2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazını okudum
kesinlikle katılıyorum ha bide şu 9 ay 15 ay emzirdim diyene şaşırıyorum acaba sadece 6 ay hiç takviyesiz emziren varmıdırki
valla ben vericem mama doymadığı sürece aç kalmasındansa mama yesin daha iyi ama emzirebildiğim kadarda emziricem inşallah geçen anneme sordum ben ne kadar emdim diye bi iştehla 6 ay dedi peki takviye verdinmi dedim tabi milupanın her çeşidini fazlasıyla yedin dedi kayınvaldeme sordum kaç ay emdi oğlun diye 9 ay dedi ama öyle bir diyorki sanki sadece emmiş sonra sordum başka ne verdin dedim bisküvi süt pirinç unu muz vs dedi yani ben şunu anladım öyle iştahla ben şukadar emzirdim diyene bi sorun başka ne vermiş mutlaka takviye yapılıyor yani

nolmuş bu foruma böyle bir hafta girmedik:) hiç bişey anlamadık kendi mesajlarımı göremedim neyse. kızlar benimde tatlışım oldu 12 kasımda hayırlısıyla. bende sezeryanlılar kervanına katıldım. baya geç yazdım ama ancaa...

hepinize çok teşekkür ediyorummm
beklıyenlerde sağlıkla kucaaklarına alsınlar bebişlerini ..
bizim şimdilik gaz - uyku sorunumuz yok çok şükür gece emmesi için kaldırıyorum hıc oralı olmuyor.
sütüm gece geldi . emiyor hemen uyuyor 1 saat sonra hemen aranıyor mızırdanıyor bılıyor saatınıde.
kızımın burnunun kenarında azcık kızarıklık var. doğum lekesıymıs. ama çocuk doktoru geçici kalıcı değil dedii.bebeğğin büyüdükçe geçer dedi . ona kafama takmıştım ama sağlığı yerınde ya artık üzülmüyorum .
çok güzel duygu gerçekten Allah herkese nasip etsin inş..

listeye eklıyebılırsın bafocum .
18 kasım normal doğum . Bebişimin adı : ZEYNEP NAZ

Propcum ben chicconun manuel pompasını kullanıyorum ve en fazla 100 cc çıkıyor 2 gögsümün toplamı.Elektirkli pompa ile ne kadar süt elde ediyorsun ? Manuel pompa çok yoruyor beni elektirikli almalımıyım sizce

yahu kızlar benim sütüm göğüs pedi kullanacak kadar akmıyor emzirmezken veya birinden emerken diğerinden fışkırmıyor.. ama bizim oğlan da hiç huysuzluk çıkarmıyor doymadım diye.. emiyor biraz uzunca tabii, sonra uyuyor.. çok imrendim bol sütlü annelere şimdi..
ilonanın fikri de süper aslında belki denerim geceleri..

selam kizlar nasilsiniz? bende ogluma geceleri ek mama veriorum sutum kalmio gecelri ama rahat oluo

Son düzenleme:
oyy babasına verıdm bebemı kapımı cektım uyumusum ıkı saat :)) emzırme derdı olmayınca o da besleyebılınce cok guzel oluyo :))

Leyli ben bir sağışımda 80-200 cc arası süt alıyorum. duruma gore degısıo azlıgı coklugu. ben elektrıklıyle bıle yoruluyorum manuelı hıc dusunemıyorum :))

bende avent elektrikli var canım ama sanırım ben beceremiyorum yada sütüm cidden az. senin sütün varmış, öyle de devam eder inşallah. benim sadece kızım emdiğinde bazen çenesinden akıyr, ben sıkınca da çıkıyor ama öyle fışkırmıyor. daha hiç göğüs pedi kullanmadım mesela.
gözün aydın canım :) doğum lekesi geçici veya kalıcı olabiliyormuş. bizde de göz kapaklarında kızarıklık var doğum lekesiymiş henüz geçmedi bakalım ilerde gecer mi ama bir de gözünün içinde renkli kısmın yanında akında kan oturmuş gibi bir leke vardı o geçti mesela 2 haftada. benim de başta hiç hoşuma gitmemeşti ama dediğin gibi sağlıkları yerinde olsun lekeler de nazar boncuğu olsun :)
aynen... fışkırdığı günler çabuk gelir inşallah :)

canim benimkide 39+4de 12 kasimda normal yolla dogdu

kizlar bugün gögüs agrisiyla uyandim tam iki saat agladim zaten cok zor emziriyordum acidan bugün hic emziremedim esime dedim ben emziremiycem git eczaneden pompa al gel aldi geldi iki kere sagdim verdim simdi tekrat sagip vericem rahat oldu benim icin insallah biran önce düzelir

selamlar kızlar,bebeği olanlara hayırlı olsun :)kasım bitti daha doğuramayanlar mı var yahu:)

1 seferlik kızlar şerbet olayı. psikolojik falan değil birçok kişide test edildi onaylandı :)

ne bu serbet olayı

bugünlük bi deneyeyim oğlum ilk kez emdi belki uğur getirir:)))

değişiklik olmuştur canım
bende bi ara gidip saç rengimle oynayacam ama renge karar veremedim
ende kestrıcem de fırsat bulamıyorum yaa

aynen sutum bol sutum bol demek lazım

benım sacımda da 4 tane beyaz var :))
ben dugunumden snr hıc boyatmamıstım dogal rengıne donsun dıye uzun bı sure daha boyatmıcam heralde ama kızıl saclarımı ozledım

kızıl yakısmıstı facede gordugumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…