kızlar bende şey duydum bi kaç aylık olduktan sonra gaz sorunu azalıomuş şu sebeple tabi,hareketli molduğu için gazını daha rahat çıakraabiliomuş.
bi de erkek bebeği olanlar bebişinizin işeyeceğini hissettiniz ve bekliosunuz ama o da zorluo ama bi türlü çişini rahat yapamıo o zaman yan yatırın mesaneye olan baskı ile daha rahat yapıo ve hemen huzur buluyo
selam kızlar,kasım annelerine maşallahbebişlerinden bahsediyorlar,bizse heran tetikte sancı bekliyoruz
bizim işitme testimiz 2. gün yapıldı.ya işitme testinden bahsetmişsinizde bizim ilk hafta kontrolümüzde yapıldı işitme testi sizinkini nie öle geç istediler
kuzucuğumu ilk defa yıkadık bu akşam anam çok ağladı ya inşallah her banyoda böle ağlamaz =(
bize doktor sab verdi dün ilk kez kullandım benim kız tadını çok sevdi yalanıp durdu:))kızlar gaz için Lefax kullanan var mı çok etkiliymiş guyya bugun doktora baskı yapcam etkılı bısı versın dıye..
sağol prop moral verdin...seninki askere gidecek ben hala bekliyorum:))ay hala dogurmayan kasım annesı mı var aboooooooo :)
aso sen kaç haftalıksın,suni sancı teklif ettilermi??gunaydın kızlar.. yenı uyanabildim... ama hala tık yok bende.... artık gaz ve sut muhabbetı var... biz ne zaman katılacagız acaba ya...
dn doktor a gittik.. doktor sezeryan yapalım istiyorsa dedi.. ama kızım kıpır kıpırdı karnımda.. aldırmaya kıyamadım.. bekleyelım bu haftada dedim....
sanki hiç sancı gelmicekmiş gibi geliyor,ilginç bekliyoruz bakalım..son günlerin seninde @z k@ldı cnmm
sağol prop moral verdin...seninki askere gidecek ben hala bekliyorum:))
aso sen kaç haftalıksın,suni sancı teklif ettilermi??
sağol canım ben de bugün sterilizatör aldım, biraz daha biberon almam lazım 2 tane yetmiyor. pompayı denemekten batırıp duruyorum sürekli...Linden cnm bızım 8 tane bıberonumuz var, degıstıre degıstıre kullanıyorum. Chicco nun mıkrodalga sterılazatorlerınden aldım 2 gunde bır onunla strel edıyorum, normalde hr kulanımdan snr da sıcak suyla yıkıyorum o kdr. bazen de kaynatıyorum pomapayı fln soguk suya koyucaksın kaynamaya basladıktan 10 dk snr kapatıcaksın altını, 10 dk da kapagı kapalı tutup snr masayla cıkarıp kurumaya bırakıcaksın kaynatma yontemı de o. ben 2 saatte bır sagıyorum sutumu boylelıkle sut hazır oluo o uyandıgında. ama sagdıgım zmn oyle yanı yoksa emzırıom da. bı de oda sıcaklıgında 6 saat durabılıo o sut, ben termoslu bıberon cantası almıstım sokak ıcın su an evde kullanıorum cok ışıme yarıo ıcıne koyuyorum sutlerı, hep ılık kalıo.
Birisi nasıl benım taş fırın oğlum :))
napcaz bu ağlamalarla bilmiyorum. ben de dün uyandırmak için ayağını sıkıyorum iyice canını acıtmadan uyanmıyor hem sıkıyorum hem ağlıyorum içim acıyor valla. sonra biri arıyor telde yine başlıyorum ağlamaya.her gün allahım nolur bana güç ver dik durayım zırt pırt ağlamayayım diyorum. yoksa sütümüz falan kesilir daha beter olur herşey.yok nan ota boka her bişiye alıyorum çocuk bacaklarını karnına çekiyor gazdan ben alıyorum süt sağıyorum çıkmıor ağlıyorum kocam aşkım diyo ağlıyorum :S
eskiden mama vermem anne sütü alsın derdim ama keşke mamaya çok daha önce başlasaymışız da sarılık olmasaydı. emdiği sürece mamanın zararı yok canım, kocanı ikna etmeye bak derim...
