2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normal doğum yapanlar dikişleriniz ne alemde ?? nasıl bakım yapıyorsunuz ? ben batticon kullanıyorum pamuğa sürüp pansuman yapıyorum..
esra benim dikişlerim hepsi düştü, tamamen eski haline döndü herşey ben bile şaşırdım. bana da pansuman için batticon verdiler ama artık kullanmıyorum.

milupanın kimyonlu rezene çayını dene pirop dün akşam ve bugün verdim zart zurt maşşallah uykuda yapıyo üstelik
bide neobaby die bitkisel bi gaz ilacı aldım onu veriyorum
son 3 gündür sabah 5ten 12 ye kadar uyumayan ıkınan çocuk bugün hemen gazını çıkardı ve uyudu tavsiye ederim

slm
kızlar dikişler için kontrole gittinizmi ( normal doğum yapanlar )
bana doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben gitmek istemıyorum.çevremde sordum genelde gitmedik dediler.
yarın kızımı sağlık ocağına götürcez .
bende gidersem dikişler için kontrole
ama hiç niyetım yok:26:
kaçıncı günde düştü dikişleriniz sizin. ?

bugün 15 günlük kontrolümüz vardı sıpam 10 günde 660gr almış ve 3960 olmuş
ayın 1inde de sünnet olucaz pipimizin ucu birazcık darmış =)

herşey çok güzelllldee kaynanamda gelmese dahada mikemmel olacakk.
heergün gelıyor evıde yakın . Allahtan çok durmuyor yoksa hiç çekilmez.
bişey diyemıyor zaten ben kendı bıldığımı yapıyorum .:))))

benım kızımın da heryerınde kırmızı kırmızı bişiler çıkmış. bende sıcaktanmı ki diyorum .
tek kat giydiriyoruz bide ...

benim 2 gün sonra 40 hafta oluyor,bakalım benim doktor ne diyecek.bildiğim kadarıyla 42 haftaya kadar yolu varmış bekleyelim bakalım,bu kadar sabrettik....

Asena ve Delimavi, benim de durum aynı.Yarın 40 hafta doluyo.Perşembe gidicem tekrar.Ağrı falan yok benimde.Ama herşey yolunda.Yani suyu yeterli , plasenta ii, kalp atışları ii tansiyonum normal ...Hayırlısı diyorum ama bir yandan da gelsin biran önce diye dua ediyorum.Benim gibi bekleyenleri görünce de moralim düzeliyo...Aralık anneleri başladı doğurmaya.Aralık ayına geçmeyiz inşallah.

benim dikislerim iyilesti bile esracim ben hic pansuman yapmadim kendiliginden iyilesti kanamamda bitti sukur parise gitmek icin 40mizin cimkmasini bekliozz :))
oh ne güzel yaa, benim de kanamam arada bir oluyor daha 17 günlüğüz.. dikişlerim benim henüz düşmedi ilk hafta sürekli hastaneye git gel yaptık hiç rahat durmadım.. 10 gündür de yalnızım dinlenemiyorm bile..

esra benim dikişlerim hepsi düştü, tamamen eski haline döndü herşey ben bile şaşırdım. bana da pansuman için batticon verdiler ama artık kullanmıyorum.
çok sevindim valla benimki düşmedi hala bekliyorum sabırsızlıkla ufff...

yaren benim dikişler 2 haftadan sonra düştü aslında düştü demek doğru değil eridi ipler düğümleri düştü onları gördüm.

yarencim ben cumartesi doğum yaptım çarşamba pansuman için çağırdı gittim batticonla iç dış pansuman yaptı doktorum.. bir daha ki kontrol 40ım çıkınca..
henüz dikişlerim düşmedi 17 günlük olduk.. çok yüklendim ama kendime hiç dinlenemedim günde 2-3 sefer hastaneye git gel yaptık

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var,bilen varmı bilmiyorum ama ben tedaviyle hamile kaldım.şimdi tüp bebek doktorumla konuştuk.40.haftada olduğumu ama doğum olmadığını söyledik.o da siz bu zamana kadar niye beklediniz,zor elde ettiniz,hemen sezaryan yaptırın dedi.panik oldum yaaaaa,şimdi normali beklesemmi beklemesemmi bilemiyorum.(

sağolun kızlar bızım daha yenı 6 günlük...
benım doktorum ilaç vermedi bugun eczaneden aldık batikon onu kullanıyorum bakalım.
kontrole yarın gitmem heralde. gene aynı şeylerı yaşıcakmışım gıbı gelıyor . inşallah bişey olmaz .
dikişlere falan olsada anlarım zaten .
aman ne zormuş doğurmadan önce düşün doğurdıktan sonra düşün ama herşeye değer :))

bide rahatça otursamm başka bişey istemıyorumm

Son düzenleme:
Delimavi hiç korkma canım en güzel örneği topiğimizde bafoda tüp bebek ama 40+5 yada 6 tam hatırlamıyorum çatır çatır doğurdu
aklına kötü şeyler getirme

Son düzenleme:
Delimavi hiç korkma canım en güzel örneği topiğimizde bafoda tüp bebek ama 40+5 yada 6 tam hatırlamıyorum çatır çatır doğurdu
aklına kötü şeyler getirme
sağol canım,benimde aklıma bafo geliyor,azda olsa teselli oluyor.yarın doktora gidip konuşayım hemde muayene olurum bakalım o ne diyecek...

slm,annesütünün yanında mama veren anneler;hangi marka mama veriyorsunuz?kaç cc?ne tür biberon kullanıyorsunuz?yenidoğan mı kaşık biberon denenden mi?

cnm doktorun tedavi ile olduğu için tehlike atmak istemediğinden söylemiştir.her doktorun farklı bakışaçıları var..bazısı beklemez hemen alır..bazısıda bekler...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin........sen kötü düşünme....

doğum yapan arkadaşlar merak ettim de çatlaklarınız olduysa doğumdan sonra bir değişiklik iyileşme oldu mu?yada bir krem birşey kullanıyor musunuz?39+2 yim daha doğuramayanlardanım ve her aynaya baktığımda vücudumdaki karayolları haritasını andıran çatlaklar yüzünden çoooooook üzülüyorum dert oldu yaaa bana(

slm,annesütünün yanında mama veren anneler;hangi marka mama veriyorsunuz?kaç cc?ne tür biberon kullanıyorsunuz?yenidoğan mı kaşık biberon denenden mi?

selam canım, milupa aptamil 1 no dan 2 ölçek 60cc yapıyor.günde 1 kereye düşürdüm.ilk hafta 4-5 kere veriyordum.özelliklede geceleri.nedenide anne sütünün hazmı kolay ama mama yiyen bebek daha uzun süre tok kalıyor. Benim abim doktor, geçen hafta onunla görüştüm Mamaların içinde ne olduğu henüz belli degil emzire bildigin kadar emzir dedi.O nedenle çok zorda kalırsam 60 cc mama veriyorum.chicco biberon ve dr browns biberon (gaz-maz kalmadı sayesi
nde) kullanıyorum.

teşekkürler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…