2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bijo ben çay bardağını zor içtim kupa da içemem
o kadar şekere alışkın değilim
bu süt olayını nasıl çözecem (

Günaydın herkese.. doğuramadım daha ben:))))[

QUOTE=bijoux;16270153]
bir su bardagının hatta büyük kahve kupalarının yarısına üzerine sıcak su canım..

süt gelmeden önce mi sonra mı içiliyooo cnm?yoksa istediğin zamanda içilebiliyor mu?

bijo bız persembe 1 aylık olurozu sız bugun olmuo musunuz yanı 4 haftalık daha dogrusu aylık degıl de :))
25 inde doğdu işte. 3 gün sonra 1 aylık oluyo :)

bijo ben çay bardağını zor içtim kupa da içemem
o kadar şekere alışkın değilim
bu süt olayını nasıl çözecem (
valla inan ben de çok zorr içtim zaten 2 kere yaptım doğumdan beri ikisinde de işe yaradı ama evet zehir gibi oluyo :S
süt için bugün aktara gidicem o karışımdan alıcam bi de humana alıcam suyu çoğalttım dünden beri.. sütüm yağlı sağınca üzeri kaymak bağlıyor ama azaldı işte ateşten sonra :S
bafonun verdiği linkte yazmış biri o tavsiyeleri de deneyebilirsin..

site çok kötü oldu böyle bulamıyorum hiç birşeyi geçmişi okumakmak çok zor((((((((((

süt gelmeden önce mi sonra mı içiliyooo cnm?yoksa istediğin zamanda içilebiliyor mu?
günaydınn :)
sezeryandan sonra süt gelmesi için yapılıyor canım.. ama daha sonra sütün azaldığında falan da deneyebilirsin..

geçmiş olsun Bijoux...maşallah bebeğine de:))

geçmiş olsun Bijoux...maşallah bebeğine de:))

teşekkür ederim canım :) allah sana da hayırlısıyla göstersin o günleri :)
meme başlarınızın yaralarına dikkat edin o çıkardı benim ateşimi 40'a :S

Son düzenleme:
memelerim hiç yara olmadı allaha bin şükürler olsun ki bu saatten sonra da olmaz heralde artık.. böyle vakum gıbı bı ayıcıgım oldugu ıcın tabı yara fln olmuo :))

sütün yetmesi tamamen arz talep meselesi.. benim sütüm fışkırmıyor ama değiştridiğim kakalı çişli bezlerin haddi hesabı yok. sütün yettiğini günde eğer 6-8 çişli bez yapıyorsa anlayabiliyormuşuz. eh o zaman benimkisi hayli hayli yetiyor o zaman. ne kadar kilo alacak bir ayın sonunda o zaman da anlarız süt yeterli mi tabii.
sütüm yetmiyor diye düşünmeyin ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok süt üretimi oluyormuş.
bir de bir memedeki süt bitmeden diğerine geçmemek önemliymiş çünkü en son gelen süt en yağlı ve besleyici olanmış, meme sertken ilk gelen süt de daha çok sulu ve gaz yapan sütmüş.
memedeki süt tabi hiçbir zaman bitmiyor çektikçe geliyor da işte çok az süt gelene kadar emzirmek hem süt üretimini tetikliyor hem de daha yağlı sütle besleniyor bebiş. sabahtan beri emzirirken devamlı emzirme hakkında okuyorum. size de yazdım. böyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…