2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn :)
nalancım sen iste ben gelir günaydın derim her sabah. malum gece 2 de başlıyor benim mesaim..

dün yine ateşim çıktı en son 39.7 ydi. acile gidicek halim bile yoktu. memem çok yara değil ama nedense ateşimi yükseltip duruyor off. bütün gün kemiklerim ağrıdı kafam bi milyondu gözlerim ağrıdı. eşimin de dişi ağrıdı büün gece, o bi odada hasta ben bi odada. annem zavallı bebeğe mi baksın bana mı eşime mi yazık kadın perişan oldu :S annem gitti mama aldı. zavallı eşimin ver verme dicek hali bile yoktu. benim de emzircek halim tabi. yine sütüm gider gibi oldu ama bu sefer yakaladım.. dün iki kere 50 cc mama içti. zorda kalırsam vericem artık. eşim bile alıştı, toprak acıkınca mama versene diyor

tecrübelerime ve denediklerime göre sütümü çoğaltan şeyler
meyve suyu
boza
rezene anason ısırgan ıhlamur çayı
helva
su

sabah bi kalktım memelerim taş gibi.. pedi bi çıkardım ileri fışkırdı belki işinize yarar..

Son düzenleme:

Hayırlı , ömürlü olsun yavrun inşallah...

bijo geçmiş olsun canım ya.. inşallah bir an önce iyileşir yara.. biz güzel bir gece geçirdik maşallah diyelim

bijo geçmiş olsun canım ya.. inşallah bir an önce iyileşir yara.. biz güzel bir gece geçirdik maşallah diyelim

teşekkürler canım benim.. iyileşiyor yine oluyor malesef. artık sadece yara olduğunda değil sürekli bepanten sürücem..
maşallah size de inşallah hep böyle güzel geceler geçirirsiniz

cnmm çook geçmiş olsun niye çıkıyoki @teşin @cep:26:boz bende içiyorumm iyi geliyoo

tebrikler cnmm gözün @ydınn

bende özledim kuzummm hepinizi

ay bu cocuk koydugum yerde kendı kendıne uyuyunca ben daha bı cok sevıorum sankı :)) keske gecelerı de boyle olsa.. dun doktora sordum gece gunduz ayrımını nasıl yaptırcam dedım 40 ı cıktıktan snr konusurz bunları sımdı erken dedı..

ne 40mış mübarek herkesin agzında kırkı cıksın soyle kırkı cıksın boyle sanı mucızevı bı sekılde 1 gunde degıscek hersey, 39da olmaz ama 40da tmmdır :))

cnmm çook geçmiş olsun niye çıkıyoki @teşin @cep:26:boz bende içiyorumm iyi geliyoo
meme ucum pespembe yara gibi de değil ama ağrıyo garip şekilde. o çıkarıyo canım malesef :S

amanın gözünü sevim hemen yaz dr ne derse :)

biz de yarın aylık kontrolümüze gidicez. oğlumdan kan alıcaklar. kan sayımı, tiroid ve kan grubuna bakıcaklar ( sonra da sağlık ocağında ilk aşımızı olucaz of yarın zor bir gün bekliyor bizi :S

ılk ay aşısı cok zor degılmıs de 2. ayda bıkac tane bırden yapılcak o gun bayag zor gecıomuş :) allah yardımcımız olsun

evet ilk @şıyı pzt. olduk zor değil hiç etkilenmedi kuzumm 2. sinde 3 gün b@nyo yok bide @ğrı y@pıyomuşş 40 ı çık@rdık biz değişim yokkk d@h@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…