esra benim dikişlerim hepsi düştü, tamamen eski haline döndü herşey ben bile şaşırdım. bana da pansuman için batticon verdiler ama artık kullanmıyorum.normal doğum yapanlar dikişleriniz ne alemde ?? nasıl bakım yapıyorsunuz ? ben batticon kullanıyorum pamuğa sürüp pansuman yapıyorum..
yok bıze cay fln sokmez kesınlıkle cooooook gazımız var ve udn gece hıc cıkartamadı uyumadı da o yuzden
çapak problemımız gecmedı hala onun ıcın gıdıcez bugun doktora ılacı bıraktım sonucta bız bıle bı haftadan fazla kullnmıoruz damlayı yazık benım oglumun gozune.. bı de kırmızı kırmızı benekler cıktı, normal yazıodu her yerde ama vucuduna yayılmaya basladı sıcaktan dıolar cocugu cıplak dolastırıom nerdeyse ne sıcagı offff oyle gıtcez ıste bgn sbh apar topar randevu aldık
benim 2 gün sonra 40 hafta oluyor,bakalım benim doktor ne diyecek.bildiğim kadarıyla 42 haftaya kadar yolu varmış bekleyelim bakalım,bu kadar sabrettik....
oh ne güzel yaa, benim de kanamam arada bir oluyor daha 17 günlüğüz.. dikişlerim benim henüz düşmedi ilk hafta sürekli hastaneye git gel yaptık hiç rahat durmadım.. 10 gündür de yalnızım dinlenemiyorm bile..benim dikislerim iyilesti bile esracim ben hic pansuman yapmadim kendiliginden iyilesti kanamamda bitti sukur parise gitmek icin 40mizin cimkmasini bekliozz :))
çok sevindim valla benimki düşmedi hala bekliyorum sabırsızlıkla ufff...esra benim dikişlerim hepsi düştü, tamamen eski haline döndü herşey ben bile şaşırdım. bana da pansuman için batticon verdiler ama artık kullanmıyorum.
sağol canım,benimde aklıma bafo geliyor,azda olsa teselli oluyor.yarın doktora gidip konuşayım hemde muayene olurum bakalım o ne diyecek...Delimavi hiç korkma canım en güzel örneği topiğimizde bafoda tüp bebek ama 40+5 yada 6 tam hatırlamıyorum çatır çatır doğurdu
aklına kötü şeyler getirme
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var,bilen varmı bilmiyorum ama ben tedaviyle hamile kaldım.şimdi tüp bebek doktorumla konuştuk.40.haftada olduğumu ama doğum olmadığını söyledik.o da siz bu zamana kadar niye beklediniz,zor elde ettiniz,hemen sezaryan yaptırın dedi.panik oldum yaaaaa,şimdi normali beklesemmi beklemesemmi bilemiyorum.(
slm,annesütünün yanında mama veren anneler;hangi marka mama veriyorsunuz?kaç cc?ne tür biberon kullanıyorsunuz?yenidoğan mı kaşık biberon denenden mi?
teşekkürler canım...cnm doktorun tedavi ile olduğu için tehlike atmak istemediğinden söylemiştir.her doktorun farklı bakışaçıları var..bazısı beklemez hemen alır..bazısıda bekler...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin........sen kötü düşünme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?