milupanın kimyonlu rezene çayını dene pirop dün akşam ve bugün verdim zart zurt maşşallah uykuda yapıyo üstelik
bide neobaby die bitkisel bi gaz ilacı aldım onu veriyorum
son 3 gündür sabah 5ten 12 ye kadar uyumayan ıkınan çocuk bugün hemen gazını çıkardı ve uyudu tavsiye ederim
selam canım, milupa aptamil 1 no dan 2 ölçek 60cc yapıyor.günde 1 kereye düşürdüm.ilk hafta 4-5 kere veriyordum.özelliklede geceleri.nedenide anne sütünün hazmı kolay ama mama yiyen bebek daha uzun süre tok kalıyor. Benim abim doktor, geçen hafta onunla görüştüm Mamaların içinde ne olduğu henüz belli degil emzire bildigin kadar emzir dedi.O nedenle çok zorda kalırsam 60 cc mama veriyorum.chicco biberon ve dr browns biberon (gaz-maz kalmadı sayesi
nde) kullanıyorum.
inşallah alışır canım
sorma zeka küpü olucaklar başımıza
yatak ayrı bi dert zaten bizde
kendi yatağında mümkün değil uyumuyo illa yanımda yatıcak ne halt etçem şaşırdım valla
bebeklerini yatağına yatırınca uyanan bebekler içln blr taktik okudum. O da emzirmek için kaldırıcağınız zaman sıcak su torbasını yattığı yere koyuyormuşsunuz, yyatırırken de torbayı alıp bebeği yerine koyuyormuşsunuz. Mayışıp uyuyorlarmış. Bence denemekte fayda var.
n@l@ncımmm gülümm h@st.çıkışı 2700 dik..dün 41.günümüzdü 4160 gr olduk 1460 gr @lmışız doktor çok iyi gelişimi dedii
ya çıldıracam gecenin 1 inden itibaren bu velet mememle yapışık yaşıyor resmen uyuyor göğsümde yatırır yatırmaz açıyor gözlerinia
hayır bide miilupa iyi geceler çayı verdim :S
Aynı bizimki gibi, maalesef duru da ille benim yanımda yatmak istio, neyse ilerde alışırlar kendi yataklarına napalım...
Denedim onu da yemedi bizimki, yatağına parfümümden biraz sıktım tişörtümü yatağa koydum, cıks yemio valla, cin gibi maşallah, benden başka kimsede de durmuyo zaten, pöööööööööfffffffffffff.....
Oy yerim ben kayrayı ya, maşallah ona... Bizde c.tesi gidicez bakalım duru ne kadar olmuş...
Aynı bizimki gibi, demek herkesin bebişleri böle huysuzluk yapıyo, bende sadece benimki böle sandıydım...
Onlar bi halta yaramıyo bence...
doktordan geldık camışım 26 gunde 1400 gr almış :) topiğin en ayı veledi benimki maşallah ne diyim3 gun boyunca bı ogun anne sutu bı ogun mama vercez tokluk durumuna bakmak ıcın cunku camışım hem yıyo kılo da alıo hem de doymuyo şaka gıbı
doktordan geldık camışım 26 gunde 1400 gr almış :) topiğin en ayı veledi benimki maşallah ne diyim3 gun boyunca bı ogun anne sutu bı ogun mama vercez tokluk durumuna bakmak ıcın cunku camışım hem yıyo kılo da alıo hem de doymuyo şaka gıbı
n@n h@mileyken benimkinee tosuncuk diyodunn seninki olduu şom @ğızlı propp:))
maşallah demire :)) bizimkide 10 günde 450 gr almış bi camışta bende yani :S
gaz olayını naptınız??
şu 3 günlük mama meme karısımı programın rahatlatması gerekıomuş bebeyi cuma gunu tekrar kontrolumuz olcak karnı fln taş gıbı oluyo yavrumun sımdılık ayne sana verdıgı gıbı gece cayı verdı gunde 3 sefer ıcırcez cumaya kdr bakıcaz gelısmelere yoksa ılaca baslıcaz zınco damlayı da bıraktırdı bakalım
ayrıcana sezine de maşallah
slm,annesütünün yanında mama veren anneler;hangi marka mama veriyorsunuz?kaç cc?ne tür biberon kullanıyorsunuz?yenidoğan mı kaşık biberon denenden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?