2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgülcüm bqnq bugün doktor esqs gqz sqncısı yeni bqşlqr ilqcını düzenli ver dedi bu zqmqnq kqdqr sorunumuz yoktu qmq bu sqqtten sonrq ne olur bilemem

yaaaaaaaaaaaaa bebişim zaten şimdi bile kıvranıo ıkınıyo ıkınmaktan belkide popişinde yara oldu ve daha başlamamış halimi:SSS ya ne yapıcam ben ya,dayanamıorum çok üzülüorum elimden bişi gelmio,elimden oğlumu yarım saat en az mıncık mıncık ovalıom tıpışlıom tarif edilen her şeyi yapıorum ama çıkmıo:Sss

ozgul ellerı ve ayaklarında kan dolaşımı henuz cok yavas o yuzde ıkısının de soguk olması cok normal sen usuyup usumedıgını anlamak ıstıyosan ensesıne dokun sıcaksa usumuo demektır

ii akşamlar
doğurmayanlara Allah sabır versin.
bugun ızımın nüfus cüzdanını çıkarttırdı eşim ..
göğüslerinden şikayet etmiş herkes.
benım çok şükür yok şikayetım. hastanede soğan sürmüştüm onunmu faydası oldu ki.? lansinoh krem kullanıyorum o da ii geldi sanırım. kızımında öyle aman aman gaz sancısı olmuyor . nar suyu damlattım belki onunda faydası olmuştur :))
kızım şimdilik üzmüyor bızı inşallah hep böyle davam eder .

Kızlar dua edin bugün doktordaydım...Sancılarım çıktı...Yarın sabah doğuma gireceğim inşaAllah bir terslik olmazsa..Suyum azalmış..Yarın sabahtan yatış alacaklar..

erencim biz dogum yaptıgımız hastanede yaptırıcaz..ücretsizmiş zaten sende doktoruna bir sor istersen

sezen neden a yerıne q yazmaya basladın cnm, cok sınır bı goruntu :S

işitme testını bızım doktor ya şişli etfalde yada amerıkanda yaptırın dedı etfale gıtsek heralde 2 ay snrya fln randevu verırler amerıkandan fıyat alcaz bakalım bızım daha vakıt var. sızın zamanı geldı heralde?

senin dogum yaptıgın yerde yapmıyorlarmı canim..
bu arada benimde kızımın gaz sancilari çok fazla..altını açıyorum kakasını hemen yapıyor allahtan bakalım ilk 3 ay bunlar olacak sonradan düzene giriyor merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…