2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım...
sezeryanı senmi tercih ettin

Teşekkürederimcanım.İlk başlarda bebeğimin suyu azdı doktorum sezeryan olacak gibi görünüyor demişti,sonrasında suyu normale döndü ama ben vazgeçmedim artık sezeryandan.

gripin hayırlı doğumlar olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz,sağlıklı kolay bir doğum olsun...

Son düzenleme:

gözünüz aydın canım. maşallah bebişine de sana da darısı biz bekleyenlerin başına:))

bende seni doğurdun zannettim birkaç gün göremeyince, beklemek gerçekten zormuş seni anlayabiliyorum, İnşallah hayrlı olan şekilde sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım...

ara ara giriyorum aslında karşılaşmadık demekki,saol canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım artık sonuna geldik...

bende bugün kontrole gidecektim ama yarına kendi doktoruma randevu alınca bugün gitmekten vazgeçtim zaten nöbetçi doktor oluyor beni daha çok strese sokuyor.
herhengi bir doğum belirtisi olmadı bugünde hayılırsı bakalım....

kendş doktoruna gitmek en iyisi bence de iyi yapmışsın. benim karnımın sertleşmesi arttı sanki:S

Kizlar benimde goguslerim berbat durumda naptiysam ise yaramiyor sol daha iyi durumda ama sagi sadece sagabiliyorum surekli bepantenliyorum ama banamisin demiyo napayim yokmu bi care bulan

orays, sekerpembem, kaderrr ve brc80 bebişleriniz hayırlı olsun..Allah hayırlı evlat eylesin..Sağlıklı, hayırlı olurlar inşaAllah.. :)

Gripin Allah yardımcın olsun..

Doğuramayanlardan biri de benim..Annemler geldi çok şükür..Bebişime birçok hediye almışlar Allah razı olsun ..Ama bizim cadıcık daha çıkmaya niyetli değil .. Bakalım yarın doktor kontrolümüz var..Ondan önce anneciğimle bir pazar turu yapacağım.. Belki açılma falan olur yürüyünce.. Herkes onu bekliyor, en çok da ben .. İnşaAllah bir sorun olmadan sağ salim kucağımıza alırız bebişleri..

Allahım bütün bekleyenleri hayırlısıyla bebişlerine kavuştursun, seninde bayağı olmuş, yürürken ağrın oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…