bende lierac kullandım ama bende biraz oldu ama çok değil yani anneme ve ablama göre :))
Amin inşaAllah..Çok fazla yürürsem ağrım oluyor..Bazen de sol kasığıma sancı vuruyor ayaktayken....5 dk.dan fazla yürüyünce durup tekrar devam ediyorum..40.haftada doğuranlar %5 miş ama yine de endişeleniyor insan ister istemez..
pazara mehter takımı gibi gidersin artık 5 dk yürüyüp, durup devam edersin:))
birde yüzde kaçı 40.haftadan önce doğuruyormuş o zaman?
olabilir canım bu siteyede bir haller oldu zaten mesajlar falan silindi bir ara, hayırlı haberlerini bekliyoruz:))
kimse kendine konduramıyodur zaten 40 41 . haftaları ama başa gelen çekiliyor haftalar doluverıyor. saglıklı bır sekılde dogunca da bebısler butun bu sıkıntılar unutuluyor:))
bennur ben doğum için annemlere samsuna geldim kendi evimde bıle degılım yanidogumdan 2 hafta sonra evıme donucem inşallah.. kayınvalıdem de o zaman gelcek. 20 gun falan kalır sonra gider kocamla ben bakarız diyorum.
saol canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize bir avuç hamile kaldık zaten bakalım bende yarın gidicem tekrar kontrole,41.haftam bitiyor yarın şaka gibi bana hep erken doğururmuşum gibi geliyordu oysa :)))
yatayımda sabah olsun bir an önce yeni bir hafta herşey gönlümüzce olsun iyi geceler kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?