Sende doğur neden gelemediğimizi anlarsın o zaman, bebeklerle ilgilenmekten ne zaman fırsat bulursak o zaman girebiliyoruz napalım, darısı en yakın zamanda seninde başına inş.
inşallh canım.. dogurmak istiyorum artık...
merhaba herkese
evet doğurdum en sonunda :))) dün sabah doktorumla randevum vardı sabah kalktım önce nişanım arkasından suyum geldi ama sancı yok hemen hastaneye gittik acilen sezeryana alındım çünkü oğlum kakasını yapmıştı o anlar benim için çok heyecanlıydı ama hep olumlu düşündüm ve epidural sezeryan oldum onu görüncee dünyam değişti yeni bir ben doğdu bende allahım bu duyguyu herkese nasip etsin,bugün öğlen evimize geldik çok iyiyiz şükür sadece oğlum göğüslerimi parçalayacak süt diye ama henüz beyaz sıvı geliyor,ev çok kalabalık en kısa zamanda gelicem hepinizi öpüyorum...
oğlum 54cm 3750gr doğdu maşallahhh...
kızlar kızıma isim konsunda yardım edın...
berra
hemra
hanne
sena
huveyda
göbek adı da büşra...
Topiğin eski halini özledim belkide bilmim...Herkesin burda olmasını özledim, zeynebin sabah erkneden günaydın demesini özledim, prop ve fınfık gelmediği zaman onları merak etmeyi,asoşun spordan dönüşünü, sezenin günlerden dönüşünü, figenin yazım hatalarını, kısaca eski günleri özledim galiba...
HERKESİ ÖSLEDİM...((((
bebek uyudukça uyumak çok güzel ya.. Hadi bakalım bir saat daha inşallah ,
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?