2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende doğur neden gelemediğimizi anlarsın o zaman, bebeklerle ilgilenmekten ne zaman fırsat bulursak o zaman girebiliyoruz napalım, darısı en yakın zamanda seninde başına inş.

kızlar kızıma isim konsunda yardım edın...

berra
hemra
hanne
sena
huveyda

göbek adı da büşra...

merhaba herkese

evet doğurdum en sonunda :))) dün sabah doktorumla randevum vardı sabah kalktım önce nişanım arkasından suyum geldi ama sancı yok hemen hastaneye gittik acilen sezeryana alındım çünkü oğlum kakasını yapmıştı o anlar benim için çok heyecanlıydı ama hep olumlu düşündüm ve epidural sezeryan oldum onu görüncee dünyam değişti yeni bir ben doğdu bende allahım bu duyguyu herkese nasip etsin,bugün öğlen evimize geldik çok iyiyiz şükür sadece oğlum göğüslerimi parçalayacak süt diye ama henüz beyaz sıvı geliyor,ev çok kalabalık en kısa zamanda gelicem hepinizi öpüyorum...
oğlum 54cm 3750gr doğdu maşallahhh...

Oy maşallah oğluşuna, güle güle büyüt cnm, gözünaydın...

Topiğin eski halini özledim belkide bilmim...Herkesin burda olmasını özledim, zeynebin sabah erkneden günaydın demesini özledim, prop ve fınfık gelmediği zaman onları merak etmeyi,asoşun spordan dönüşünü, sezenin günlerden dönüşünü, figenin yazım hatalarını, kısaca eski günleri özledim galiba...

HERKESİ ÖSLEDİM...((((

nehirday gözün aydın canım bebeğini kucağına almışsın sağlıklı bir şekilde. bennur da almıştır inşallah. bi ben kaldım heralde(

kimse yok ama ben adettendir yazayım: dr a gittim bugun nst de 3 tane sancı cıktı 3 gün önce cıkmamıstı bu da bir gelişmedir diye sevınıyorum ben de. züğürt tesellisi öyle buyuk sancılarda değıl ama napalım bekliyoss

nehirday hayırlı olsun.. sende kavuştun kuzuna.. allah bağişlasın....

BEBEĞİM GEL ARTIK...... GEL YAVRUSU...

TAM BEŞ TANE İSİM ÜZERİNDE DURUYORUZ... EŞİME KALSA 4 İSİM KOYACAK.. TAKMA İSİMLER HARİÇ...

TABI KIZIM OKUMA YAZMA ÖGRENIP İSMİNİ YAZANA KADAR SENE BİTER ARTIK.. BENDE HEPSİNİ SÖYLERİZ DEDİM..

kızlar bebegınızn nfus cuzdanını çıkarttınız mı.. ne zaman yaptınız... bırde ne istyorlar nufus cuzdanı çıkartırken..

oooooo nehırcım gozunaydın cnm..
melodı de msj atmıs da doguruomuş o da kurtulsun hayırlısıyla..
asenam dogum belgesı gererkıo o kdr

iyi geceler kızlar,şuanda belimin sol tarafında geçmeyen bir ağrı var.hani üşüttüğümüzde yanda ağrı olur ya öyle birşey doğummu acaba??

bebek uyudukça uyumak çok güzel ya.. Hadi bakalım bir saat daha inşallah ,
:)

oy bende özledim bende senin hamarat hamarat yaptığın işleri anlatmanı yemek tariflerini :)) uzun bir süre daha böyle ceee deyip gidecez galiba uzun muhabbetlere çok var: ((

bebek uyudukça uyumak çok güzel ya.. Hadi bakalım bir saat daha inşallah ,
:)

hahaha al benden de o kadar uyanmasın biraz daha biraz daha diye diye bi hal oluyorum :)))

günaydınnnnn...
ben de mızırdayınca konusuorum oglum hadı 5 dk daha uyuyalım dıye :) tabı dınlemıo sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…