prop maşallah oğluna nazar değmesin deneyin sabaha kadar devam edecekmi peki? 24 saatlikmi
ay kızlar hala doguramadınız mı hakkaten bızımkıler askere gıdecek artıkın..i ya sızın yerınızde olsam sımdıye kurdeşen dokmustum heralde nasıl dayandınız maşallah sıze maşallah
ben okula başlayacaklar demiştim ama bu gidişle erkekler askerede gider sanırım:))
valla bu işi nasıl hızlandırıcaz bilmiyorum...
hee 24 saatlık sbh 9a kdr ne kdr ıctıgını gorcem bu camışın snr da duzenlı mama vermeye baslıcam heralde doymuodu sıpa kocAm sutum olmadıgını ıddıa edıodu sımdı lıkır lıkır sutu gorunce besleyıcı olmadıgını ıddıa etmeye basladı e bu sefer haklı adamcagız(
ben hurma yemıstım acıllık olmustum 34. haftada hey gıdı gunler :)) daha dun gıbıydı ya sımdı dogurdum da bebemı buyutuom ne cabuk gecıo zmn ya :S
deneyinin sonuçlarını da merekla bekliyoruz...
bence senin bebişde bayağı iştahlı maşallah doktorun ne diyecek bakalım bu işe? sen kendi beslenmenede dikkat ediyormusun o da önemliymiş bol protein, karbonhidrat alman lazım birde vitamin tabi...
bol proteın hep alıorum hamılelıgımden berı cunku ben her gun et yıyorum :) tavuk ya da balık ya da kırmızı et, ama et yemedıgım bıgun bıle olmuo. karbonhıdrat zaten herşeyde var ne yazık kı :) tatlıydı, ekmektı derken onu da alıorumdur... ama sutum yagsız galıba yaglı olması mı doyurucu yapıo bılmıorum kı. cok yaglı yedıgım soylenemez..benım oglum cok iştahlı evet ya normal degıl yanı maşallahı var ama doymuyo napalım anne sutunu aldıktan snr ayrıca mama almasında bı sakınca gormuorum ben sutunu ıcsın de gerekırse 10 ogun de mama verırız :))
doktorunun haberi varmı bu durumdan? o ne diyecek merak ettim.
yok kontrolumuz 29 unda ama salı gunu doktora gıtmyı dusunuyoruz gozunde çapak vardı damla damlatıoduk azaldı ama gecmedı damlayı kestım ben de 1 haftadan uzun sure damlatmak ıstemedım mınıgıme tekrar doktora gıtcez o yuzden bakalım ne dıcek doktor o da maşallah der gonderırmiş eve :))
ayyyy çok kötü yeğeninin durumuben de cok korkuom boyle tosuncuk olmasından fln ama karnı doymuosa napcaz tabı ac mı bırakcaz çözüm nedir bilmiorum.. çocuk yetıstırmek cok zormus daha 1. aydan zorlanıo yanı ınsan oyle mı yapsam boyle mı yapsam dıye..
benım uykum yok ama yatayım sıpa uyurken 1 saat uyusam kardır yanı hadı ıyı geceler herkese.. allah bebeklerınıze kavusmayı nasıp etsın bekleyen hamileler
iyi geceler kızlar,bende daha doğuramadımbugün nstde sancıda çıkmadı bekliyoruz bakalım ne zman kavuşucam erkeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?