2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende neo bby kull@nıyorumm çook memnunum

tşkler canım,dr. bebelac verdi bize sarılık olmasın annesütü yetmediğinde ver dedi,sürekli emzirmeye çalışıyorum en son kalmazsa 30 cc veriyrz.ben avent yenidoğan almışdm biberonu

inşallah alışır canım
sorma zeka küpü olucaklar başımıza
yatak ayrı bi dert zaten bizde
kendi yatağında mümkün değil uyumuyo illa yanımda yatıcak ne halt etçem şaşırdım valla

Aynı bizimki gibi, maalesef duru da ille benim yanımda yatmak istio, neyse ilerde alışırlar kendi yataklarına napalım...

Denedim onu da yemedi bizimki, yatağına parfümümden biraz sıktım tişörtümü yatağa koydum, cıks yemio valla, cin gibi maşallah, benden başka kimsede de durmuyo zaten, pöööööööööfffffffffffff.....

n@l@ncımmm gülümm h@st.çıkışı 2700 dik..dün 41.günümüzdü 4160 gr olduk 1460 gr @lmışız doktor çok iyi gelişimi dedii

Oy yerim ben kayrayı ya, maşallah ona... Bizde c.tesi gidicez bakalım duru ne kadar olmuş...

ya çıldıracam gecenin 1 inden itibaren bu velet mememle yapışık yaşıyor resmen uyuyor göğsümde yatırır yatırmaz açıyor gözlerinia

Aynı bizimki gibi, demek herkesin bebişleri böle huysuzluk yapıyo, bende sadece benimki böle sandıydım...

hayır bide miilupa iyi geceler çayı verdim :S

Onlar bi halta yaramıyo bence...

doktordan geldık camışım 26 gunde 1400 gr almış :) topiğin en ayı veledi benimki maşallah ne diyim 3 gun boyunca bı ogun anne sutu bı ogun mama vercez tokluk durumuna bakmak ıcın cunku camışım hem yıyo kılo da alıo hem de doymuyo şaka gıbı

ben bugün pes ettim ve üzerimden bol sütlü çıkardığım badyi koydum yatağına 3 saat uyudu :)))

n@n h@mileyken benimkinee tosuncuk diyodunn seninki olduu şom @ğızlı propp:))

maşallah demire :)) bizimkide 10 günde 450 gr almış bi camışta bende yani :S
gaz olayını naptınız??

maşallah demire :)) bizimkide 10 günde 450 gr almış bi camışta bende yani :S
gaz olayını naptınız??

şu 3 günlük mama meme karısımı programın rahatlatması gerekıomuş bebeyi cuma gunu tekrar kontrolumuz olcak karnı fln taş gıbı oluyo yavrumun sımdılık ayne sana verdıgı gıbı gece cayı verdı gunde 3 sefer ıcırcez cumaya kdr bakıcaz gelısmelere yoksa ılaca baslıcaz zınco damlayı da bıraktırdı bakalım

ayrıcana sezine de maşallah

Son düzenleme:

ben 3 defa verdim çayı bi boka yaramadı gibi bişey:S bir iki gün daha deneyip arayacam doktoru

slm,annesütünün yanında mama veren anneler;hangi marka mama veriyorsunuz?kaç cc?ne tür biberon kullanıyorsunuz?yenidoğan mı kaşık biberon denenden mi?

milupa aptamil 1 veriyordum ama dün akşamdan beri milupa conformil 1 veriyorum gaz konusunda çok rahatlattı oğlumu dün gazdan uyku uyuyamadı ama dün akşamdan beri rahat uyuyor. cc değişiyor sütümün gelmesine bağlı bugün toplamda 90 cc mama verdim. biberonla veriyorum

maaşallah demire güzel kilo almış. bizimde yarın akşam kontrolümüz var.
prop bu milupanın conformil ini aldırmıştım eşime.
akşam ilk önce beğenmedi bizimki ama zorla yedirdik yedikten sonra gece çok güzel uyudu
bugünde güzel uyudu oğlum arada verdim iki kez 30 cc itiraz etmedi yedi oğlum. Ama gazımız kalmadı sende bi dene istersen

ya işin açığı ben doktor yönledirmeyince bi adım atmadım,sadece şu ana kadar 1 haftalıkken ve 2 günlükken kontol edildi oğlum,40ımız çıkınca tekrar gidicez ama işitme tetsini henüz yaptırmamış olmam çok mu kötü ya:S iice canım sıkıldı şimdi:S

barayscım eve t doktor da comformıle gecın dedı aksam babası getırcek bız de pre kullanıoduk bunu denıcez sımdı bakalım

ya sımdı benım sıpamın karnı ac ama uyuyo, ben de uyusam dıorum ama yarım saat snr zortlayacak salak olcam ben de uyandırsam da huysuz oluyo pofffff ..

canım ilk önce almak istemeyebilir tadı farklı pes etmeden vermeye çalış çok faydası oluyor
kuzum dün uykusuz kaldı bugün huzurla uyuyor oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…