2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar
bende sonunda küçük prensime cuma akşamı kavuştum 19/11/2010 18.30
çok mükemmel bi duyguymuş
allah isteyen herkese nasip etsin
oğluş
3090 gr 49 cm gerçi daha vardı 30/11/2010 olması gerekiyodu son sat tarihine göre
sezeryanla oldu gene anestezi
yalnız sezo okadar abartıldığı kadarda zor değilmiş çok şükür
ama emzirme olayı bitirdi beni
sütte 4 günde normale dönüyomuş
bilmiom napcaz
ama herşeye değer

burcucum gözün aydın, maşallah oğluna :) kesinlikle değer canım ama sen ilk zamanlar dikkat et yine de zorlama kendini...
neyse uyandı bizimki görüşürüz....

bir doğum daha, hayırlı olsun canım sana da çok geçmiş olsunn..

brc80 canim gözün aydin güle güle büyüt bebegini

gözün aydın canım çokkk sevindim. Allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin inşallah. bi ben kaldım heralde artık dogurmayan:))) bebeğine de sana da maşallah

çoooook teşekkürler kızlar. akçacım son günler zor geçiyor ama sonucu çok güzel. hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna.

kıslar benimde sütüm 3.gün geldi stres yapmayın gelir inş.doğrusu ben çok üüzldüm çünkü benim oğlan mamada almadı resmen aç kaldı 3 gün ve sonunda sarılık oldu ...ama süt geldi geçte olsa şimdi yetiyo sütüm

brc80 hayırlı olsun bebişin, sağlıkla büyütürsün inşallah, aramızda 1 gün vardı sen kavuştun inşallah bende kavuşurum hayırlısıyla.....

selam kızlar,arada gelip gidiyorum ama kimse olmuyo ya
Ben yarın saat 3te doğuma giriyorum.Sezeryan olacak.sabah yatışım yapılacak.Yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak inşallah.Allahım sağasağlim onu bana versinde daha ne isteyeyim...Zaman geçtikçe heyecan başlıyo yavaş yavaş,inşallah bugece uyuyabilirim :)

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım...
sezeryanı senmi tercih ettin

selam kizlar..
yarin bebişimin kontrolü war bakalim neler değişmiş :)
gerçi ben bayaği bi değişim gözlemliorum :)
giyinmeyi unuttum sayesinde saolsun :))
çok zevk alio memede uyumaktan.beşiğine koyamioruz hanimi.kimin kucağina gitse yaygarayi kopario cadi :))
illa bende duracak.
gaz problemimiz war bizimde dr.a sorcam yarin bakalim ne önerecek..

pirop yannız değilsin la benim buzada dün akşam 190 yedi doymadı şaşırdım kaldım
ben gündüzleri emziriyorum geceleri sağıp biberonla veriyorum
biberonla 10 dk da yiyip uyuyo memede yarım saat 40 dk keyif yapıyo =)
gaz sorunumuzda şimdilik çok yok şükür
daha hiç mama vermedim
milupanın rezene çayını vermeye başlıycam ablam kullanmış o tavsiye etti
bide gece çayı varmış çok rahat uyutuyomuş bakalım işe yarıcakmı
süt içinde ekstra bişi yapmıyorum çok şükür lökür lökür akıyo birazda psikolojik bence
süt hormonu çok hassasmış sütüm az dediğinde bile azalırmış =)
ama deli gibi çikileta yiyorum [/B][/QUOTE]

benım sacımda da 4 tane beyaz var :))
ben dugunumden snr hıc boyatmamıstım dogal rengıne donsun dıye uzun bı sure daha boyatmıcam heralde ama kızıl saclarımı ozledım

bende kucagımdan ındırmeye kıyamıyorum askası alınca ıcım gıdıyor nasıl ıse donecegım

cnm inşallah hayırlısı ıle kucagına alacaksın. allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…