2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ilk önce almak istemeyebilir tadı farklı pes etmeden vermeye çalış çok faydası oluyor
kuzum dün uykusuz kaldı bugün huzurla uyuyor oğlum

aman bızımkı ne versen yıyo :) devit damlayı bıle yalana yalana yıyo bı tek zıncoda tıksındı garıbım dereotu tadı fln gelıo ya :) ben de tadına baktım hakkaten kotu haaa :))

benimki ilk önce çok inat etti almak istemedi
zorla verdik hızlı akan biberonla verdik :)))
ama gece rahat uyudu bugün iki kez verdim itiraz etmedi oğlum
duru sezine de maaşallah yarasın bebişlerimize
zaten lohusa psikolojisi kötü birde besleyemedik diye ağlamayalım (

neyse bizde gaz sorunu şimdili yok... :))))

geceleri uyanmıyor hiç.. uyansa da benı uyandırmıyor... :)))

bugun de balık yedi.. keyfi yerınde :))))

anne sütü şimdilik yemıyor.. bıraz daha buyusun o zaman emer belki.... ::)))

herhalde ancak böyle katılabilirz muhabbete.... tamamen franszız kaldık....:))))

bız de daha yaptırmadık 1 hafta bıttıkten snr herhangı bır zaman demıslerdı aralık basında yaptırcaz 1 aylık olmus olsun

çişi kakası yerinde mı bari :))

evet psikoloji yerle bir (
gece anne sütüde ver ama canım en çok gece içtikleri anne sütü yararmış bebişlere

ya bize doktor söylemedi ben de ameliyat olalı 2 gün bile olmamıştı işin açığı o henagmeli zamanda düşünmedim ve bilmiodum,1 hafta sonra gittiğmizde de yapmadı veya söylemedi:S
40 ında gitcez o zaman falan yaptırsak sakıncası olurmu kine??
ayrıca kalça çıkığı için özellikle ultrasona gerek var mı yoksa doktor bebeği yarı çıplak şekilde asılıp edip incelipo ya o zaman da anlıyo mu ki?*

hehe canımcım az kaldı inşallah,muhabbete öle bi katılcan ki biz gibi başlıcan gazdı kakaydı süttü memeydi:)

işitmeyı yapıomus cnm ucretı 40 tl dedıler telde sordum, kalcayı dorada yaptırcam galıba belkı ıkısını de medıcalde yaptırırım bılmıorum kocama sorayım bı napcaz dıye

Sonunda duru uyudu, ayağımda sallayarak uyutabildim, acayip huysuzlaştı demin ve sonunda baygın düştü sallarken...

Eşime milupanın conformil olanından aldırdım bu akşam ilk defa denicez bakalım kızımız tadını beğenecek mi, ve en önemlisi gazı tamamen geçirecek mi...

vayyyyyyyyyyy site boşalmiş.. yakında örümcek agları saracak siteyi.... nerdesiniz...:???? doguran gidiyor... bizi burada yanlız bıraktınız...

beraber geçirdiğimiz 9 ayın ardından bızı tek başımıza bırakıp gitti doguranlar ahhhhhhhh ahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…