2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
altını açınca mı işiyo prop? erkeklerin böyle bir sorunu var hahah :)
ama ben anlıyorum surat ifadesi değişiyor durgunlaşıyor hemen bezini kapatıyorum. tabii bazen bizde de kazalar oluyor geçen gün altı açıkken osurukla beraber bir kaka yaptı, foşurt diye üstüm başım battı. haha ama çok komikti.

altını açınca evet ya ferahlıo cocuk. benımkı hıc bozuntuya vermıo valla ışıcegını o gun aglıodu susturmaya calısıodum ustune egılmıstım bı ıslaklık hıssettım aglarken işemiş mesela :) kaka kazalarını bız de yasıyoruz, valla komik :)

Selam kızlar nasılsınız
benım bebegım dune kadar bıberonla beslenıyordu ama sukur ıkı gundur benden emmeye basladı sımdıde acaba ıyıce cekebılıyyormudur dıye endıselenıyorum ınsallah doyuyordur 2 saatte bır 30dk emıyor gecelerı bıberona devam 70cc 3 saatte bır verıyorumcarsamba dr gıdıcez ınsallah kılo almıstır kızım

prop masallah bebegıne

bende bıberonla verıyorum dıye uzuluyordum ama hepınız verıyorsunuz kızlar bıberondan sonra anneyı tutmaz dıyorlardı ama

senın kıza da maşallah cnm. mrk etme hem emızırıp hem bıberon verırsen bırakmaz memeyı. uzun sure sadece bıberon kullanırsa bırakır ayrıca daha cok mınıkler hafızaları gelısmedı tam yanı su an bı bıberon bagımlılıgı da olmaz zannedıorum 1. aydan snr belkı.. hastaneden kac kıloyla cıktı ? kac kılo dogmustu ?

cok kılo verdı burcu teyzesı
2.885 dogdu 2.540 ayrıldık kasık bıberonla beslendı kızım hastanede
2 gun sonra dr gıttık 2.620 olmustu dr ıyı dedı bakalım carsambada gıdıcez ıns kılo almıstır

selam arkadaşlar.sonunda bende gelebildim :)

25 ekim pazartesi sezeryanlı doğumla aldım oğullarımı kucağıma.
4 gün hızlı solunumdan dolayı küvezde kaldılar.eve geldikten 3 gün sonra da bi tanesi sarılıktan solayı tekrar yattı hastanede 4 gün kadar.şimdi evdeyiz ama sarılığımızı hala atlatamadık maalesef.günaşırı gidip kan verip takibini yaptırıyoruz.şuan 12 civarlarında.delik deşik mosmor oldu yavrularım.

altını açınca direk fışkırtma olayı bizde de var :)) çok komik oluyo.ama herşey de batıyo tabi.
ayrıca bi tanesinde çok fazla kusma problemi var.emdiğini olduğu gibi çıkartıyo.çok üzülüyorum besinsiz kalıcak diye.
vee klasik gaz sorunu her ikisinde de mevct.
metsilmiş,zincoymmuş,sub simpleksmiş rezene çayıymış denemediğimiz kalmadı ama banamısın demedi hiçbirisi.
yağla masaj yapıyorum.ayaklarına sıcak su koyuyorum ama onlar da işe yaramadı.şu 3-4 ayın geçmesini bekliyorum düzelicekler ümidiyle.

hepinize tekrar tekrar geçmiş olsun.bebekleriniz hayırlı olsun.rabbim hiçbirimizi onlardan ayırmasın inş.

e cnm bızımkı de o kdr verdı 3180 doğmuştu 2860 çıktık biz de yaklaşık 350 gr işte. alıolar alıolar mrk etme, benım kollarım agrımaya basladı valla kesın kılo aldı :))

çok gecmıs olsun ve allah yardımcın olsun.. bırının gaz problemıyle ugrasmak ıskence ıkısıyle bırden nasıl basa cıkıosun maşallah

kızlar size bişi sorucam,ben de nasipse aralık annesi olucam
sezeryan olucam
sezeryandan sonra hemen sütünüz geldimi
gelmezse mama verilio dimi
bu mamalar normal inek sütüle hazırlanan mamalar değil dimi
anne sütüne yakın biberon mamalarıymış sanırım
iek sütü zarralı dimi bebekelre bildiğim kadarıyla
nezmana kadar
1 yalına kadar mı
ilerde ek gıdaya da geçince inek sütü kullanılmıo dimi
suyla faaln hazırlanıo dimi mamalar
aklıma takıldı

cnm birişnde daha az da diğerinde çok fazla maalesef.sizde yok mu?naapıyosunuz çözüm olarak?

kilolarını yazmayı unutmuşum bu arada.biri 2880 diğeri 3410 doğdular.

selam kızlarrrrrr,cuma günü kayınvalidemleri yolcu ettim,bugün sabah 6 da da eşimi.oğluşumla anneannemizdeyiz artık uykusuz gecelere son anneannemiz saolsun geceleri imdadımıza yetişcek inşallah:)
bu arada ben primanın sıvı kaka emen premium care olanını kullanıorum ama bebişimin poposu mahvolmuş:S bepanten de kullanıorum pişik için ama inşallah geçer(
bugün bebişimi tarttırmaya sağlık ocağına gitcem çok kusan bi bebğim var inşallah kilo almıştır(

hehe neyseki benim oğluma has bi durum değilmiş,daha yarım saat önce anneannesinşn kazağıona ve eline işedi:)) ama işdeikten sonraki o bacakları 2 yana açık o huzurlu ifade var ya ona bititorum ben:)))
foşurt olayını ben de yaşadım:)
hatta geçen gün oğlum kendi kafasına işedi ya:S nasıl oldu demeyin dikti ve yaptı:)) hemöen apar topar banyo yaptık biz deDD

rady olmaz mı bızımkı cok gazlı ozellıkle bagırsak gazı ne yapsak da tam fayda etmıo masaj yapıorum karısık bıtkı cayı ıcıorum fln zınco damlatıorum bılmıom ıse yaramıolar bence

özgül bana doktor pişik kremi için erken olduğunu söyledi bebe yağı sür günde iki defa dedi ciltleri profesyonel değilmiş daha çok hassasmış

hemen sutum geldı cunku benım dogumdan once gelmeye baslamıstı zaetn.
gelmezse ılk 3 gun cok acıkmıolar mamaya gerek yok ama 3. gunden snr gelmıosa hala mama verıolar tabı kı
tabı kı ınek sutu degıl suyla hazırlanan mama verılıo
1 yaşına kdr ınek sutu kullanılmıo

öff şaka gıbı demır uyuyo benım kalkıp evı toplayıp supurge tutup ttoz alıp yemek yapmam lazım ama ben kahve yaptım bacaklarımı uzattım burda takılıyorum şaka gıbı:))

bu da oğlumun bugünkü hali artık bana bakıyo onunla konuşunca :))

ya artık kk yazısı cıkmıo mu burdan yukleyınce :S

Eklentiler

• $IMG_1046.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…