2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım, inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım bende, ama bir anda böyle bir durum olunca alışamadım....

gaz sancısı yaşayan annelerin allah yardımcısı olsun.. çok zordur tahmin edebiliyorum. inşallah en kısa zamanda geçirirsiniz..
of bir 3 ay geçsee..
dün oğlumun ayak ve el izini aldık şimdi kalıpta kuruyor çok güzel bir hatıra oldu :)

açılmamda yokmuş evet dra suni sancı istemiyorum zaten dedim oda açılma olmazsa zaten sancı olmaz dedi, eşimde senin gibi direkt sezeryana alsınlar dedi, bakalım artık hayırlısı......

bennurcum öyle veya böyle nasıl hayırlıysa öyle gelsin bebeğin. normal diye şartladım diyosun ama bak burda çoğumuz sez olduk allaha şükür sapasağlamız.. normal en güzeli ama sen nasıl olacağını düşünme sağlıklı olmanız için dua et canım.. allah yardımcın olsun bize de haber vermeyi unutma oldu mu?

doktora gittik bugün kontrole.bebeğim sadece 40 gr almiş yaa kafayi yicem.
boyu uzamiş tüm gelişimi ii çişi kakasi yerinde sütünde war allaha şükür ama kilo yoooookkkk
memeden inmio sürekli emziriorum..bi hafta daha bekleyelim emzir bi de üstüne sağipta wer dedi dr.
eğer yine almazsa kilo takviye yapicaz mecburen dedi.
çok üzüldüm çook
galiba sütüm yaramioo

Bijo benımkı de tam tersıne ılk mamayı kendısı aldırmıstı geceın bı yarısı sokaklara dokme sonra benı dıye, bence kocanı ıkna et cunku anne sutu alıosa zaten ekstra mama lamasında bı sakınca yok bence gunde 8 kere emdıkten snr mama almıs almamıs farketmez anne sutunun butun faydalarını alıo sonucta diil mi..

bennur sen verıceksın kararı tabı de snrdan pısman olma keske bastan sezeryanı kabul etseydım fln deme ıyı dusun sezodan da korkma cok abartıolarmış bısı yok 2-3 gun zor sadece o kdr

ahh kuzummm 2.5 haftada 40 gr mı almıs sadece yoksa 1 haftada mı o kdr almış :S
bu bebeler emıo emıo da butun sutu bosaltamıoalr kı mınıkler, sagıp vermek daha ıyı gıbı bence de.. e ama ac kalmıo heralde kızın ac kalsa aglar durur hem karnı doyuyp hem kılo almıo ha sıpaya bak

sağol canım bende hep hayırlısı olsun diye dua ediyordum ama bir anda yarın gelin deyince şoka girdim... bebekte 4 kilo olmuş gerçi 40 haftasınıda doldurmuş, inşallah hayırlı güzel haberler veririm canım..

poff prop valla ben telefon açtım ona gelirken mama al sma marka olsun ara eczacı arkadaşını varsa dedim. arkadaşı da gaz vermiş bi güzel anne sütü alsın zeka gelişiminden girmiş kemiklerden çıkmış. kocam da gelmiş gaza hayırr mama içmicek bilmemnee. ne dediysem dinletemedim. boza içtim rezene karışımından içtim meyve suyu içtim 100 kilo olurum artık bu gidişle..

olmazsa ben gidip mama alcam artık ama inş gerek kalmaz

:)) allah allaaahhh sankı mama anne sutunun faydalarını engellıo hayret bişi :)) neyse halledersınız orta yolu bulursunuz ama sen sutunu takmazsan sutun daha cabuk artar bunu da bılıosun kocana da soyle mama elının altındao lursa ıcın rahat eder yetmedıgı yerde mama verırım nasolsa dıye dusunursun sutun daha cabuk artar kafan rahatlayınca.. halledersın sennn

neyse ben çıkayımda son hazırlıklarımı, çantaları kontrol edeyim, sizede kolay gelsin, görüşmek üzere.....

ayy bunların uyku sorunu dahada olacak şimdi gene iyi uyuyolar..büyüdükçe kalmıyor uykuları
asocum napıyon gülüm
canım napayım ya aylardır konuşamadık seninle yahu
iyiyiz cnm sen nerelerdesin gözükmüyosunn
buralardayım cnm sonunda evimdeyim.Gelenden gidenden pek girmedim kkya.Ama her gün msnim ve face im açıktı tabi:) nasılsın şekerim
asoooo kavuştun mu evine ay gözün aydın rahatlamışsındır
kavuştum kavuştum şükürler olsun:)))))))
valla esın evde olmak gıbısı yok da evde ınsan olunca da fıttırıyo ınsan :) evde koca ve beebişle başbaşa olmak gıbısı yok
aynen öyleee aynen aynen aynen:)

nasıl acıkmışım ya emzirip uyuttum hemen yemeğe saldırdım. iki tabak bezelye iki tabak da pilav yedim üstüne de tiramisu.afiyet olsun bana

hadı bennur saglıkla dogur gel

iiyiz duygu gaz problemlerımız yok, mışıl mışıl uyuyoruz, sütümüz fışkırıyo, harikayız yani :))) sen nasılsın :)

doğru dedin kız bi de böle sölim. eğer de toprak bu gece aç kalır da bağırır bağırırsa o eczacı herifi de yarın bir güzel dövmeye gidicem.. teşekkürler canım :x

ocaga yag damlamıstı kenarına onu alırken gazı acmısım yanlıslıkla mutfaga bı gırdım buram buram gaz kokuyo :)) töbe yarabbım..

of saat 6 bucukta her akşamki gibi toprak gece uykusuna girdi. yani bu demek ki benim de uyumam lazım güç enerji için ama ben uyumak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm napıcam ben bu saat işini yaa. eşşek adamın gece uykusu var çok güzel ama saati acayip :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…