ay canm ya :S neyse inşallah bu gece gelir suyun fln açılman da olur da doğurursun inşallah sağlıkla
burcucum gözün aydın, maşallah oğluna :) kesinlikle değer canım ama sen ilk zamanlar dikkat et yine de zorlama kendini...
neyse uyandı bizimki görüşürüz....
bir doğum daha, hayırlı olsun canım sana da çok geçmiş olsunn..
brc80 canim gözün aydin güle güle büyüt bebegini
gözün aydın canım çokkk sevindim. Allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin inşallah. bi ben kaldım heralde artık dogurmayan:))) bebeğine de sana da maşallah
selam kızlar,arada gelip gidiyorum ama kimse olmuyo ya
Ben yarın saat 3te doğuma giriyorum.Sezeryan olacak.sabah yatışım yapılacak.Yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak inşallah.Allahım sağasağlim onu bana versinde daha ne isteyeyim...Zaman geçtikçe heyecan başlıyo yavaş yavaş,inşallah bugece uyuyabilirim :)
ben varım asoo 40+6 olarak :S
benım sacımda da 4 tane beyaz var :))
ben dugunumden snr hıc boyatmamıstım dogal rengıne donsun dıye uzun bı sure daha boyatmıcam heralde ama kızıl saclarımı ozledım
selam kizlar..
yarin bebişimin kontrolü war bakalim neler değişmiş :)
gerçi ben bayaği bi değişim gözlemliorum :)
giyinmeyi unuttum sayesinde saolsun :))
çok zevk alio memede uyumaktan.beşiğine koyamioruz hanimi.kimin kucağina gitse yaygarayi kopario cadi :))
illa bende duracak.
gaz problemimiz war bizimde dr.a sorcam yarin bakalim ne önerecek..
selam kızlar,arada gelip gidiyorum ama kimse olmuyo ya
Ben yarın saat 3te doğuma giriyorum.Sezeryan olacak.sabah yatışım yapılacak.Yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak inşallah.Allahım sağasağlim onu bana versinde daha ne isteyeyim...Zaman geçtikçe heyecan başlıyo yavaş yavaş,inşallah bugece uyuyabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?