2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tuşum bozuldu cnmm eren sodq döktüüüü çqlışmıyoo servise götürücezzz

valla iyi teyzesi maşallah uyuyor bir gün hastenede yatmıştı kuzum sariliktan fototerapi gördü ama şimdi düştü allaha şükür senin minik napıyor

ay pes yani Eren'e :S

napsın Esin uyuyo camışım, uyuyup büyüyecek .. ogleden snr hıc uyumadı nerdeyse daha 6 da uyudu anca..

bu arda asocuk evine döndü mü acaba nerelere kayboldu yahu?
burdayım canım.Cumartesi gecesi evimize geldik.
yazcaktım ama prop yazmış zaten aynen öyle ensesinden kontrol etceksin.bebeklerin eli ayağı soğuk olabilir kan dolaşımıyla alakalı.

ayy bunların uyku sorunu dahada olacak şimdi gene iyi uyuyolar..büyüdükçe kalmıyor uykuları
asocum napıyon gülüm

ayy insnaın evi gibisi varmı ya prop..ben cumartesi kaldim normalde pazarda kalmam lazımdı ama gidicem ben kendimi iyi hiisediyorum dedim 36 saat dolsun sonra dediler..öyle böyle bir gün kaldim çıktım ohhh evime geldim nasil moralim düzeldi vallaa

valla esın evde olmak gıbısı yok da evde ınsan olunca da fıttırıyo ınsan :) evde koca ve beebişle başbaşa olmak gıbısı yok

selam kızlar, benimde bugün kontrolüm vardı, hiç sancı çıkmadı, bebekte hiç aşağı inmemiş tansiyonumda 17ye çıkmış. drum yarın yatışını yapalım indüksiyonla normali deneriz olmazsa sezeryana alırız dedi, bekleyeceğimiz kadar bekledik bundan sonrası senin içinde bebek içinde riskli olabilir dedi, hastneden beri ağlıyorum çok strese girdim, hep normal olacağını düşünmüştüm........
benim içinde dua edin nolur....

valla öyle canim biz daha eşimle hiç başbaşa kalmadık heralde bu gidişlede biraz zor..çünkü eylülle babaannesi ve dedesi ilgileniyor bende mingimle ilgileniyorum o uyuyunca eylülle ilgileniyorum durumum zor biraz bakalım biraz düzen oturtana kadar zorlanacaz gibi..

bennurcum bence bu saatten sonra normal olmıcak diye üzülmene gerek yokçünkü saglicakla bebegini kucagına almayı hayal etme gerekiuyor en önemlisi bu..sezeryan olsun bunda üzülecek bişey yok canim..saglikli olunda iknizde hayırlısyla

bennur kafanı karıstırmak gıbı olmasın ama hıc acılman fln yoksa bosuna sancı cekmıs olcaksın bılıosun dımı ? sancın da yokmus hıc acılman da yoktur o zaman, hem normal sancısı cekıp hem sezeryan olmak var bence ıyı dusun.. hakkında hayırlısı olsun işallah

kızlar bana müsade anca bukadar zaman bulabildim öpüyorum hepinizi..fırsat bulunca giricem gene byee

ayyy canım nasıl kurufasulye ıstedı yaptım koydum ocaga nasıl lezzetlı gorunuo normalde de 10 yıl yemesem aklıma gelmez sımdı yasak ya cANım cekıo lanet olsun (
püff bizim evde de var annem yapmış herkes yiyo ben aç kedi gibi seyrediyorum :S o mercimek faciasından sonra tövbe sürmem ağzıma bakliyat bir daha..

biz de kocamla mama kavgası yapıyoruz :S al evde dursun sütüm azaldı gece mece lazım olrusa napıcam diyorum o hayır sadece anne sütü içecek diyor kafayı yicem (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…