2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin inşaAllah..Çok fazla yürürsem ağrım oluyor..Bazen de sol kasığıma sancı vuruyor ayaktayken....5 dk.dan fazla yürüyünce durup tekrar devam ediyorum..40.haftada doğuranlar %5 miş ama yine de endişeleniyor insan ister istemez..

Son düzenleme:
bende bugün hiç dışarı çıkmadım, yürümedimde,bütün gün evde yatıp yuvarlandım
eşimide pazatesi sendromu kapladı bende ona alışmıştım gerçi kaç gündür, yarın benim içinde zor olacak(
kayınvalidem aradı bugünde eşimi, beklemeye geleyimmi diye soruyormuş, bende gölge etmesin başka ihsan istemem dedim:))

Nedense kayınvalideler istenmiyor bu durumlarda..Bazılarına anneler bile fazla geliyor.. Bakalım bizim durumumuz nasıl oalcak..Kocamı evden atmasam barii..

pazara mehter takımı gibi gidersin artık 5 dk yürüyüp, durup devam edersin:))
birde yüzde kaçı 40.haftadan önce doğuruyormuş o zaman?

kayınvalidem geldiği zaman ben daha fazla strese giriyorum zaten evde rahat olamam, tek başıma daha rahatım, zaten doğumdan sonra kesin gelirde inşallah fazla kalmaz:))
bazende kimse gelmesin istiyorum, aylardır karnımızda taşıyoruz doğuncada kendim bakabilirim gibime geliyor...

pazara mehter takımı gibi gidersin artık 5 dk yürüyüp, durup devam edersin:))
birde yüzde kaçı 40.haftadan önce doğuruyormuş o zaman?

Öyle olacak gibi..Çıkmazsa zorla çıkartırız der gibi gideceğim doktora..

Onu bilmiyorum sadece 40.haftadaki doğumların çok az olduğunu biliyorum..%5in içine girermiyiz Allah bilir..

Bende aynı senin gibi düşünüyorum..Gel bile diyemedim kimseye..Annem kayınvalidemi davet ediyor.. :S Adetmişmiş..Kendi oğlunun evine davet mi edeceğim ya hu..Oğlunun üzerinde o kadar da hakkı yok mu ki benden davet bekleyecek ?

Çocuğumla kendim ilgilenmek istiyorum..Başkası karışırsa sonra bebeği kabullenmek daha zor oluyor..Misafirmiş gibi...Ama bakalım artık göreceğiz..Kimsenin de kalbi kırılsın istemem..

Son düzenleme:
bende hiç davet etmedim gelen gelecek zaten...gelene git denilmez ama şimdiden eşime soruyorum annen ne zaman gider diye daha gelmeden yani:))

akça sana gelen giden yok herhalde?

bennur ben doğum için annemlere samsuna geldim kendi evimde bıle degılım yani dogumdan 2 hafta sonra evıme donucem inşallah.. kayınvalıdem de o zaman gelcek. 20 gun falan kalır sonra gider kocamla ben bakarız diyorum.

olabilir canım bu siteyede bir haller oldu zaten mesajlar falan silindi bir ara, hayırlı haberlerini bekliyoruz:))

saol canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize bir avuç hamile kaldık zaten bakalım bende yarın gidicem tekrar kontrole,41.haftam bitiyor yarın şaka gibi bana hep erken doğururmuşum gibi geliyordu oysa :)))

kimse kendine konduramıyodur zaten 40 41 . haftaları ama başa gelen çekiliyor haftalar doluverıyor. saglıklı bır sekılde dogunca da bebısler butun bu sıkıntılar unutuluyor:))

kimse kendine konduramıyodur zaten 40 41 . haftaları ama başa gelen çekiliyor haftalar doluverıyor. saglıklı bır sekılde dogunca da bebısler butun bu sıkıntılar unutuluyor:))

evet canım haklısın yeterki sağlıkla gelsinler gerisi boş...

bennur ben doğum için annemlere samsuna geldim kendi evimde bıle degılım yani dogumdan 2 hafta sonra evıme donucem inşallah.. kayınvalıdem de o zaman gelcek. 20 gun falan kalır sonra gider kocamla ben bakarız diyorum.

eşinde annenlerde mi olacak peki? bende kayınvalideme maximum 2 hafta kalma süresi tanıyorum:))

ya bende doğum öncesi iznim yanmasın diye dua ediyordum yanmadı, hatta bu hafta tekrar rapor almam gerekecek 40 haftayı geçeceği için, birde bu işlerle uğraşıcaz hayırlısı bakalım...

yatayımda sabah olsun bir an önce yeni bir hafta herşey gönlümüzce olsun iyi geceler kızlar...

slm kızlar .. deneye dvm edıoruz bıttım valla sut sagmaktn bı hal oldum .. deney snocları soyle oglum sbh 9dan bu saate kdr 700 cc anne sutu 90 cc mama içtı :S guyya 600-700 arası alması gerekıodu 24 saatte :S daha sabaha kdr ne kdr daha ıcer bu camış bılmıorum.. sutum cok kalıtesız heralde ne dıyım :))

dr un ne diyor sezeryan falan düşünüyormu? banada bazen aralık ayına kalıcakmışım gibime geliyor( gerçi sağlıklı olsunlarda önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…