2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu zeytinyağı nelere kadir bizim şimdilik olmadı hafif kızarıklık var ama pişik gibi değil benrada sırada chıcconun pişik kremini sürüyorum önlem amaçlı primanın bezini kullanıyorum johnson'un yenidoğan mendilini kullanıyorum şimdilik ilerliyen zamanda problem olursa aklımda bulunsun zeytinyağı

bu şekerli su bende pek işe yaramadı puff

bende yaradı sanki ama başka şeylerde yiyip içiyorum artık hangisi yaradı bilmiyorum

ayyy canım nasıl kurufasulye ıstedı yaptım koydum ocaga nasıl lezzetlı gorunuo normalde de 10 yıl yemesem aklıma gelmez sımdı yasak ya cANım cekıo lanet olsun (

slm tazecikler nasilsiniz
oglum uyudu sonunda ama besiginde cok mizirdanio uyumuyor illa yanimda uyucak sipa oglum

Son düzenleme:
bende kuru fasulyeyi cok severim k.validem yapmisti sadece ekmegini suyuna batirip yidim oyle idare ettik valla annelik cok fedakarlik gerektirio cokk katlanioz sipalarin hatrina (

valla ben de kendime yeşil mercimek yaptım.. canım istedi. gaz olur mu bilmem..

bana dr canın ne ıstıyorda ye o gaz yapar bu gaz yapar deme ye emzir dedi. teshis tanı koyma kendı kendıne dedı

bu da oğlumun bugünkü hali artık bana bakıyo onunla konuşunca :))

ya artık kk yazısı cıkmıo mu burdan yukleyınce :S
oyyyyyyyyyy maşallah

hadı ya bende premıum alıyım dıyyordum bıtınce

cnm birişnde daha az da diğerinde çok fazla maalesef.sizde yok mu?naapıyosunuz çözüm olarak?

kilolarını yazmayı unutmuşum bu arada.biri 2880 diğeri 3410 doğdular.
ay maşallah kuzulara

hazalcım maşallah canım kocaman olmuş ya:)
ya kızlar bebişim çok kusuyo ama biraz kilo almış içim azcık rahatladı ama genede olan sütüme ve bebişimin midesine oluo ya üzülüom ellimde deil(
ya bişi sorcam sizinde bebişlerinizin elleri soğuk oluomu ben parmak kasları gelişssin eldiven kullanma dediler diye kullanmöıom ama elleri hep soğuk oluyo( bebişimde kansızlık falan olması mğmkün mü??
bi de çıldırcam ya bebbişim kıvranıo gazdan napcaz kızlar biz bu gaz sorunu nu?? zinco veriodum bişeye yaramıyo üstüne bi de bebişim midesinde ne var ne yok kusuyo çünkü midesini bulandııryo((

bu arada kızlar 15 günü dolduranlar bebişler için vitamine başladınız mı??ben a-c-d bi arada başladım.
ya göğüslerimde bi tuhaf oldu bu arada ya cıvık cıvık :S ve kahverengi bölgesi kupkuru:S ayyyy daral geldi noluo bana ya:SSs

özgülcüm bqnq bugün doktor esqs gqz sqncısı yeni bqşlqr ilqcını düzenli ver dedi bu zqmqnq kqdqr sorunumuz yoktu qmq bu sqqtten sonrq ne olur bilemem

ayyy canım nasıl kurufasulye ıstedı yaptım koydum ocaga nasıl lezzetlı gorunuo normalde de 10 yıl yemesem aklıma gelmez sımdı yasak ya cANım cekıo lanet olsun (

bende kuru yqptım qfiyetle yiycem bqkqlım gece nöbette olucqkmıyız merqk içindeyim yqrın yqzqrım yqşqdıklqrımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…