2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim çok uykum geldi, herkese hayırlı geceler...........
inşallah bizde bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla.....

herkese iyi geceler doguramayanlar insallah biran önce kavusurlar bende bu saatte süt sagdim gece icin ama sütüm az geliyor oglum emmek istiyor korkuyorum emzirmeye cok canim yaniyor insallah biran önce düzelir
seninde gözün aydın,hayırlı olsun..ne güzel yavrun yanında darısı bizlere artık.inşallah sütünde düzelir normale döner herşey.iyi geceler...

sanada iyi geceler canım,sende normal bekliyorsun demek,belirti yokmu sendede...

Malesef bende de belirti yok.24 Kasım'da 40 hafta doluyor.Kendi kendimi teselli ediyorum kızım öğretmenler gününü bekliyor diye.Annesine jest yapacak. Hayırlısı ne diyelim.Sağlıkla gelsinler de...

ne var ne yok anneler? bir gün daha oldu emzire emzire hala istiyor meme canavarı

herkese iyi geceler doguramayanlar insallah biran önce kavusurlar bende bu saatte süt sagdim gece icin ama sütüm az geliyor oglum emmek istiyor korkuyorum emzirmeye cok canim yaniyor insallah biran önce düzelir

Benimde öyle malesef (( hem süt az hem göğüslerimin uçları fena yetmemiş gibi birde bağırsak gazımız var sabahın 5'inden beri ayaktayız (
6 saat sağmadığım emzirmediğim göğsümden 70 cc süt çıktı az önce 2 gün önce akıyordu resmen noldu anlamadım ((

naptınız kuzular
dün çok güzel uyumuştu toprak bugün de uyur dedim ama nerde mık mık etti durdu :S anneme sattım 5 den sonra uyumuşum onda da sıkıntılı rüyalar gördüm pf. annem gidince napıcam hiç bilmiyorum (

bijoo bugün 1 aylık olmuşsunuz ne güzel
bugün babamız işe gitti yalnızız oğlumla.. artık babamız gelince yıkanırız..
hem gece de rahat uyur böylelikle yıkandıktan sonra öyle güzel uyuyor ki derin derin.

günaydın millet.. deneyimiz sona erdi.. Demir bey ayısı dün 920 cc anne sütü ve 90 cc mamayla günü kapattı :)))

İloş valla geçmişi okuma fırsatın olmaz heralde ama gorursen saol cnm yaa gece bıberonla ıcınce cıdden hıc uykusu acılmıo sanıyesınde gerı uyuyo velet, bundan sonra gece emzırmek yok bana yaşasın biberon :))

bende aynısını yapıyorum canım hiç uykusu açılmadan ağladığında biberon veriyorum sonra hafif kucağıma alıp gazını attırıp tekrar yatağa yatırıyorum
bu arada sütün baya varmış maaşallah prop olsun çokta fazla yemiyormuş oğlunyesin yarasın oğluşuna :)))

cnm sütüm hıc yetmıomus baksana cocuguma, hıc doyurucu degıl :S acaba sut kalıtesı nasıl arttırılıo nedır yontemı? ya her yerde 600-700 cc yazmı omu benım mı yanlısım var bu dana 1 kılo sutle anca doymus oldu yanı ben hıc anlamıom..

cunku emerken pompa gıbı cekemıo kı yavrum :S yarısını dokuyo yarısını ıcıo tam cekıo cekemıo fln.. ynı bu cocuga 1 kılo sut gereklıyse doyması ıcın normal bı gunde benden en fazla 500-600 alabılıodur ve o da besleyıcı degıl sureklı ac o yuzden sıpacım

ayy bu cevabı bekliyordum bijo sağol
bir çay bardağının yarısına şeker yarısına sıcak su mu?
bir su bardagının hatta büyük kahve kupalarının yarısına üzerine sıcak su canım..

şu kuraları çeken eltimin kızı.. tam 6 ay sadece anne sütü verdi hala da veriyor kızı 9 aylık. fışkırıyor sütü öyle böyle değil kızını da görseniz bir etli butlu kii.. sırrı çok yemek yemek galiba çünkü + bişey yaptığını görmedim hiç..

ne bu serbet olayı
daha çok sezeryandan sonra süt getirmek için yapılıyor ama arada süt çoğalsın diye yapıyorum ben canım..

olmadık daha teyzesi 3 günümüz var :))
akşam yıkamıyorum ben üşür belki diye :S

prop maşallah demire 1 kilo süt ha :)
benim de pompam dün geldi. ama sütüm gözle görülür şekilde azaldı ateşim çıktıktan sonra ( bugün çıkıcam bir ara rezene ıhlamur anason ısırgan karışımını alıcam. bakalım inşallah işe yarar..
perşembe 1 aylık oluyoruz bakalım dr ne dicek mama falan ver dicek mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…