- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
cnm bana sorduysan eger ne zmn aglayıp yemek ısterse verıorum :) dun bır deney yapıp sutumu sagıp ıcırdım hep hıc meme vermedım 920 cc anne sutu ve 90 cc mama içti 24 saat boyunca işte :))
gerçek mi:S ben de kendim aldım bepanteni kullanmak için sormadan:Sözgül bana doktor pişik kremi için erken olduğunu söyledi bebe yağı sür günde iki defa dedi ciltleri profesyonel değilmiş daha çok hassasmış
prop evet doraya gidiyorum bende sevdim kadını valla bugün kontrol vardı bizim kızım bildiğin bir gazman çıktı hatta o kadar çokki göbek fıtığı bile olabilir dedi(( milupa iyi geceler çayı verdi bir hafta deneyecez eğer düzelme olmazsa ilaç verecez..
Fınfık sen cocuk doktoru olarak Doraya mı gıdıosun bız oraya gıdıoz sevıom ben o kadını..
kim u kadın? muayaene ucretlerı ne kadar
bende dr arıyorum
bırde ne kadar zamanda bır goturuyorsunuz
bende nohut yapıyordum sezini beslerken etleri yaktım sonrada oturdum hıçkıra hıçkıra ağladımm çok fenayım kocam işe başladığı için çünkü 10 gündür ben sadece emziriyordum herşeyi ile babası ilgileniyordu((
ayyy piiğrensese bakın hele mızmız :) tabı sen ılgılencen anası degıl mısın aaaaaaa :))
yok nan ota boka her bişiye alıyorum çocuk bacaklarını karnına çekiyor gazdan ben alıyorum süt sağıyorum çıkmıor ağlıyorum kocam aşkım diyo ağlıyorum :S
ağlama nan ne var aglıcak( hepsı gececek heeeeeeepsi hele 40ları bı cıksın azıcık sıkcaz dişimizi snrsı tmmdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?