ben kocama bı kat daha aşık oldum hıc de gıcık olmuyom ona :))
ben de özledimmmmmmm yavru kuşummm:)))asoş özledik nan
:)) mis kokuludur missssss:)selam kızlar,benim bebiş şimdi uyudu,evden kendi pc mi getirttim oh be bebişi uyudukça hep netteyim gari
prop ve aso açıkcası bilmiodum ben üşüo die korkuodum teşekkürler,ensesi hep sıcacık ve ksumuk kokuludeekki üşümüo çok şükür:)
:)) mis kokuludur missssss:)
selam kızlar, benimde bugün kontrolüm vardı, hiç sancı çıkmadı, bebekte hiç aşağı inmemiş tansiyonumda 17ye çıkmış. drum yarın yatışını yapalım indüksiyonla normali deneriz olmazsa sezeryana alırız dedi, bekleyeceğimiz kadar bekledik bundan sonrası senin içinde bebek içinde riskli olabilir dedi, hastneden beri ağlıyorum çok strese girdim, hep normal olacağını düşünmüştüm........
benim içinde dua edin nolur....
allah sağlıklı uzun ömür versin kızına, sana da çok geçmiş olsun canım..
ayynen bepanten merhem benim göğüs uçlarımı ve toprağın pişiğini düzeltti. 3-4 saatliğine sürseniz bile tamir ediyor meme ucunu, tavsiye edecektim ama aklımdan çıkmış. iyi oldu kız iloş yazdığın, çok berbat bişe bu meme ucu yarası, ateşimi 40 a çıkardı geçen akşam :S
hayırlı olsun canım bebeğin..
süt için nalan söylemiş ben de söyliyim. bir bardağın yarısına şeker üzerine de sıcak su koy iç.. kime desem çok işine yaradı ben de inanmıyodum ama kendimde şahit oldum :) ateşim çıktığında sütüm gitmişti yine yaptım maşallah eskiye döndü..
senin de bebeğin hayırlı olsun canım.. yavaş yavaş hepimiz anneliğe terfi ediyoruzz :)
rica ederimm canım arkadaşım.. işe yatıyor bu şerbet yaa yukarda yazdığım gibi..
bepanten merhem kullanıyorum ben çok işe yarıyo unuttum onu sana söylemeyi..
bir doğum daha, hayırlı olsun canım sana da çok geçmiş olsunn..
onu sorucaktım sana işe yaradı demek papatya.. çok sevindim canım az da olsa rahatlamışsınızdır ikiniz de..
rica ederim canımm ne demek.. demek beğendiniz çok sevindim hakatten çok memnunum ben.. bişe sorucam duru titreşimine tepki veriyo mu ya benimki hiç iplemiyo :)
canım çoğu yerde kalmamış benimkinden. ben de nalana birkaç adres yazmıştım stokta bulunan. istersen sana da atayım o adesleri..
bebeklerimiz çoğalıyorrr.. allah sağlıklı uzun ömür versin canım bebeğine :)
merhemini kullanıyorum canım yazdım yukarda çok memnunum..
markasını hatırlamıyorum canım :S ben baya şişko olduğum için önce L aldım ama hiç sıkmadı, değiştirdim M aldım canım.. sen de alırsın olmadı değiştirirsin..
selam ben geldim:))
oğlumu nihayet emzirebildimmm yuppiiii çok güzel duygu
chicconun kauçuk göğüs ucundan aldım nalan dün bahsetmişti onu deneyeyim dedim
oğlum baya memede durdu ağzına aldı emdi
doymadı ama emmesi bana yeter
sonra da 20 cc mama yedi normalde 60 cc den az yemezdi
ayy bu cevabı bekliyordum bijo sağol
bir çay bardağının yarısına şeker yarısına sıcak su mu?
selam kızlar,arada gelip gidiyorum ama kimse olmuyo ya
Ben yarın saat 3te doğuma giriyorum.Sezeryan olacak.sabah yatışım yapılacak.Yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak inşallah.Allahım sağasağlim onu bana versinde daha ne isteyeyim...Zaman geçtikçe heyecan başlıyo yavaş yavaş,inşallah bugece uyuyabilirim :)
ya sağ göğsümde süt normalken neden sol göğsümde çok az var :S
1460 gr kilo qlmışız boyumuz 54 cm olmuşş
gaz sancısı yaşayan annelerin allah yardımcısı olsun.. çok zordur tahmin edebiliyorum. inşallah en kısa zamanda geçirirsiniz..
of bir 3 ay geçsee..
dün oğlumun ayak ve el izini aldık şimdi kalıpta kuruyor çok güzel bir hatıra oldu :)
ya işitme testinden bahsetmişsinizde bizim ilk hafta kontrolümüzde yapıldı işitme testi sizinkini nie öle geç istediler
kuzucuğumu ilk defa yıkadık bu akşam anam çok ağladı ya inşallah her banyoda böle ağlamaz =(
Küvete biraz su doldurup oğluşunu içine oturtup üzerine elinizle hafif hafif su atıp suya alıştırın cnm, öle yaparsanız belki ağlamadan yıkanır, biz hep oynuyoz duruyla suya oturtup çok hoşuna gidio...
öyle ysptık zaten nalanım ama yemedi bizimki
daha üstünü soyarken hissetti sanırım başladı ağlamaya sakinleştirdim önce ama ı ıhh suda daha çok yaygara yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?