bır hareketlendi ki... tepindi durdu.. doktor soruyor bunun neresi hareket etmıyor diyor.. sonra doktor takılmaya başladı saat gece 12 uyuyor bebek, sende uyandırıyorsun diye... sorun çıkmadı.. şukur.. eve gelınce agırlık çöktu.. gelince hemen yattım, daha yenı kalktım... epey uyuşum....:))))

bende aptamil 1 veriyorum doğumdan itibaren diye,yanlış mı yoksa pire mi vermeliydim?

vermek ıstemıorum olmaz cnm o bılır nasıl ne kdrla doyacagını bızımkı 100-150 cc arası her ogun ıcıyo anca doyuyo sutumden ıctıyse 2 saate acıkıo mama ıctıyse 3 saate acıkıo.

sagma makınesı kesınlıkle can yakmıo hatta emerlerken daha cok can yanıo makınayla daha rahat yanı. ayrıca arttırıyo da sutu sut cekıldıkce gelıo sonucta.

Son düzenleme:
ben sadece gündüzleri ve akşam veriyorum,sen hangi aralarda veriyosun?

süt gelsin diye mi sağma makinesini kullanıyosun,öyleyse bende alıyım önerdiğin bir marka varsa.

benimde aynı canım emerken lıkır lıkır ağzından taşıyo hatta boğazına kaçıyo bazen çekince hemen pet kapatmazsam üstüm sırılsıklam oluyor ama pompa 25-30 cc anca çıkarıyor bi iş var bu işte bence pommpadan kaynaklanıyor benimki manuel ama şu altında biberon olan uzun pompası olandan bi arkadaşım keşke ondan almasaydın biz hiç memnun kalmadık sonra başka aldık demişti bence pompadan kaynaklanıyor seninki ne marka manuelmi

ben günde 3 kere 60 veriyorum ama öncesinde emziriyorum 60 cc yide içip rahatlıyor 3-4 saat uyuyor sonra sık sık emziriyorum ama arda çok mızıklanırsa 30 cc tepiyorum hemen ama sen 200 cc sütü verip bide mama veriyorsan var bunda bişey sütün kalitesiz olabilirmi biz en son tartıldığımızda günde 30 gr almış oluyordu fakat göğüs pedime dikkat ediyorum günde 2 kez değiştiriyorum yerinden kalkmıyor ve üstünde sapsarı yağ tabakası oluyor kokusu bile yağ kokusu gibi
ama senin pompa gerçekten iyiymiş benimkinde var bi pohluk kesin

demirede maşallah allah bozmasın iştahını

selam ben geldim:))
oğlumu nihayet emzirebildimmm yuppiiii çok güzel duygu
chicconun kauçuk göğüs ucundan aldım nalan dün bahsetmişti onu deneyeyim dedim
oğlum baya memede durdu ağzına aldı emdi
doymadı ama emmesi bana yeter
sonra da 20 cc mama yedi normalde 60 cc den az yemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…