çoooook teşekkürler kızlar. akçacım son günler zor geçiyor ama sonucu çok güzel. hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna.
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım...
sezeryanı senmi tercih ettin
slm kızlar
bende sonunda küçük prensime cuma akşamı kavuştum 19/11/2010 18.30
çok mükemmel bi duyguymuş
allah isteyen herkese nasip etsin
oğluş
3090 gr 49 cm gerçi daha vardı 30/11/2010 olması gerekiyodu son sat tarihine göre
sezeryanla oldu gene anestezi
yalnız sezo okadar abartıldığı kadarda zor değilmiş çok şükür
ama emzirme olayı bitirdi beni
sütte 4 günde normale dönüyomuş
bilmiom napcaz
ama herşeye değer
cnm inşallah hayırlısı ıle kucagına alacaksın. allah yardımcın olsun
gripin hayırlı doğumlar olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz,sağlıklı kolay bir doğum olsun...
bende seni doğurdun zannettim birkaç gün göremeyince, beklemek gerçekten zormuş seni anlayabiliyorum, İnşallah hayrlı olan şekilde sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım...
Teşekkürederimcanım.İlk başlarda bebeğimin suyu azdı doktorum sezeryan olacak gibi görünüyor demişti,sonrasında suyu normale döndü ama ben vazgeçmedim artık sezeryandan.
ara ara giriyorum aslında karşılaşmadık demekki,saol canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım artık sonuna geldik...
bende bugün kontrole gidecektim ama yarına kendi doktoruma randevu alınca bugün gitmekten vazgeçtim zaten nöbetçi doktor oluyor beni daha çok strese sokuyor.
herhengi bir doğum belirtisi olmadı bugünde hayılırsı bakalım....
kendş doktoruna gitmek en iyisi bence de iyi yapmışsın. benim karnımın sertleşmesi arttı sanki:S
benim karnımda çok gergin birde yürürken karnımın alt tarafı ağrıyor,
çatlakların oldumu bu arada?
bende lierac kullandım ama bende biraz oldu ama çok değil yani anneme ve ablama göre :))olmadı canım hiç.. mustela kullandım ondan mı yoksa genetik mi bilemiyorum ama olmadı çok şükür. sen de oldu mu?
orays, sekerpembem, kaderrr ve brc80 bebişleriniz hayırlı olsun..Allah hayırlı evlat eylesin..Sağlıklı, hayırlı olurlar inşaAllah.. :)
Gripin Allah yardımcın olsun..
Doğuramayanlardan biri de benim..Annemler geldi çok şükür..Bebişime birçok hediye almışlar Allah razı olsun ..Ama bizim cadıcık daha çıkmaya niyetli değil .. Bakalım yarın doktor kontrolümüz var..Ondan önce anneciğimle bir pazar turu yapacağım..Belki açılma falan olur yürüyünce.. Herkes onu bekliyor, en çok da ben .. İnşaAllah bir sorun olmadan sağ salim kucağımıza alırız bebişleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?