2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijocum ya bozma moralini bence yetiyordur sütün takma.. emzirdikçe artıyormuş süt, yediklerinle aşırı bir alakası olmadığını söylüyorlar.. stres yapmayacakmışsın ki süt artsın. tabii söylemesi kolay. doğumdan sonra kocalara gıcık kapma durumu mu oluyor ne, daha önce hiçbir şey batmazdı şimdi gözüme batıyor herşeyi.

valla doğru söylüyosun canım ben de k.valideme sinir oluyorum :S geldiği gittiği yok arada uğruyor yarım saat ama çok batıyo herşeyi. annem de kızıyo ara kadını görüş kadınla toprağı götürelim bilmemne. özellikle ilk günlerde çok kıl olmuştum sevmesine kucağına almasına hiç dayanamıyorum özellikle.. öbür türlü rahatım şükür bir sorunum yok sütü de bu sabaha kadar hiç takmamıştım ama emzirdim emzirdikten sonra da sağdığım sütü verdim nasıl içti bitanem benim. kusmadı da hiç demek ki süt yetmiyor zaten artık pedler de hiç ıslanmıyor :S

birisi yatıcam şimdi hiç canım istemeyerekten (
seninki de mi bu saatte gece uykusuna giriyor?
of demek ki gece 1-2 gibi başlicak bugün de mesaim :S

neyse şikayet etmiyim kurban olurum ben onu veren allaha minik aşkım küçük prensim canım oğlum benim o..

Son düzenleme:
bızımkı 10 gıbı uyanıo 1 e kdr fln hıc uyumuo snr 3e kdr fln uyuyp sbh 5-6ya kdr uyumuo snr o saatte uyuyp sbh 9 gıbı fln uyanıo.. aslında bı duzenı var yanı :))

selam kızlar,benim bebiş şimdi uyudu,evden kendi pc mi getirttim oh be bebişi uyudukça hep netteyim gari
prop ve aso açıkcası bilmiodum ben üşüo die korkuodum teşekkürler,ensesi hep sıcacık ve ksumuk kokulu deekki üşümüo çok şükür:)

:)) mis kokuludur missssss:)

Kocam 7.30da evde olcam dedi saat 8.30 hala yok.bakalım ne zaman gelicek haber de vermedi tövbe yarabbim

Bijocum sütünü çok stres yapıp da azaltma iyice sütünü.Gitmişsin sen uyudun galiba yarın görüşürüz şekercim

ya profilimdeki albüme resim yüklüorum her şey okey ama sonra çıkmıo albümde kaydedio ama sonra çıkmıo:S offf offf

Geçmiş olsun canım.Bende de durum aynı hiç ağrı çıkmadı.Kalp atışları , suyu , eşi iyi durumda.Dr alttan muayene etti.Çok canım yandı.Rahim ağzını harekete geçirmeye çalıştım dedik.Ağrı başlasın diye tetikledi anladığım kadarıyla.Perşembeye kadar zaman verdi.Eğer o zamana kadar gelmezse bende de suni sancı dener herh.Sonra da kaçınılmaz son sezeryan.Ama ben moralimi bozmuyorum bence sen de bozma sağlıkla gelsin de sezeryan olsun ne diyelim.

ya işitme testinden bahsetmişsinizde bizim ilk hafta kontrolümüzde yapıldı işitme testi sizinkini nie öle geç istediler

kuzucuğumu ilk defa yıkadık bu akşam anam çok ağladı ya inşallah her banyoda böle ağlamaz =(

Valla biz baya rahatladık rezene ve papatya karışımından sonra ama bi kaç gün kullanmak lazım etkisini görmek için, tekrardan çok saol zeynepcim...

Ana kucağı çok güzel cnm, ama duru titreşimi pek iplemedi, park yatağında da titreşim var onuda pek iplemiyo zaten, şu an öle aman aman uzun süre oturmuyo ana kucağında zaten, en fazla 15-20 dakika sonra hemen mızmızlanıyo beni kucağına al diye...Çok saol valla cnm benim...

Ay işine yaramasına çok sevindim, benim kız yemedi o numarayı, çok kızdı onu taktım diye, eliyle göğsümü yumrukladı onu çıkartana kadar, çok maymun oldu bu ya...

ayy bu cevabı bekliyordum bijo sağol
bir çay bardağının yarısına şeker yarısına sıcak su mu?

1 su bardağı ile yapıcan cnm, bi dikişte içeceksin cnm, ben 3 gün üst üste içniştim, hemen faydasını gördüm...

Hayırlı doğumlar cnm, Allah analı babalı büyütmeği nasip etsin, sağlıkla gelsin...

ya sağ göğsümde süt normalken neden sol göğsümde çok az var :S

Süt az olan göğsünden emzir duruyu cnm, ya da pompayla o göğsünden süt sağ o zaman çoğalır cnm...

1460 gr kilo qlmışız boyumuz 54 cm olmuşş

Oy maşallah kayracıma kocaman olmuş, gayet ii kilo almış valla, şimdi toplam kaç kilo olmuş? Ne zamandan bu yana bu kadar kilo almış cnm...Ay ne kadar çok soru sormuşum...

Bende aldım geçen hafta ayak izini, kurudu da üzerine cilasını sürmem lazım hala vakit bulup süremedim onu, pööööffff, anam hiç bi şi yapamaz oldum artık ya, bütün gün duruyla ilgileniyom başkada bi şi yapmıyorum valla, bazen yıkanmaya bile fırsatım olmuyo...

Bizin işitme testide doğumdan 1 hafta sonra yapıldı, bende annamdım arkadaşlarda neden bu kadar geç yapıldığını...

Küvete biraz su doldurup oğluşunu içine oturtup üzerine elinizle hafif hafif su atıp suya alıştırın cnm, öle yaparsanız belki ağlamadan yıkanır, biz hep oynuyoz duruyla suya oturtup çok hoşuna gidio...

öyle ysptık zaten nalanım ama yemedi bizimki
daha üstünü soyarken hissetti sanırım başladı ağlamaya sakinleştirdim önce ama ı ıhh suda daha çok yaygara yaptı

öyle ysptık zaten nalanım ama yemedi bizimki
daha üstünü soyarken hissetti sanırım başladı ağlamaya sakinleştirdim önce ama ı ıhh suda daha çok yaygara yaptı

Vay maymunum benim, kız bunlar çok akıllı çıktılar valla, ilerde yandık biz valla...

Zamanla alışır inş. cnm, bizimkide aynı yaygarayı yatağına yatırınca koparıyo, kucağımda uyuya kalıyo, bi 10-15 dk. öle bırakıyorum iyice dalsın diye sonra kucaklıyorum yatağına yatırmak için, daha kucakladığım an mızmızlanıyo, yatağa yatırınca da kıyamet kopuyo...Napcez biz bunlarla yauw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…