daha su saAtte yenı kahvaltı yapabılıoum :) allahım ne zormuş annelık
kızlar gaz için Lefax kullanan var mı çok etkiliymiş guyya bugun doktora baskı yapcam etkılı bısı versın dıye..
ben daha yapmadım :S
bize iyi geceler çayı verdi öncelikle eğer geçmezse ilaç vereceğini söyledi
Yabangulum hepımıze allah yardım etsın ama anı gecıstırmek ıcın bulunan cozumler ılerde baska problemler yaratabılır bak sallasam bu veledı snaıyesınde uyur ama ınatla sallamıyorumyanına yatmak yerıne battanıye gıbı kendı tshortunu ser ustune kokunu alsın burda bırısı onermıstı ben de denedım cıdden ıse yarıyo
yok bıze cay fln sokmez kesınlıkle cooooook gazımız var ve udn gece hıc cıkartamadı uyumadı da o yuzden
çapak problemımız gecmedı hala onun ıcın gıdıcez bugun doktora ılacı bıraktım sonucta bız bıle bı haftadan fazla kullnmıoruz damlayı yazık benım oglumun gozune.. bı de kırmızı kırmızı benekler cıktı, normal yazıodu her yerde ama vucuduna yayılmaya basladı sıcaktan dıolar cocugu cıplak dolastırıom nerdeyse ne sıcagı offff oyle gıtcez ıste bgn sbh apar topar randevu aldık
bizimde öyle gaz problemimiz hatta doktor lavman yaptı dün gaz çıksın diye.. o kırmızı benekler bizde de çıktı sıcaktan yıkadım ertesi gün geçti
çapak birzcık bizdede var sanki :S
haklısın canım, zaten karar aldım ağlasa bile yatırmayacam yanımda.insan sıkışınca en kolayına kaçıyor bende öyle yaptım:)
bana da ağladığında emzik ver diyip duruyolar ama ben diretmeye çalışıorum ağzını tıkayıp tıkayıp susturmak bebişe yaptığım haksızlık gibi gelio,alıştırmak da istemiorum ama bakalım artık
demekki bizimkilere etki etmiycek yediklerimiz cnmm inş. bozulm@zl@rmaşallah kayraya!
ben de mercimek yedim bir sorun olmadı.. ama biz gaz sıkıntısı çekmiyoruz henüz. oğlum alttan devamlı zart zurt.
komik ama o osurdukça ben seviniyorum. aferim oğlum diyorum.
benimki vatos gibi mememe yapışıyor saat 5'den 7'ye kadar emdi sonra 8'e doğru biraz daha emerek daldı ancak.
ve uyanınca bir bez değiştirdimyarım kilo çişli. hiç bu kadar ağır olmamıştı bezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?