2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooo hadi gözün aydın hayırlı olsunnnn:))))
ah canım benim biz de seni özledik valla:S görüşemez olduk valla billa.40ım çıksın da yazcam yine spordan döndüm diye ama bu kez akşamları yazabilcem ne yazıkki.minnoşumu babasına emanet edip yallah spora:)
ah canım ya ne oldu sana böyle :S geçmiş olsun çok canım ya doktorun ne diyor.benim doktor ateşin çıkarsa hemen beni arıyosun demişti.

naber aso cağnım..
sezenlerın cıktı tabı kırkı darısı bızımkılerın başına ya.
off canım acayıp kek ıstedı kalkcam yapcam sımdı ama nasıl usenıorum bırı yapıp getırse ne guzel olurdu

iyilik yavruuuu senden naber:)))) ben de kek fln yapsam güzel olcak bir de tatlı:)
evet cnm 40 çıktı değişim yok m@leseff
oh hayırlı olsun kırkınız=) ilk 3 ay gaz sancıları sonra diş sancıları derkeeeeennnn bu kırklar hiç bitmez:)

iyilik yavruuuu senden naber:)))) ben de kek fln yapsam güzel olcak bir de tatlı:)

oh hayırlı olsun kırkınız=) ilk 3 ay gaz sancıları sonra diş sancıları derkeeeeennnn bu kırklar hiç bitmez:)
evde yumurta olmadıgını farkettım mıgrosun sıparıs getırmesını beklıyorum kekımı yapabılmek ıcın :)
asoooo felaket tellalı mısın kızım, güzel şylerden bahsedelim bi de dişi mişi icat etme şimdi :))

Son düzenleme:
biz 1 sene çokk meşguliüzz desenize 40..g@z ....dişşş...emekleme....yürümee.... 1 sene meşgulüzz

sezen asoyla ıkınızı karamsar gordum bugun, kovun bakiim kötü düşünceleri.. aaa bizim bebelerimiz hiç hasta olmıcak, ateşlenmicek, yaramazlık yapmıcak... fln.. mesela

diş diş diş bir sürü diş çıkıcak hem de e benim kız uyuyo şimdi kendi kendine rüyasında ağlıyo bağırıyor sonra uykuya devam ediyor çok komik yahu

sezen asoyla ıkınızı karamsar gordum bugun, kovun bakiim kötü düşünceleri.. aaa bizim bebelerimiz hiç hasta olmıcak, ateşlenmicek, yaramazlık yapmıcak... fln.. mesela
Yok kız hiç karamsar değilim aksine:) olsunn sağlıklı olsunlar her şeylerine razıyım ben pamuklarımın:) kokuları her şeyi unutturuyo insana misler gibiler ya

y@ş@nıc@k gerçekler cnmmm bunl@rsiz n@sıl korunuc@ksınız kızl@r p@rise giderkenn ben dokt.sordum spir@l dedii

aynen öyle, iyi oldu hatırlattığın asoşum boşuna umuda bağlamadım :)

biz 1 sene çokk meşguliüzz desenize 40..g@z ....dişşş...emekleme....yürümee.... 1 sene meşgulüzz
desenize ne demek kız sen de, kocaman oğlun var maşallah :)) anlat nolcak ne bitcek ne zaman rahata ercez söyleeee

aso o bizde de var ve gece kotu oluo ben agladı snaıp uyanıorum bu sıpa uyuyakalıo tekrar ben yarım saat uyumaya calısıorum tam uyuyoprum kı sıpam gercekten uyanıo :))

bana da dr spiral dedi ama ben önceki yöntemle korunucam. orama burama tel taktırmak istemiyom kocam korunsun. bir zahmet ona da katlanıversin yaaaani..

y@ş@yıp görün en iyisi bizim eren y@r@m@zdı bir@z kendini ç@y döküp y@ktı 70 ekr@n televizyonu @y@ğın@ düşürdüü d@h@ neler nelerrr bu öyle olm@z inş... ilk 1 yılı unuttum bile sonr@sı d@h@ zordu benimm

ben rahim içi taktırcam aralık sonunda smear testı yaptırcam snr da taktırcam.. hoş o testı nıye yaptırıom para verıom anlamadım ben aşılıyım rahım agzı kanserı ıcın 750 tl para verdım aşı yaptırdım hayatımda yaptırdıgım en zor aşıydı hemı de :S sımdı test ıcın bı daha para töbe töbeeee

y@ş@nıc@k gerçekler cnmmm bunl@rsiz n@sıl korunuc@ksınız kızl@r p@rise giderkenn ben dokt.sordum spir@l dedii
bizim doktor durmadan 40 gün lohusasın 40 gün olunca kontrole gelceksin hem de doğum kontrol hakkında konuşcaz diyip durdu.yani resmen 40 gün parise gitme dedi:) ben de spiral istiyorum ama kocam pek istemiyor gibi bakalım 19 gün sonra karar vercez artık:)hiç paris maris de istemiyorum bu ara niyeyse
aso o bizde de var ve gece kotu oluo ben agladı snaıp uyanıorum bu sıpa uyuyakalıo tekrar ben yarım saat uyumaya calısıorum tam uyuyoprum kı sıpam gercekten uyanıo :))
aynen ya aynen bizimki de öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…