bennurcum bence bu saatten sonra normal olmıcak diye üzülmene gerek yokçünkü saglicakla bebegini kucagına almayı hayal etme gerekiuyor en önemlisi bu..sezeryan olsun bunda üzülecek bişey yok canim..saglikli olunda iknizde hayırlısyla
bennur kafanı karıstırmak gıbı olmasın ama hıc acılman fln yoksa bosuna sancı cekmıs olcaksın bılıosun dımı ? sancın da yokmus hıc acılman da yoktur o zaman, hem normal sancısı cekıp hem sezeryan olmak var bence ıyı dusun.. hakkında hayırlısı olsun işallah
bennurcum öyle veya böyle nasıl hayırlıysa öyle gelsin bebeğin. normal diye şartladım diyosun ama bak burda çoğumuz sez olduk allaha şükür sapasağlamız.. normal en güzeli ama sen nasıl olacağını düşünme sağlıklı olmanız için dua et canım.. allah yardımcın olsun bize de haber vermeyi unutma oldu mu?
:)) allah allaaahhh sankı mama anne sutunun faydalarını engellıo hayret bişi :)) neyse halledersınız orta yolu bulursunuz ama sen sutunu takmazsan sutun daha cabuk artar bunu da bılıosun kocana da soyle mama elının altındao lursa ıcın rahat eder yetmedıgı yerde mama verırım nasolsa dıye dusunursun sutun daha cabuk artar kafan rahatlayınca.. halledersın sennnpoff prop valla ben telefon açtım ona gelirken mama al sma marka olsun ara eczacı arkadaşını varsa dedim. arkadaşı da gaz vermiş bi güzel anne sütü alsın zeka gelişiminden girmiş kemiklerden çıkmış. kocam da gelmiş gaza hayırr mama içmicek bilmemnee. ne dediysem dinletemedim. boza içtim rezene karışımından içtim meyve suyu içtim 100 kilo olurum artık bu gidişle..
olmazsa ben gidip mama alcam artık ama inş gerek kalmaz
canım napayım ya aylardır konuşamadık seninle yahuayy bunların uyku sorunu dahada olacak şimdi gene iyi uyuyolar..büyüdükçe kalmıyor uykuları
asocum napıyon gülüm
buralardayım cnm sonunda evimdeyim.Gelenden gidenden pek girmedim kkya.Ama her gün msnim ve face im açıktı tabi:) nasılsın şekerimiyiyiz cnm sen nerelerdesin gözükmüyosunn
kavuştum kavuştum şükürler olsun:)))))))asoooo kavuştun mu evine ay gözün aydın rahatlamışsındır
aynen öyleee aynen aynen aynen:)valla esın evde olmak gıbısı yok da evde ınsan olunca da fıttırıyo ınsan :) evde koca ve beebişle başbaşa olmak gıbısı yok
selam sen nasılsın iyiyiz biz.kızlar selam nasılsınız ?
:)) allah allaaahhh sankı mama anne sutunun faydalarını engellıo hayret bişi :)) neyse halledersınız orta yolu bulursunuz ama sen sutunu takmazsan sutun daha cabuk artar bunu da bılıosun kocana da soyle mama elının altındao lursa ıcın rahat eder yetmedıgı yerde mama verırım nasolsa dıye dusunursun sutun daha cabuk artar kafan rahatlayınca.. halledersın sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?