ben sadece gündüzleri ve akşam veriyorum,sen hangi aralarda veriyosun?
süt gelsin diye mi sağma makinesini kullanıyosun,öyleyse bende alıyım önerdiğin bir marka varsa.
cnm 200 verıp bı de mama vermıoruz, doymuo ayıcık doymadıgı zmn verıoruz. bak sımdı sbh 9 dan bu saate 340 cc ıctı yeterlı gelıo yatıp uyuyo mesela aksama dogru sutum azalınca nolcak ona bakcaz bugun hıc emzırmıcem hep sagıp verıcem boyle ne yedıgını gorelım dıyebenimde aynı canım emerken lıkır lıkır ağzından taşıyo hatta boğazına kaçıyo bazen çekince hemen pet kapatmazsam üstüm sırılsıklam oluyor ama pompa 25-30 cc anca çıkarıyor bi iş var bu işte bence pommpadan kaynaklanıyor benimki manuel ama şu altında biberon olan uzun pompası olandan bi arkadaşım keşke ondan almasaydın biz hiç memnun kalmadık sonra başka aldık demişti bence pompadan kaynaklanıyor seninki ne marka manuelmi
ben günde 3 kere 60 veriyorum ama öncesinde emziriyorum 60 cc yide içip rahatlıyor 3-4 saat uyuyor sonra sık sık emziriyorum ama arda çok mızıklanırsa 30 cc tepiyorum hemen ama sen 200 cc sütü verip bide mama veriyorsan var bunda bişey sütün kalitesiz olabilirmi biz en son tartıldığımızda günde 30 gr almış oluyordu fakat göğüs pedime dikkat ediyorum günde 2 kez değiştiriyorum yerinden kalkmıyor ve üstünde sapsarı yağ tabakası oluyor kokusu bile yağ kokusu gibi
ama senin pompa gerçekten iyiymiş benimkinde var bi pohluk kesin
demirede maşallah allah bozmasın iştahını
propp büyüdükçe iştah artıyor süt artmayınca da yetmiyor
benim oğlumda aynu sayılır 90 cc den aşağısına doymuyor 2 saatte bir beslenirse, uyanıkken daha da fazla oluyor
süt artırmak için bijonun yaptığını yapacam şeker su olayını belki faydası olur
humana çok etkili olmuyor destekçi ama yetmiyor
ben ne zmn ısterse verıorum hergun vermıorum doymadıgında bellı edıo o zmn verıorum gecesı gunduzu yok yanı..
pompa madela mını electrıcty kullanıorum cok da memnunum yanı .. daha ıyısı fln vardır ama ben bunu almıstım ıdare etsın dıye bayag ıs goruyo
prop maşallah demire,demek o kadar koca boğaz :) işin zor valla,gerçi bence iştahsız ve mıymıntı olması koca boğaz olmasından çok daha kötü. Aptamil comformil gaz yapmıyomuş,bir çocuk doktoru söylemişti. Ben ondan aldım koydum çantama.Onu dene birde belki yararı olur. Birde dr. brownsun biberonları gazı önlüyomuş,en çok o tavsiye ediliyor.onuda dene istersen.Gerçi seninki bağırsak gazından çekiyodu dimi? Olsun belkiş bunlarda işe yarar
ya şekerın bı faydası oldugunu dusunmuorum ya bence psıkolojık artmıs onların sutu yarım bardak seker ne demek ya :S cok kılo alırsın bence kompostoya yuklen bence ya da helvaya bılemedım :S
ama hergün içmiyorlar sanırım bir seferlik değil mi?
hergün içemem tatlıyı hiç sevmem
bugünlük bi deneyeyim oğlum ilk kez emdi belki uğur getirir:)))cnm bı seferlık oldugunu dusunmuyorum :))
dün kuaföre gittim 1 yıldır ilk kez saçımı boyattım ve kestirdim beyaz dolmuştu iyce karamele boyattım aslında kumral olucaktı ama karamel oldu aynaya bakmaya korkuyorum gözüm alışmadı 20 gün sonra tekrar gidicem boyaya bakalım belki değiştiririm belkide açtırırım
anam uyandı prenses emişek biraz
Milupa - Conformil 1
evet gripin yazdığı milupa maması gerçekten gaz sorunu olan bebekler içinmiş
acaba bunu denesek mi?
1 seferlik kızlar şerbet olayı. psikolojik falan değil birçok kişide test edildi onaylandı :)
iloş ayrıca deıgın sey cok mantıklı ben de bundan snr oyle yapayım gece bıberonla vereyım emzırmekle ygrasmıyım.. bugun deneyım bıtsın de bı bugun butun gun bıberonlar verıp ne kdr ıctıgını gorcem de :))
1 seferlik kızlar şerbet olayı. psikolojik falan değil birçok kişide test edildi onaylandı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?