püff bizim evde de var annem yapmış herkes yiyo ben aç kedi gibi seyrediyorum :S o mercimek faciasından sonra tövbe sürmem ağzıma bakliyat bir daha..
biz de kocamla mama kavgası yapıyoruz :S al evde dursun sütüm azaldı gece mece lazım olrusa napıcam diyorum o hayır sadece anne sütü içecek diyor kafayı yicem(
bu gece uyursun inşallah. demir de uyur... yalnızsın dimi burcu? biri varken de zor yokken de... ben kocama da bırakamıyorum gece çünkü gazdan dolayı memeden alıyor hıncını ve doğal olarak beni istiyor...hiç aydın bir gün değil.. gece 2den sbh 7.30a kdr uyumadı Demir, o saate kdr anca dayandım snr kocamı uyandırıp bı saat uyudum .. gece de uyandırmaya kıyamıyorum kı adamı calısıo ıse gıdıo sonucta.. offfffffffffffff... ıgrenc bır geceydı..
gazdan dolayı emerek rahatlayacağını düşünüyorlar. bir de bizim sıcağımızı arıyorlar. akşam sıcak havlu koyduk yatağına yatırırken uyanmadı o xzaman. bir dene istersenya çıldıracam gecenin 1 inden itibaren bu velet mememle yapışık yaşıyor resmen uyuyor göğsümde yatırır yatırmaz açıyor gözlerinia
ben 2 gündür birsey deniyorum cidden rahatladım. az kaynamış soğumuş suyu cay bardağına koy yarısına kadar. üstüne ayva çekirdeklerini yıka koy. en az 24 saat üstü kapalı beklet. jelleştiğini göreceksin. o jeli göğüs uçlarını silip sür. benim de gözümden yaş gelirdi emzirirken şimdi daha iyiyim.selam kizlar
ogluma geceleri mama verorum gunduz emio ama bitio hemen sutum mecbur ek mama veriorum bide gogus uclarim kaopacak sanki yaa cok acio doktora dedim kendi sutunu etrafina sur dedi yaptim ama fayda yok cok acio bide altini degistirirken titrio yavrum ev sicak niye usuyorki anlamadim
selam aso, naber? kızın nasıl?selamlar kızlar.
benim 2 gün sonra 40 hafta oluyor,bakalım benim doktor ne diyecek.bildiğim kadarıyla 42 haftaya kadar yolu varmış bekleyelim bakalım,bu kadar sabrettik....39 haftalık olduk... doktor düşün dedi... bende kabul etmedim.. bekleyeyım dedim.. birde normal dogum diye o kadar ugraştım sorunsuz yatmak ta işime gelmedi.. eşim böyle durumlarda döneklık deyip bır ömur unutmaz.. o yuzden bekleyeyım.. nasıl olsa dogacak zamanı gelınce dedim..
neden kimse doğum hikayesini yazmıyor yaaa(
keşke bizimde öyle kolay olsa...ben yazayım canım.. geçen hafta babaannem anlatı.. köyde ekmek pişiriyorlarmış tandırın başında kardeşi hamileymiş.. bırden abla suyum geldi islandı heryerim demiş koşmuş eve... aradan bır saat geçmiş bebek dogmuş.. korkacak bir şey yok diyorlar
neden kimse doğum hikayesini yazmıyor yaaa(
benim 2 gün sonra 40 hafta oluyor,bakalım benim doktor ne diyecek.bildiğim kadarıyla 42 haftaya kadar yolu varmış bekleyelim bakalım,bu kadar sabrettik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?