merhaba herkese
evet doğurdum en sonunda :))) dün sabah doktorumla randevum vardı sabah kalktım önce nişanım arkasından suyum geldi ama sancı yok hemen hastaneye gittik acilen sezeryana alındım çünkü oğlum kakasını yapmıştı o anlar benim için çok heyecanlıydı ama hep olumlu düşündüm ve epidural sezeryan oldum onu görüncee dünyam değişti yeni bir ben doğdu bende allahım bu duyguyu herkese nasip etsin,bugün öğlen evimize geldik çok iyiyiz şükür sadece oğlum göğüslerimi parçalayacak süt diye ama henüz beyaz sıvı geliyor,ev çok kalabalık en kısa zamanda gelicem hepinizi öpüyorum...
oğlum 54cm 3750gr doğdu maşallahhh...
bijo geçmiş olsun canım ya.. inşallah bir an önce iyileşir yara.. biz güzel bir gece geçirdik maşallah diyelim
dün yine ateşim çıktı en son 39.7 ydi. acile gidicek halim bile yoktu. memem çok yara değil ama nedense ateşimi yükseltip duruyor off. bütün gün kemiklerim ağrıdı kafam bi milyondu gözlerim ağrıdı. eşimin de dişi ağrıdı büün gece, o bi odada hasta ben bi odada. annem zavallı bebeğe mi baksın bana mı eşime mi yazık kadın perişan oldu :S annem gitti mama aldı. zavallı eşimin ver verme dicek hali bile yoktu. benim de emzircek halim tabi. yine sütüm gider gibi oldu ama bu sefer yakaladım.. dün iki kere 50 cc mama içti. zorda kalırsam vericem artık. eşim bile alıştı, toprak acıkınca mama versene diyor
tecrübelerime ve denediklerime göre sütümü çoğaltan şeyler
meyve suyu
boza
rezene anason ısırgan ıhlamur çayı
helva
su
sabah bi kalktım memelerim taş gibi.. pedi bi çıkardım ileri fışkırdı belki işinize yarar..
merhaba herkese
evet doğurdum en sonunda :))) dün sabah doktorumla randevum vardı sabah kalktım önce nişanım arkasından suyum geldi ama sancı yok hemen hastaneye gittik acilen sezeryana alındım çünkü oğlum kakasını yapmıştı o anlar benim için çok heyecanlıydı ama hep olumlu düşündüm ve epidural sezeryan oldum onu görüncee dünyam değişti yeni bir ben doğdu bende allahım bu duyguyu herkese nasip etsin,bugün öğlen evimize geldik çok iyiyiz şükür sadece oğlum göğüslerimi parçalayacak süt diye ama henüz beyaz sıvı geliyor,ev çok kalabalık en kısa zamanda gelicem hepinizi öpüyorum...
oğlum 54cm 3750gr doğdu maşallahhh...
Topiğin eski halini özledim belkide bilmim...Herkesin burda olmasını özledim, zeynebin sabah erkneden günaydın demesini özledim, prop ve fınfık gelmediği zaman onları merak etmeyi,asoşun spordan dönüşünü, sezenin günlerden dönüşünü, figenin yazım hatalarını, kısaca eski günleri özledim galiba...
HERKESİ ÖSLEDİM...((((
s@ğol cnmm or@sı y@kın y@ptırıyım y@rınnsezencım medıcal park yapıomus dogurdugum yer orda yaptırcam
meme ucum pespembe yara gibi de değil ama ağrıyo garip şekilde. o çıkarıyo canım malesef :Scnmm çook geçmiş olsun niye çıkıyoki @teşin @cep:26:boz bende içiyorumm iyi geliyoo
amanın gözünü sevim hemen yaz dr ne derse :)ay bu cocuk koydugum yerde kendı kendıne uyuyunca ben daha bı cok sevıorum sankı :)) keske gecelerı de boyle olsa.. dun doktora sordum gece gunduz ayrımını nasıl yaptırcam dedım 40 ı cıktıktan snr konusurz bunları sımdı erken dedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?