ben ne zmn ısterse verıorum hergun vermıorum doymadıgında bellı edıo o zmn verıorum gecesı gunduzu yok yanı..
pompa madela mını electrıcty kullanıorum cok da memnunum yanı .. daha ıyısı fln vardır ama ben bunu almıstım ıdare etsın dıye bayag ıs goruyo
bende avent elektrikli var canım ama sanırım ben beceremiyorum yada sütüm cidden az. senin sütün varmış, öyle de devam eder inşallah. benim sadece kızım emdiğinde bazen çenesinden akıyr, ben sıkınca da çıkıyor ama öyle fışkırmıyor. daha hiç göğüs pedi kullanmadım mesela.benimde aynı canım emerken lıkır lıkır ağzından taşıyo hatta boğazına kaçıyo bazen çekince hemen pet kapatmazsam üstüm sırılsıklam oluyor ama pompa 25-30 cc anca çıkarıyor bi iş var bu işte bence pommpadan kaynaklanıyor benimki manuel ama şu altında biberon olan uzun pompası olandan bi arkadaşım keşke ondan almasaydın biz hiç memnun kalmadık sonra başka aldık demişti bence pompadan kaynaklanıyor seninki ne marka manuelmi
ben günde 3 kere 60 veriyorum ama öncesinde emziriyorum 60 cc yide içip rahatlıyor 3-4 saat uyuyor sonra sık sık emziriyorum ama arda çok mızıklanırsa 30 cc tepiyorum hemen ama sen 200 cc sütü verip bide mama veriyorsan var bunda bişey sütün kalitesiz olabilirmi biz en son tartıldığımızda günde 30 gr almış oluyordu fakat göğüs pedime dikkat ediyorum günde 2 kez değiştiriyorum yerinden kalkmıyor ve üstünde sapsarı yağ tabakası oluyor kokusu bile yağ kokusu gibi
ama senin pompa gerçekten iyiymiş benimkinde var bi pohluk kesin
demirede maşallah allah bozmasın iştahını
gözün aydın canım :) doğum lekesi geçici veya kalıcı olabiliyormuş. bizde de göz kapaklarında kızarıklık var doğum lekesiymiş henüz geçmedi bakalım ilerde gecer mi ama bir de gözünün içinde renkli kısmın yanında akında kan oturmuş gibi bir leke vardı o geçti mesela 2 haftada. benim de başta hiç hoşuma gitmemeşti ama dediğin gibi sağlıkları yerinde olsun lekeler de nazar boncuğu olsun :)hepinize çok teşekkür ediyorummm
beklıyenlerde sağlıkla kucaaklarına alsınlar bebişlerini ..
bizim şimdilik gaz - uyku sorunumuz yok çok şükürgece emmesi için kaldırıyorum hıc oralı olmuyor.
sütüm gece geldi . emiyor hemen uyuyor 1 saat sonra hemen aranıyor mızırdanıyor bılıyor saatınıde.
kızımın burnunun kenarında azcık kızarıklık var. doğum lekesıymıs. ama çocuk doktoru geçici kalıcı değil dedii.bebeğğin büyüdükçe geçer dedi . ona kafama takmıştım ama sağlığı yerınde ya artık üzülmüyorum .
çok güzel duygu gerçekten Allah herkese nasip etsin inş..
aynen... fışkırdığı günler çabuk gelir inşallah :)yahu kızlar benim sütüm göğüs pedi kullanacak kadar akmıyor emzirmezken veya birinden emerken diğerinden fışkırmıyor.. ama bizim oğlan da hiç huysuzluk çıkarmıyor doymadım diye.. emiyor biraz uzunca tabii, sonra uyuyor.. çok imrendim bol sütlü annelere şimdi..
ilonanın fikri de süper aslında belki denerim geceleri..
sizii doğurudnuzmuu diye takip ederkenn ben gittimm doğumaa
normelde aralık annesiyimm
bebeğim 36 hafta 4 günlük doğduu
sizin ozamann sancılarınız başlamıştıı
bebek hangii gün doğduu benim 13 kasım gece 1 buçukta dokto normal yolla
canim benimkide 39+4de 12 kasimda normal yolla dogdu
1 seferlik kızlar şerbet olayı. psikolojik falan değil birçok kişide test edildi onaylandı :)
ende kestrıcem de fırsat bulamıyorum yaabugünlük bi deneyeyim oğlum ilk kez emdi belki uğur getirir:)))
değişiklik olmuştur canım
bende bi ara gidip saç rengimle oynayacam ama renge karar veremedim
aynen sutum bol sutum bol demek lazımbijo yazmış ama bende diim BEPANTEN merhem kızlar
bu arada doğum yapanları tebrik ederim darısı bekleyenlerin başına
pirop yannız değilsin la benim buzada dün akşam 190 yedi doymadı şaşırdım kaldım
ben gündüzleri emziriyorum geceleri sağıp biberonla veriyorum
biberonla 10 dk da yiyip uyuyo memede yarım saat 40 dk keyif yapıyo =)
gaz sorunumuzda şimdilik çok yok şükür
daha hiç mama vermedim
milupanın rezene çayını vermeye başlıycam ablam kullanmış o tavsiye etti
bide gece çayı varmış çok rahat uyutuyomuş bakalım işe yarıcakmı
süt içinde ekstra bişi yapmıyorum çok şükür lökür lökür akıyo birazda psikolojik bence
süt hormonu çok hassasmış sütüm az dediğinde bile azalırmış =)
ama deli gibi çikileta yiyorum
benım sacımda da 4 tane beyaz var :))
ben dugunumden snr hıc boyatmamıstım dogal rengıne donsun dıye uzun bı sure daha boyatmıcam heralde ama kızıl saclarımı ozledım
ay canm ya :S neyse inşallah bu gece gelir suyun fln açılman da olur da doğurursun inşallah sağlıklaben varım asoo 40+6 olarak :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?