selam kızlar geçmişi okuyorum ama sonra çıkmak zorunda kalıyorum, pişiği olanlar için harika bir çözüm var krem kullanmak istemeyenler için..
bir pamuğa veya peçeteye zeytinyağı dökün bebişin pişiğine sürün ve bezi kapatın peçete popoda kalıcak.. bezi açtığınızda bembeyaz olucak bebeğinizin poposu :)
bu şekerli su bende pek işe yaramadı puff
çüş sema :) oldu olcak okula başlasınlar :)
oyyyyyyyyyy maşallahbu da oğlumun bugünkü hali artık bana bakıyo onunla konuşunca :))
ya artık kk yazısı cıkmıo mu burdan yukleyınce :S
hadı ya bende premıum alıyım dıyyordum bıtınceselam kızlarrrrrr,cuma günü kayınvalidemleri yolcu ettim,bugün sabah 6 da da eşimi.oğluşumla anneannemizdeyiz artık uykusuz gecelere sonanneannemiz saolsun geceleri imdadımıza yetişcek inşallah:)
bu arada ben primanın sıvı kaka emen premium care olanını kullanıorum ama bebişimin poposu mahvolmuş:S bepanten de kullanıorum pişik için ama inşallah geçer(
bugün bebişimi tarttırmaya sağlık ocağına gitcem çok kusan bi bebğim var inşallah kilo almıştır(
ay maşallah kuzularacnm birişnde daha az da diğerinde çok fazla maalesef.sizde yok mu?naapıyosunuz çözüm olarak?
kilolarını yazmayı unutmuşum bu arada.biri 2880 diğeri 3410 doğdular.
oğluna maşallah hazall
hazalcm maşallah
1460 gr kilo qlmışız boyumuz 54 cm olmuşş
ayyyyyy maşallah maşallahh,doğduğundan bu yana mı canım? çok güzel ya inşallah hep böle güzel büyür canım
ayyy canım nasıl kurufasulye ıstedı yaptım koydum ocaga nasıl lezzetlı gorunuo normalde de 10 yıl yemesem aklıma gelmez sımdı yasak ya cANım cekıo lanet olsun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?