2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet doğrudur h@reketle @tıyol@r g@z sıkıntısını

bizim işitme testimiz 2. gün yapıldı.
kızlar gaz için Lefax kullanan var mı çok etkiliymiş guyya bugun doktora baskı yapcam etkılı bısı versın dıye..
bize doktor sab verdi dün ilk kez kullandım benim kız tadını çok sevdi yalanıp durdu:))

gunaydın kızlar.. yenı uyanabildim... ama hala tık yok bende.... artık gaz ve sut muhabbetı var... biz ne zaman katılacagız acaba ya...

dn doktor a gittik.. doktor sezeryan yapalım istiyorsa dedi.. ama kızım kıpır kıpırdı karnımda.. aldırmaya kıyamadım.. bekleyelım bu haftada dedim....

Son düzenleme:
ay hala dogurmayan kasım annesı mı var aboooooooo :)
sağol prop moral verdin...seninki askere gidecek ben hala bekliyorum:))

aso sen kaç haftalıksın,suni sancı teklif ettilermi??

sağol prop moral verdin...seninki askere gidecek ben hala bekliyorum:))

aso sen kaç haftalıksın,suni sancı teklif ettilermi??

39 haftalık olduk... doktor düşün dedi... bende kabul etmedim.. bekleyeyım dedim.. birde normal dogum diye o kadar ugraştım sorunsuz yatmak ta işime gelmedi.. eşim böyle durumlarda döneklık deyip bır ömur unutmaz.. o yuzden bekleyeyım.. nasıl olsa dogacak zamanı gelınce dedim..

sağol canım ben de bugün sterilizatör aldım, biraz daha biberon almam lazım 2 tane yetmiyor. pompayı denemekten batırıp duruyorum sürekli...
yok nan ota boka her bişiye alıyorum çocuk bacaklarını karnına çekiyor gazdan ben alıyorum süt sağıyorum çıkmıor ağlıyorum kocam aşkım diyo ağlıyorum :S
napcaz bu ağlamalarla bilmiyorum. ben de dün uyandırmak için ayağını sıkıyorum iyice canını acıtmadan uyanmıyor hem sıkıyorum hem ağlıyorum içim acıyor valla. sonra biri arıyor telde yine başlıyorum ağlamaya.her gün allahım nolur bana güç ver dik durayım zırt pırt ağlamayayım diyorum. yoksa sütümüz falan kesilir daha beter olur herşey.
eskiden mama vermem anne sütü alsın derdim ama keşke mamaya çok daha önce başlasaymışız da sarılık olmasaydı. emdiği sürece mamanın zararı yok canım, kocanı ikna etmeye bak derim...
bu gece uyursun inşallah. demir de uyur... yalnızsın dimi burcu? biri varken de zor yokken de... ben kocama da bırakamıyorum gece çünkü gazdan dolayı memeden alıyor hıncını ve doğal olarak beni istiyor...
ya çıldıracam gecenin 1 inden itibaren bu velet mememle yapışık yaşıyor resmen uyuyor göğsümde yatırır yatırmaz açıyor gözlerinia
gazdan dolayı emerek rahatlayacağını düşünüyorlar. bir de bizim sıcağımızı arıyorlar. akşam sıcak havlu koyduk yatağına yatırırken uyanmadı o xzaman. bir dene istersen
ben 2 gündür birsey deniyorum cidden rahatladım. az kaynamış soğumuş suyu cay bardağına koy yarısına kadar. üstüne ayva çekirdeklerini yıka koy. en az 24 saat üstü kapalı beklet. jelleştiğini göreceksin. o jeli göğüs uçlarını silip sür. benim de gözümden yaş gelirdi emzirirken şimdi daha iyiyim.
selamlar kızlar.
selam aso, naber? kızın nasıl?

benim 2 gün sonra 40 hafta oluyor,bakalım benim doktor ne diyecek.bildiğim kadarıyla 42 haftaya kadar yolu varmış bekleyelim bakalım,bu kadar sabrettik....

avent pompa kullanan varsa bana neyi yanlış yaptığım konusunda fikir verebilir mi???
göğsüm o kadar büyük mü ki sığdıramıyorum şu k.rengi alanı pompanın başlığına acaba?
bir de çekiş hızı çok düşük kızım onun 10 katı çekiyor. öyle ayar düğmesi de yokki...

neden kimse doğum hikayesini yazmıyor yaaa(

ben yazayım canım.. geçen hafta babaannem anlatı.. köyde ekmek pişiriyorlarmış tandırın başında kardeşi hamileymiş.. bırden abla suyum geldi islandı heryerim demiş koşmuş eve... aradan bır saat geçmiş bebek dogmuş.. korkacak bir şey yok diyorlar

şu iştme testi devlet hastanesinde yapılıyormuş . doğum yaptığım yerde yok.

memorial veya acıbademde yaptıran/yaptıracak olan var mı? yani orda yapılıyorsa oraya götürelim bizimkinin sigortası oralarla anlaşmalı da..

keşke bizimde öyle kolay olsa...

neden kimse doğum hikayesini yazmıyor yaaa(

benim 2 gün sonra 40 hafta oluyor,bakalım benim doktor ne diyecek.bildiğim kadarıyla 42 haftaya kadar yolu varmış bekleyelim bakalım,bu kadar sabrettik....

ben istemıyorum aralık a kalmak.. 42 olursa 9 aralıga denk gelıyor.. o gun benım dogum gunum.. aynı gun dogmuş olmak istemıyorum.. kızımın dogum gunu farklı olmalı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…