2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah alışır canım
sorma zeka küpü olucaklar başımıza
yatak ayrı bi dert zaten bizde
kendi yatağında mümkün değil uyumuyo illa yanımda yatıcak ne halt etçem şaşırdım valla

bennur yarın kavusuyorsun bebişine inşallah. çok heyecanlısındır . ben olsam suni sancıyı istemezdım heralde yine de sen bilirsin . biz kaldık yine doguramayanlar olarak:)) senin de yarından sonra gundemınde hep bebegın olcak bunu düşün çok güzel bir duygu yaşıycaksın. benımde yarın dr kontrolum var nolcek bakalım :S

bebeklerini yatağına yatırınca uyanan bebekler içln blr taktik okudum. O da emzirmek için kaldırıcağınız zaman sıcak su torbasını yattığı yere koyuyormuşsunuz, yyatırırken de torbayı alıp bebeği yerine koyuyormuşsunuz. Mayışıp uyuyorlarmış. Bence denemekte fayda var.

günaydın arkadaşlar...doğuramadım hala 39+2 oldum daha yok bişey....beklicez bakalım....

hiç aydın bir gün değil.. gece 2den sbh 7.30a kdr uyumadı Demir, o saate kdr anca dayandım snr kocamı uyandırıp bı saat uyudum .. gece de uyandırmaya kıyamıyorum kı adamı calısıo ıse gıdıo sonucta.. offfffffffffffff... ıgrenc bır geceydı..

günaydın kızlarrrrr:)
naner sabır canımcım çok az kalmış vaktin,gerçi sana sabır dşyen ben 36. haftada çıldırıodum nie doğurmadım daha diye:))
propcum bu canavarlar biziz bitircek ben eşim 3 hafta kampta olc<k diye annemlerdeyim,sabah 6 buçuktan sonra annem alıo bebbişi ben geceki uykusuzluğumu telafi ediorum

çok mantıklı zaten kucağa alındığında da kucağın sıcaklığında da mayışıolar sonuçta

ayy emme problemimiz var ne olcak anlamadım sütüm çok şükür iyi geliyor hep sağmaktan yoruldum artık...

ozgul benım yardımcı olcak kımsem yok valla kocam dısında ona da kıyamıyorum işte neyse ben uykusuzluga cok dayanıklıyımdır da bı saat uyumam gerekıo mutlaka sımdı sbh bı saat uyudum kendıme geldım mesela.. bebişine maşallah

canım benim de normalde var sayılmaz annem yeğenime bakıo(2 hafta falan benim bebiş oluncaa izinli),eşim saolssun kampta deilken gündüz oğlumu mıncıklaar sever gece dönüp horul horul uyur:S benim çevremdekiler annem hariç gündüz bebişin eşref saatinde bebişin başından ayrılmıyor,gece bebişin eşşek saatinde yanına bile uğramıyorr:S

teşekkürler canım:)

Oy maşallah kayracıma kocaman olmuş, gayet ii kilo almış valla, şimdi toplam kaç kilo olmuş? Ne zamandan bu yana bu kadar kilo almış cnm...Ay ne kadar çok soru sormuşum... n@l@ncımmm gülümm h@st.çıkışı 2700 dik..dün 41.günümüzdü 4160 gr olduk 1460 gr @lmışız doktor çok iyi gelişimi dedii

Son düzenleme:
ya çıldıracam gecenin 1 inden itibaren bu velet mememle yapışık yaşıyor resmen uyuyor göğsümde yatırır yatırmaz açıyor gözlerinia

maşallah kayraya!
ben de mercimek yedim bir sorun olmadı.. ama biz gaz sıkıntısı çekmiyoruz henüz. oğlum alttan devamlı zart zurt.
komik ama o osurdukça ben seviniyorum. aferim oğlum diyorum.
benimki vatos gibi mememe yapışıyor saat 5'den 7'ye kadar emdi sonra 8'e doğru biraz daha emerek daldı ancak.
ve uyanınca bir bez değiştirdimyarım kilo çişli. hiç bu kadar ağır olmamıştı bezi

fınfık sıcaklığını arıyor demek senin kız. sıcak su torbasını yatağına koymayı denesen belki işe yarar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…