2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dun hastanede bır bayan vardı.. daha 18 yaşında yenı anne olmuş. bebegi 2 aylık falandı.. sordular kaç kılo dogdu? cevap:BİLMİYORUM... Ben sordum kaçıncı haftada dogum yaptın diye: CEVAP :BİLMİYORUM....

Baktım kaldım.. (((

maalesef çok var öyle,daha kendileri çocuk...

o h@l@ oyun oynuyo büyümemiş

devlete gitmem kesinlikle sır@ beklenmez ord@ bebekle burd@ ilgi h@st@nesi v@r o y@pıyomuş

selammmm bi banyo yaptım rahatladım yaww,en son oğluşum üstüme bi kustu pir kustu resmen boynumdan göğüslerime kadar aktı:S

süt gibimi kusuyo çürüterekmi? peynir gibimi
canım değişiyo ya,mesela bazen daha memeden çekilir çekilmez aynen sütümün bi kısmını çıakrıo(aç gözlülüğünden boğazına duruyo öksğrğrken çıkarıo),bazen böle benim sütümden daha yoğun böle salep gibi çıkarıo,bazense böle kesik kesik peynir gibi çıkıo,üstümdeki peynir kesiği gibi olandı :S bide kusmuğu ekşi ekşi kokuo,bu onun sindirdiğini mi gösterio ki??

bilmemki bizimkide ekşi ekşi kokuyooo off ne z@m@n geçicek kusm@l@rı

bilmemki bizimkide ekşi ekşi kokuyooo off ne z@m@n geçicek kusm@l@rı
ya hiç geçmişcek gibi gelio,bana kızıodu kayınvalidemler sen çok emziriosun çocuğa fazla gelio ondan kusuyo diye,kuzumu zorla göğsümden çekiorum,nerdeyse asılmaktan göğüs ucum kopacak ama gene kusuyo:S ama şükür ki en azından kilo artışımız var

evet çok emmektende kusuyol@r obur bunl@r obur

annem ev süpürüyo,bebişim uyuyo ben fırsat bu fırsat bebişim müsade ettikçe acık uyucam,görüşürüz canımcım

selam canım iyilik ne olsun senden naber.kızım bugün pek mızmız.bugün bi sıkıntımız var neyse artık:) senin bebiş nasıl
biz hastaneden çıkarken yaptılar işitme testini.2.gününde yapıldı acıbademde yaptılar

slmm cnmm g@z s@ncısı b@şl@mış olm@sın

lindencim verdigin tarifi denicem cnm insallah ise yarar
bizde hastanede kaldigimiz 2. gunde yaptik isitme testini her haftada kontrole gidioruz bi sonraki randevumuz 8 aralikta 40miz ciktigi gun oglumada banada randevu verdiler.

işitme testini 1 haftalıkken yaptırdık biz, sarılık olduğu için başka bi yere yönlendirdi tekrar yaptırın dedi.. 3 ayını geçirmeden tekrar yaptırcaz..

6 aralıkta gidicez kalça testi ve 2. hepatit aşısını olucak 40 ımız çıkınca da ben görünücem doktora..

normal doğum yapanlar dikişleriniz ne alemde ?? nasıl bakım yapıyorsunuz ? ben batticon kullanıyorum pamuğa sürüp pansuman yapıyorum..

nerde y@ptırıc@ksın cnmmm

benim dikislerim iyilesti bile esracim ben hic pansuman yapmadim kendiliginden iyilesti kanamamda bitti sukur parise gitmek icin 40mizin cimkmasini bekliozz :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…