seninde gözün aydın,hayırlı olsun..ne güzel yavrun yanında darısı bizlere artık.inşallah sütünde düzelir normale döner herşey.iyi geceler...herkese iyi geceler doguramayanlar insallah biran önce kavusurlar bende bu saatte süt sagdim gece icin ama sütüm az geliyor oglum emmek istiyor korkuyorum emzirmeye cok canim yaniyor insallah biran önce düzelir
sanada iyi geceler canım,sende normal bekliyorsun demek,belirti yokmu sendede...
herkese iyi geceler doguramayanlar insallah biran önce kavusurlar bende bu saatte süt sagdim gece icin ama sütüm az geliyor oglum emmek istiyor korkuyorum emzirmeye cok canim yaniyor insallah biran önce düzelir
doğum yapan anneler bilgilerinizi yazın listeye ekliyim..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/391156-2010-kasim-bebekleri-geliyor.html
fınfık sen de yazmıştın ama gitti o günün yazıları bulamıyorum tekrar yazarsan ekliyim..
İloş valla geçmişi okuma fırsatın olmaz heralde ama gorursen saol cnm yaa gece bıberonla ıcınce cıdden hıc uykusu acılmıo sanıyesınde gerı uyuyo velet, bundan sonra gece emzırmek yok bana yaşasın biberon :))
bende aynısını yapıyorum canım hiç uykusu açılmadan ağladığında biberon veriyorum sonra hafif kucağıma alıp gazını attırıp tekrar yatağa yatırıyorum
bu arada sütün baya varmış maaşallah prop olsun çokta fazla yemiyormuş oğlunyesin yarasın oğluşuna :)))
bir su bardagının hatta büyük kahve kupalarının yarısına üzerine sıcak su canım..ayy bu cevabı bekliyordum bijo sağol
bir çay bardağının yarısına şeker yarısına sıcak su mu?
şu kuraları çeken eltimin kızı.. tam 6 ay sadece anne sütü verdi hala da veriyor kızı 9 aylık. fışkırıyor sütü öyle böyle değil kızını da görseniz bir etli butlu kii.. sırrı çok yemek yemek galiba çünkü + bişey yaptığını görmedim hiç..yazını okudum
kesinlikle katılıyorum ha bide şu 9 ay 15 ay emzirdim diyene şaşırıyorum acaba sadece 6 ay hiç takviyesiz emziren varmıdırki
valla ben vericem mama doymadığı sürece aç kalmasındansa mama yesin daha iyi ama emzirebildiğim kadarda emziricem inşallah geçen anneme sordum ben ne kadar emdim diye bi iştehla 6 ay dedi peki takviye verdinmi dedim tabi milupanın her çeşidini fazlasıyla yedin dedi kayınvaldeme sordum kaç ay emdi oğlun diye 9 ay dedi ama öyle bir diyorki sanki sadece emmiş sonra sordum başka ne verdin dedim bisküvi süt pirinç unu muz vs dedi yani ben şunu anladım öyle iştahla ben şukadar emzirdim diyene bi sorun başka ne vermiş mutlaka takviye yapılıyor yani
daha çok sezeryandan sonra süt getirmek için yapılıyor ama arada süt çoğalsın diye yapıyorum ben canım..ne bu serbet olayı
olmadık daha teyzesi 3 günümüz var :))bijoo bugün 1 aylık olmuşsunuz ne güzel
bugün babamız işe gitti yalnızız oğlumla.. artık babamız gelince yıkanırız..
hem gece de rahat uyur böylelikle yıkandıktan sonra öyle güzel uyuyor ki derin derin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?