suni sancıdan bahsettimi doktorun??ama senin daha 1 haftan var olur inşallah...ben istemıyorum aralık a kalmak.. 42 olursa 9 aralıga denk gelıyor.. o gun benım dogum gunum.. aynı gun dogmuş olmak istemıyorum.. kızımın dogum gunu farklı olmalı bence..
maalesef çok var öyle,daha kendileri çocuk...dun hastanede bır bayan vardı.. daha 18 yaşında yenı anne olmuş. bebegi 2 aylık falandı.. sordular kaç kılo dogdu? cevap:BİLMİYORUM... Ben sordum kaçıncı haftada dogum yaptın diye: CEVAP :BİLMİYORUM....
Baktım kaldım..(((
dun hastanede bır bayan vardı.. daha 18 yaşında yenı anne olmuş. bebegi 2 aylık falandı.. sordular kaç kılo dogdu? cevap:BİLMİYORUM... Ben sordum kaçıncı haftada dogum yaptın diye: CEVAP :BİLMİYORUM....
Baktım kaldım..(((
suni sancıdan bahsettimi doktorun??ama senin daha 1 haftan var olur inşallah...
şu iştme testi devlet hastanesinde yapılıyormuş . doğum yaptığım yerde yok.
memorial veya acıbademde yaptıran/yaptıracak olan var mı? yani orda yapılıyorsa oraya götürelim bizimkinin sigortası oralarla anlaşmalı da..
selammmm bi banyo yaptım rahatladım yaww,en son oğluşum üstüme bi kustu pir kustu resmen boynumdan göğüslerime kadar aktı:S
canım değişiyo ya,mesela bazen daha memeden çekilir çekilmez aynen sütümün bi kısmını çıakrıo(aç gözlülüğünden boğazına duruyo öksğrğrken çıkarıo),bazen böle benim sütümden daha yoğun böle salep gibi çıkarıo,bazense böle kesik kesik peynir gibi çıkıo,üstümdeki peynir kesiği gibi olandı :S bide kusmuğu ekşi ekşi kokuo,bu onun sindirdiğini mi gösterio ki??süt gibimi kusuyo çürüterekmi? peynir gibimi
canım değişiyo ya,mesela bazen daha memeden çekilir çekilmez aynen sütümün bi kısmını çıakrıo(aç gözlülüğünden boğazına duruyo öksğrğrken çıkarıo),bazen böle benim sütümden daha yoğun böle salep gibi çıkarıo,bazense böle kesik kesik peynir gibi çıkıo,üstümdeki peynir kesiği gibi olandı :S bide kusmuğu ekşi ekşi kokuo,bu onun sindirdiğini mi gösterio ki??
ya hiç geçmişcek gibi gelio,bana kızıodu kayınvalidemler sen çok emziriosun çocuğa fazla gelio ondan kusuyo diye,kuzumu zorla göğsümden çekiorum,nerdeyse asılmaktan göğüs ucum kopacak ama gene kusuyo:S ama şükür ki en azından kilo artışımız varbilmemki bizimkide ekşi ekşi kokuyooo off ne z@m@n geçicek kusm@l@rı
ya hiç geçmişcek gibi gelio,bana kızıodu kayınvalidemler sen çok emziriosun çocuğa fazla gelio ondan kusuyo diye,kuzumu zorla göğsümden çekiorum,nerdeyse asılmaktan göğüs ucum kopacak ama gene kusuyo:S ama şükür ki en azından kilo artışımız var
hehe benim daha bugün üç haftam doldu ama göğüslerim şimdiden sönmüş balon görüntüsündeevet çok emmektende kusuyol@r obur bunl@r obur
selam canım iyilik ne olsun senden naber.kızım bugün pek mızmız.bugün bi sıkıntımız var neyse artık:) senin bebiş nasılsağol canım ben de bugün sterilizatör aldım, biraz daha biberon almam lazım 2 tane yetmiyor. pompayı denemekten batırıp duruyorum sürekli...
napcaz bu ağlamalarla bilmiyorum. ben de dün uyandırmak için ayağını sıkıyorum iyice canını acıtmadan uyanmıyor hem sıkıyorum hem ağlıyorum içim acıyor valla. sonra biri arıyor telde yine başlıyorum ağlamaya.her gün allahım nolur bana güç ver dik durayım zırt pırt ağlamayayım diyorum. yoksa sütümüz falan kesilir daha beter olur herşey.
eskiden mama vermem anne sütü alsın derdim ama keşke mamaya çok daha önce başlasaymışız da sarılık olmasaydı. emdiği sürece mamanın zararı yok canım, kocanı ikna etmeye bak derim...
bu gece uyursun inşallah. demir de uyur... yalnızsın dimi burcu? biri varken de zor yokken de... ben kocama da bırakamıyorum gece çünkü gazdan dolayı memeden alıyor hıncını ve doğal olarak beni istiyor...
gazdan dolayı emerek rahatlayacağını düşünüyorlar. bir de bizim sıcağımızı arıyorlar. akşam sıcak havlu koyduk yatağına yatırırken uyanmadı o xzaman. bir dene istersen
ben 2 gündür birsey deniyorum cidden rahatladım. az kaynamış soğumuş suyu cay bardağına koy yarısına kadar. üstüne ayva çekirdeklerini yıka koy. en az 24 saat üstü kapalı beklet. jelleştiğini göreceksin. o jeli göğüs uçlarını silip sür. benim de gözümden yaş gelirdi emzirirken şimdi daha iyiyim.
selam aso, naber? kızın nasıl?
biz hastaneden çıkarken yaptılar işitme testini.2.gününde yapıldı acıbademde yaptılarşu iştme testi devlet hastanesinde yapılıyormuş . doğum yaptığım yerde yok.
memorial veya acıbademde yaptıran/yaptıracak olan var mı? yani orda yapılıyorsa oraya götürelim bizimkinin sigortası oralarla anlaşmalı da..
selam canım iyilik ne olsun senden naber.kızım bugün pek mızmız.bugün bi sıkıntımız var neyse artık:) senin bebiş nasıl
biz hastaneden çıkarken yaptılar işitme testini.2.gününde yapıldı acıbademde yaptılar
işitme testini 1 haftalıkken yaptırdık biz, sarılık olduğu için başka bi yere yönlendirdi tekrar yaptırın dedi.. 3 ayını geçirmeden tekrar yaptırcaz..
6 aralıkta gidicez kalça testi ve 2. hepatit aşısını olucak 40 ımız çıkınca da ben görünücem doktora..
normal doğum yapanlar dikişleriniz ne alemde ?? nasıl bakım yapıyorsunuz ? ben batticon kullanıyorum pamuğa sürüp pansuman yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?