2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bana sorduysan eger ne zmn aglayıp yemek ısterse verıorum :) dun bır deney yapıp sutumu sagıp ıcırdım hep hıc meme vermedım 920 cc anne sutu ve 90 cc mama içti 24 saat boyunca işte :))

maşallah canım ya ne güzel iştahlı bi bebğin var:)

özgül bana doktor pişik kremi için erken olduğunu söyledi bebe yağı sür günde iki defa dedi ciltleri profesyonel değilmiş daha çok hassasmış
gerçek mi:S ben de kendim aldım bepanteni kullanmak için sormadan:S
bebe yağı kullanıodum ama bi kaç güne bir ve bütün vücuduna o zaman bende dediğin gibi bebe yağı sürerim popişine:) saol canım benim

selam kızlar. dün gece 3,30a kadar gaz sancısı çekti yavrum. çıkaramadıkça saldırdı memeye, ağzının içinde meme varken bile meme aradı durdu, sinirle emdi hep. sonra bir uyudu uyandıramıyorum. arada azcık gözünü açabildiğimde dayadım memeyi ne kadar emdi allah bilir. öf ya şu sarılık olmasa keşke. 2 saatte bir emzirmek için o kadar uğraşıyorum ki.
benim sütüm kesinlikle pompayla çıkmıyor kaç defa denedim 2-3 damla çıkıyor sadece (

prop, biberon ve pompa temizliğini nasıl yapıyorsun? temizlemekle uğraşırken aç kalmıyor mu demir? bir de sağdıktan sonra vermeden önce biberonu yani sütü nasıl ısıtıyorsun?

Linden cnm bızım 8 tane bıberonumuz var, degıstıre degıstıre kullanıyorum. Chicco nun mıkrodalga sterılazatorlerınden aldım 2 gunde bır onunla strel edıyorum, normalde hr kulanımdan snr da sıcak suyla yıkıyorum o kdr. bazen de kaynatıyorum pomapayı fln soguk suya koyucaksın kaynamaya basladıktan 10 dk snr kapatıcaksın altını, 10 dk da kapagı kapalı tutup snr masayla cıkarıp kurumaya bırakıcaksın kaynatma yontemı de o. ben 2 saatte bır sagıyorum sutumu boylelıkle sut hazır oluo o uyandıgında. ama sagdıgım zmn oyle yanı yoksa emzırıom da. bı de oda sıcaklıgında 6 saat durabılıo o sut, ben termoslu bıberon cantası almıstım sokak ıcın su an evde kullanıorum cok ışıme yarıo ıcıne koyuyorum sutlerı, hep ılık kalıo.

Birisi nasıl benım taş fırın oğlum :))

Son düzenleme:
prop evet doraya gidiyorum bende sevdim kadını valla bugün kontrol vardı bizim kızım bildiğin bir gazman çıktı hatta o kadar çokki göbek fıtığı bile olabilir dedi (( milupa iyi geceler çayı verdi bir hafta deneyecez eğer düzelme olmazsa ilaç verecez..

ay kıyamam ya kesın bızede verecek bısıler nedır bu gazdan cektıgımız

bende nohut yapıyordum sezini beslerken etleri yaktım sonrada oturdum hıçkıra hıçkıra ağladımm çok fenayım kocam işe başladığı için çünkü 10 gündür ben sadece emziriyordum herşeyi ile babası ilgileniyordu ((

kim u kadın? muayaene ucretlerı ne kadar

bende dr arıyorum

bırde ne kadar zamanda bır goturuyorsunuz

dorada duygu dıye bı kadın cok tatlı cok ılgılı sevecen bı kadın sgk lı 70 tl, rutın kontrollerınde goturuoruz ıste 1 haftalık 2 haftalık snr her ay aylık

ayyy piiğrensese bakın hele mızmız :) tabı sen ılgılencen anası degıl mısın aaaaaaa :))

ağlama nan ne var aglıcak ( hepsı gececek heeeeeeepsi hele 40ları bı cıksın azıcık sıkcaz dişimizi snrsı tmmdır

selaaaam bugün uzuuuun zaman sonra bulgur pilavı yiycem yanındada soğan şimdide boza içiyorum allah yardımcım olsun gece inşallah bombaya dönmeyiz birazdan uyuycam kızım deliksiz uyursa geceye hazırlık olsun kızım gece boyu kıvrandı ama sesi çıkmadı ben yinede tedirgin oldum akşamda çok kustuğu için bi gözüm açık yattım resmen sabah 6 da uyandı annem dayanamadı ver bakıyım bana dedi yanımdan alır almaz ben küt uyumuşum deliksiz 1 saat duruda uyumuş annemin yanında nasıl iyi geldi ama sanırım şu şurup iyi geliyor açken 1 çay kaşığı veriyorum zart zurt çıkıyor aradada bikaç çay kaşığı rezene veriyorum sakinleşiyor
birazdan tıkınıp yatıcam inşallah ne zamana kadar böyle yiycem bilmiyorum çok sıkıcı sürekli tıkınmak

selam kızlar geçmişi okuyorum ama sonra çıkmak zorunda kalıyorum, pişiği olanlar için harika bir çözüm var krem kullanmak istemeyenler için..
bir pamuğa veya peçeteye zeytinyağı dökün bebişin pişiğine sürün ve bezi kapatın peçete popoda kalıcak.. bezi açtığınızda bembeyaz olucak bebeğinizin poposu :)

yok nan ota boka her bişiye alıyorum çocuk bacaklarını karnına çekiyor gazdan ben alıyorum süt sağıyorum çıkmıor ağlıyorum kocam aşkım diyo ağlıyorum :S

of sende benim gibi zırıl zırıl acayip bişey oldum çıktım ben ya

ağlama nan ne var aglıcak ( hepsı gececek heeeeeeepsi hele 40ları bı cıksın azıcık sıkcaz dişimizi snrsı tmmdır

40 mı ben 6 ay geçsin istiyorm biran önce ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…