sezen neden a yerıne q yazmaya basladın cnm, cok sınır bı goruntu :S
işitme testını bızım doktor ya şişli etfalde yada amerıkanda yaptırın dedı etfale gıtsek heralde 2 ay snrya fln randevu verırler amerıkandan fıyat alcaz bakalım bızım daha vakıt var. sızın zamanı geldı heralde?
valla iyi teyzesi maşallah uyuyor bir gün hastenede yatmıştı kuzum sariliktan fototerapi gördü ama şimdi düştü allaha şükür senin minik napıyor
ay pes yani Eren'e :S
napsın Esin uyuyo camışım, uyuyup büyüyecek .. ogleden snr hıc uyumadı nerdeyse daha 6 da uyudu anca..
bravooooobencede pes cnmmm uyuz etti beni oyun oynuyo bilg.oynqrken döktüüü
burdayım canım.Cumartesi gecesi evimize geldik.bu arda asocuk evine döndü mü acaba nerelere kayboldu yahu?
yazcaktım ama prop yazmış zaten aynen öyle ensesinden kontrol etceksin.bebeklerin eli ayağı soğuk olabilir kan dolaşımıyla alakalı.hazalcım maşallah canım kocaman olmuş ya:)
ya kızlar bebişim çok kusuyo ama biraz kilo almış içim azcık rahatladı ama genede olan sütüme ve bebişimin midesine oluo ya üzülüom ellimde deil(
ya bişi sorcam sizinde bebişlerinizin elleri soğuk oluomu ben parmak kasları gelişssin eldiven kullanma dediler diye kullanmöıom ama elleri hep soğuk oluyo( bebişimde kansızlık falan olması mğmkün mü??
bi de çıldırcam ya bebbişim kıvranıo gazdan napcaz kızlar biz bu gaz sorunu nu?? zinco veriodum bişeye yaramıyo üstüne bi de bebişim midesinde ne var ne yok kusuyo çünkü midesini bulandııryo((
selam kızlar nasılsınız
püff bizim evde de var annem yapmış herkes yiyo ben aç kedi gibi seyrediyorum :S o mercimek faciasından sonra tövbe sürmem ağzıma bakliyat bir daha..ayyy canım nasıl kurufasulye ıstedı yaptım koydum ocaga nasıl lezzetlı gorunuo normalde de 10 yıl yemesem aklıma gelmez sımdı yasak ya cANım cekıo lanet olsun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?