2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İi geceler hanımlar!..Ben de 39+5 oldum.Normal doğumu bekliyorum.Bekleyen arkadaşlara sabır ve sağlıklı doğumlar ; doğum yapanlara da bebişleriyle sağlıklı mutlu günler diliyorum.

geceleri kasılma çok sık oluyor sancı gibi ama bugün doktor muayene etti alttan açılma yok dedi.oda boş yani belirtide aramıyorum artık sinir oldum.o kadar kasılmaya nstde sancı çıkmadı(

doktorun 42ye kadar bekleyecek yani, bakalım benim doktorum ne diyecek bendede bir belirti yok, bende saatlerce sancı çekip sezeryana alınmaktan korkuyorum Allah korusun......

İi geceler hanımlar!..Ben de 39+5 oldum.Normal doğumu bekliyorum.Bekleyen arkadaşlara sabır ve sağlıklı doğumlar ; doğum yapanlara da bebişleriyle sağlıklı mutlu günler diliyorum.
sanada iyi geceler canım,sende normal bekliyorsun demek,belirti yokmu sendede...

İnşallah bizlerde hayrılısıyla bebişlerimize kavuşuruz, satımız seninle aynı sanırım.......
sende varmı doğum belirtisi gibi bişeyler?

bennurcuğum inşallah normal doğururuz..sen ne durumdasın sancı yokmu..

bende de sancı yok geçen perşembe nstye girdim büyük bir sancı çıktı ama ben hiç hissetmedim sonra açılma varmı diye baktılar tekrar nst sonrada eve postaladılar, yarın kontrolüm var bakalım drum ne diyecek...

birde bizim bebişin kafası büyükmüş kilosuda 1 hafta öndeymiş 42ye kadar beklerse nasıl normal doğururum bilmiyorum(

artık devamlı alttan açılma varmı diye bakacaklar sanırım hiç hoş bişey değil insanın canını acıtıyor bayağı

dr 2-3 hfta önce 3300 demişti ama karın çevresi gibi diğer ölçümleride 1 hafta öndeymiş bakalım yarın ne diyecek

benimde 37 de 3400dü,şimdi sormayı unuttum.bende bugün alttan muayene oldum çok acıdı,sende demi acı oldu.bu herkeste aynımı yoksa doktoramı bağlı...

Son düzenleme:
benimde çok acıdı, çatı muayenesini kendi dr um yapmıştı daha az acımıştı geçen gittiğimde nöbetçi dr vardı daha çok acıdı, doğuma kadar daha kaç kez bakacaklar kimbilir (

nöbetçi dr beni bugünde kontrole çağırmıştıda yarın kendi dr uma gideceğim için bugün gitmedim:))

yakın market dışında çıkmıyorum,akşamları eşimle yürüyüş yapıyoruz..o kadar yani bende tedirgin oluyorum artık...

herkese iyi geceler doguramayanlar insallah biran önce kavusurlar bende bu saatte süt sagdim gece icin ama sütüm az geliyor oglum emmek istiyor korkuyorum emzirmeye cok canim yaniyor insallah biran önce düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…