2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sadece gündüzleri ve akşam veriyorum,sen hangi aralarda veriyosun?

süt gelsin diye mi sağma makinesini kullanıyosun,öyleyse bende alıyım önerdiğin bir marka varsa.

ben ne zmn ısterse verıorum hergun vermıorum doymadıgında bellı edıo o zmn verıorum gecesı gunduzu yok yanı..
pompa madela mını electrıcty kullanıorum cok da memnunum yanı .. daha ıyısı fln vardır ama ben bunu almıstım ıdare etsın dıye bayag ıs goruyo

propp büyüdükçe iştah artıyor süt artmayınca da yetmiyor
benim oğlumda aynu sayılır 90 cc den aşağısına doymuyor 2 saatte bir beslenirse, uyanıkken daha da fazla oluyor
süt artırmak için bijonun yaptığını yapacam şeker su olayını belki faydası olur
humana çok etkili olmuyor destekçi ama yetmiyor

cnm 200 verıp bı de mama vermıoruz, doymuo ayıcık doymadıgı zmn verıoruz. bak sımdı sbh 9 dan bu saate 340 cc ıctı yeterlı gelıo yatıp uyuyo mesela aksama dogru sutum azalınca nolcak ona bakcaz bugun hıc emzırmıcem hep sagıp verıcem boyle ne yedıgını gorelım dıye

ya şekerın bı faydası oldugunu dusunmuorum ya bence psıkolojık artmıs onların sutu yarım bardak seker ne demek ya :S cok kılo alırsın bence kompostoya yuklen bence ya da helvaya bılemedım :S

bende de aynı pompa var bende memnunum o olmasa belki de hiç sütüm olmayacaktı ilk gece sağmaya başladık malum

gripin bende de aynı biberon var ben memnunum birde bu biberonların akışı çok yavaş anne sütü emer gibi bebekler çok rahata alışamıyor

ben aptamil 1 veriyorum zaten üzerindeki haftasına göre şu an 90 cc günde 5-6 kez vermemiz gerekiyormuş ama ne kadar az verirsek okadar iyi emsin sıpalar işleri ne emsinki artsın sütümüz

ya şekerın bı faydası oldugunu dusunmuorum ya bence psıkolojık artmıs onların sutu yarım bardak seker ne demek ya :S cok kılo alırsın bence kompostoya yuklen bence ya da helvaya bılemedım :S

ama hergün içmiyorlar sanırım bir seferlik değil mi?
hergün içemem tatlıyı hiç sevmem

dün kuaföre gittim 1 yıldır ilk kez saçımı boyattım ve kestirdim beyaz dolmuştu iyce karamele boyattım aslında kumral olucaktı ama karamel oldu aynaya bakmaya korkuyorum gözüm alışmadı 20 gün sonra tekrar gidicem boyaya bakalım belki değiştiririm belkide açtırırım
anam uyandı prenses emişek biraz

benım sacımda da 4 tane beyaz var :))
ben dugunumden snr hıc boyatmamıstım dogal rengıne donsun dıye uzun bı sure daha boyatmıcam heralde ama kızıl saclarımı ozledım

bijo yazmış ama bende diim BEPANTEN merhem kızlar
bu arada doğum yapanları tebrik ederim darısı bekleyenlerin başına

pirop yannız değilsin la benim buzada dün akşam 190 yedi doymadı şaşırdım kaldım
ben gündüzleri emziriyorum geceleri sağıp biberonla veriyorum
biberonla 10 dk da yiyip uyuyo memede yarım saat 40 dk keyif yapıyo =)
gaz sorunumuzda şimdilik çok yok şükür
daha hiç mama vermedim
milupanın rezene çayını vermeye başlıycam ablam kullanmış o tavsiye etti
bide gece çayı varmış çok rahat uyutuyomuş bakalım işe yarıcakmı
süt içinde ekstra bişi yapmıyorum çok şükür lökür lökür akıyo birazda psikolojik bence
süt hormonu çok hassasmış sütüm az dediğinde bile azalırmış =)
ama deli gibi çikileta yiyorum

cnm bı seferlık oldugunu dusunmuyorum :))
bugünlük bi deneyeyim oğlum ilk kez emdi belki uğur getirir:)))

değişiklik olmuştur canım
bende bi ara gidip saç rengimle oynayacam ama renge karar veremedim

iloş bence de süt psikolojı olayı tamamen katılıom sana :) senın dana benımkını yalnız bırakmıo saolsun ıkı dana oldular bylece :))

iloş ayrıca deıgın sey cok mantıklı ben de bundan snr oyle yapayım gece bıberonla vereyım emzırmekle ygrasmıyım.. bugun deneyım bıtsın de bı bugun butun gun bıberonlar verıp ne kdr ıctıgını gorcem de :))

1 seferlik kızlar şerbet olayı. psikolojik falan değil birçok kişide test edildi onaylandı :)

yarın dene ama biberonla uykusu bile dağılmıyo kucağımada almıyorum yattığı yerde kafayı sabitliyorum sadece içip uyuya kalıyo ama memede cebelleşiyoruz en az 40 dk + bizde uykusuz kalıyoruz
biberondan cuk cuk geliyo yorulmuyolar ama memede emmek için uğraşıyolar
biberona alışmasın diede sadece geceleri veriyorum =) keşfettim rahat ettim gece çok uykusuz kalmıyorum sabah 6 gibi başlıyo bizim mesai =)

1 seferlik kızlar şerbet olayı. psikolojik falan değil birçok kişide test edildi onaylandı :)

haa 1 seferlikse yapim hergün hergün çekilmez o kadar tatlı su =)
denemekte yarar var
çok süt sağarsam 2-3 günlük depolar kafayı çekerim
nihahahahaha
yada bebeyi anneme postalar deliksiz bi uyku çekerim depine depine =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…