2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar nasılsınız?bebişlerin hemen hemen çoğu dünyaya gelmiş.bebek büyütmek çok zormuş psikolojim yerle bir oldu valla.bebek doğdu sevinemeden belden yapılan iğneden dolayı çok acı çektim 1 hafta onunla uğraştım,acillerde geçti serumla filan.sonra sütüm bi akıyor bi kesiliyor bizim kızz doymuyor,gece 4 den uyanıyor sürekli 10 a kadar ağlıyordu yanıma yatıyorum 2 gündür uyuyor benimle birlikte ben uyanınca oda uyanıyor.gündüz uyuyor sürekli:)yanımda yatırmakla iyi yapmıyorum ama ağlamadan uyuyor buda işime geliyor.allah yardımcımız olsun hepimizin.

kızlar gaz için Lefax kullanan var mı çok etkiliymiş guyya bugun doktora baskı yapcam etkılı bısı versın dıye..

Yabangulum hepımıze allah yardım etsın ama anı gecıstırmek ıcın bulunan cozumler ılerde baska problemler yaratabılır bak sallasam bu veledı snaıyesınde uyur ama ınatla sallamıyorum yanına yatmak yerıne battanıye gıbı kendı tshortunu ser ustune kokunu alsın burda bırısı onermıstı ben de denedım cıdden ıse yarıyo

ben daha yapmadım :S

bize iyi geceler çayı verdi öncelikle eğer geçmezse ilaç vereceğini söyledi

yok bıze cay fln sokmez kesınlıkle cooooook gazımız var ve udn gece hıc cıkartamadı uyumadı da o yuzden
çapak problemımız gecmedı hala onun ıcın gıdıcez bugun doktora ılacı bıraktım sonucta bız bıle bı haftadan fazla kullnmıoruz damlayı yazık benım oglumun gozune.. bı de kırmızı kırmızı benekler cıktı, normal yazıodu her yerde ama vucuduna yayılmaya basladı sıcaktan dıolar cocugu cıplak dolastırıom nerdeyse ne sıcagı offff oyle gıtcez ıste bgn sbh apar topar randevu aldık

haklısın canım, zaten karar aldım ağlasa bile yatırmayacam yanımda.insan sıkışınca en kolayına kaçıyor bende öyle yaptım:)

ben ütü yapayım bari keske oglum uyudu ben de uyuyım barı ıdyebılsem ama heç mumkun degıl ne yazık kı pofffff.. gorusuruz mıllet

bizimde öyle gaz problemimiz hatta doktor lavman yaptı dün gaz çıksın diye.. o kırmızı benekler bizde de çıktı sıcaktan yıkadım ertesi gün geçti
çapak birzcık bizdede var sanki :S

ya kızlar bebişlerin sorunlarının yanında bizimkiler de v ar:s
bişi sorcam ben doğum yapalı bugün 3 hafta oldu ve belimde kasıklarımda adet sancısı gibi kramplar oluyo:S bunu başka yaşayan var mı? normal mi?

bizimde öyle gaz problemimiz hatta doktor lavman yaptı dün gaz çıksın diye.. o kırmızı benekler bizde de çıktı sıcaktan yıkadım ertesi gün geçti
çapak birzcık bizdede var sanki :S

ah canım kıyamam ya bu bebişlere,biz de bugün gaz için acı yavşan otu diye b,i otu denedik,bakalım görcez,ben çıkarınca çıkmıyo gazı aqma kendi ıkın sıkın bırtlatmaya çalışıo :S bakalım işe yararsa size de tavsiye edicem

haklısın canım, zaten karar aldım ağlasa bile yatırmayacam yanımda.insan sıkışınca en kolayına kaçıyor bende öyle yaptım:)

bana da ağladığında emzik ver diyip duruyolar ama ben diretmeye çalışıorum ağzını tıkayıp tıkayıp susturmak bebişe yaptığım haksızlık gibi gelio,alıştırmak da istemiorum ama bakalım artık

selam kizlar
ogluma geceleri mama verorum gunduz emio ama bitio hemen sutum mecbur ek mama veriorum bide gogus uclarim kaopacak sanki yaa cok acio doktora dedim kendi sutunu etrafina sur dedi yaptim ama fayda yok cok acio bide altini degistirirken titrio yavrum ev sicak niye usuyorki anlamadim

demin 2.5 aylık bebeği olan bir arkadaşımla konuştum.. merak etme 2 aydan sonra gece deliksiz uyumaya başlıyorlar dedi 11'den 5'e kadar mesela. ay çoook sevindim yaa.. inşallah öyle olur benim oğlan da..
onunkinin de ilk aylar burnu tıkanıyormuş falan içimi rahatlattı.

ütünün yarısında zortladı oğlum.. camışım doymuo bı turlu ya

fınfık capak ıcın once dogal bı damla kullandık snr 1 hafta antıbıyotıklı damla ama gecmıo allah korusun kalıcı bısıler olmasın erken teshıs onemlı korkuom (

demekki bizimkilere etki etmiycek yediklerimiz cnmm inş. bozulm@zl@r

kızlar bende şey duydum bi kaç aylık olduktan sonra gaz sorunu azalıomuş şu sebeple tabi,hareketli molduğu için gazını daha rahat çıakraabiliomuş.
bi de erkek bebeği olanlar bebişinizin işeyeceğini hissettiniz ve bekliosunuz ama o da zorluo ama bi türlü çişini rahat yapamıo o zaman yan yatırın mesaneye olan baskı ile daha rahat yapıo ve hemen huzur buluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…