oooo hadi gözün aydın hayırlı olsunnnn:))))merhaba herkese
evet doğurdum en sonunda :))) dün sabah doktorumla randevum vardı sabah kalktım önce nişanım arkasından suyum geldi ama sancı yok hemen hastaneye gittik acilen sezeryana alındım çünkü oğlum kakasını yapmıştı o anlar benim için çok heyecanlıydı ama hep olumlu düşündüm ve epidural sezeryan oldum onu görüncee dünyam değişti yeni bir ben doğdu bende allahım bu duyguyu herkese nasip etsin,bugün öğlen evimize geldik çok iyiyiz şükür sadece oğlum göğüslerimi parçalayacak süt diye ama henüz beyaz sıvı geliyor,ev çok kalabalık en kısa zamanda gelicem hepinizi öpüyorum...
oğlum 54cm 3750gr doğdu maşallahhh...
ah canım benim biz de seni özledik valla:S görüşemez olduk valla billa.40ım çıksın da yazcam yine spordan döndüm diye ama bu kez akşamları yazabilcem ne yazıkki.minnoşumu babasına emanet edip yallah spora:)Topiğin eski halini özledim belkide bilmim...Herkesin burda olmasını özledim, zeynebin sabah erkneden günaydın demesini özledim, prop ve fınfık gelmediği zaman onları merak etmeyi,asoşun spordan dönüşünü, sezenin günlerden dönüşünü, figenin yazım hatalarını, kısaca eski günleri özledim galiba...
HERKESİ ÖSLEDİM...((((
ah canım ya ne oldu sana böyle :S geçmiş olsun çok canım ya doktorun ne diyor.benim doktor ateşin çıkarsa hemen beni arıyosun demişti.dün yine ateşim çıktı en son 39.7 ydi. acile gidicek halim bile yoktu. memem çok yara değil ama nedense ateşimi yükseltip duruyor off. bütün gün kemiklerim ağrıdı kafam bi milyondu gözlerim ağrıdı. eşimin de dişi ağrıdı büün gece, o bi odada hasta ben bi odada. annem zavallı bebeğe mi baksın bana mı eşime mi yazık kadın perişan oldu :S annem gitti mama aldı. zavallı eşimin ver verme dicek hali bile yoktu. benim de emzircek halim tabi. yine sütüm gider gibi oldu ama bu sefer yakaladım.. dün iki kere 50 cc mama içti. zorda kalırsam vericem artık. eşim bile alıştı, toprak acıkınca mama versene diyor
tecrübelerime ve denediklerime göre sütümü çoğaltan şeyler
meyve suyu
boza
rezene anason ısırgan ıhlamur çayı
helva
su
sabah bi kalktım memelerim taş gibi.. pedi bi çıkardım ileri fışkırdı belki işinize yarar..
selamlar kızlar nasılsınız
sezencim siziin 40 çıktı mı
iyilik yavruuuu senden naber:)))) ben de kek fln yapsam güzel olcak bir de tatlı:)naber aso cağnım..
sezenlerın cıktı tabı kırkı darısı bızımkılerın başına ya.
off canım acayıp kek ıstedı kalkcam yapcam sımdı ama nasıl usenıorum bırı yapıp getırse ne guzel olurdu
oh hayırlı olsun kırkınız=) ilk 3 ay gaz sancıları sonra diş sancıları derkeeeeennnn bu kırklar hiç bitmez:)evet cnm 40 çıktı değişim yok m@leseff
evde yumurta olmadıgını farkettım mıgrosun sıparıs getırmesını beklıyorum kekımı yapabılmek ıcın :)iyilik yavruuuu senden naber:)))) ben de kek fln yapsam güzel olcak bir de tatlı:)
oh hayırlı olsun kırkınız=) ilk 3 ay gaz sancıları sonra diş sancıları derkeeeeennnn bu kırklar hiç bitmez:)
evde yumurta olmadıgını farkettım mıgrosun sıparıs getırmesını beklıyorum kekımı yapabılmek ıcın :)
asoooo felaket tellalı mısın kızım, güzel şylerden bahsedelim bi de dişi mişi icat etme şimdi :))
evde yumurta olmadıgını farkettım mıgrosun sıparıs getırmesını beklıyorum kekımı yapabılmek ıcın :)
asoooo felaket tellalı mısın kızım, güzel şylerden bahsedelim bi de dişi mişi icat etme şimdi :))
Yok kız hiç karamsar değilim aksine:) olsunn sağlıklı olsunlar her şeylerine razıyım ben pamuklarımın:) kokuları her şeyi unutturuyo insana misler gibiler yasezen asoyla ıkınızı karamsar gordum bugun, kovun bakiim kötü düşünceleri.. aaa bizim bebelerimiz hiç hasta olmıcak, ateşlenmicek, yaramazlık yapmıcak... fln.. mesela
aynen öyle, iyi oldu hatırlattığın asoşum boşuna umuda bağlamadım :)oh hayırlı olsun kırkınız=) ilk 3 ay gaz sancıları sonra diş sancıları derkeeeeennnn bu kırklar hiç bitmez:)
desenize ne demek kız sen de, kocaman oğlun var maşallah :)) anlat nolcak ne bitcek ne zaman rahata ercez söyleeeebiz 1 sene çokk meşguliüzz desenize 40..g@z ....dişşş...emekleme....yürümee.... 1 sene meşgulüzz
bana da dr spiral dedi ama ben önceki yöntemle korunucam. orama burama tel taktırmak istemiyom kocam korunsun. bir zahmet ona da katlanıversin yaaaani..
bizim doktor durmadan 40 gün lohusasın 40 gün olunca kontrole gelceksin hem de doğum kontrol hakkında konuşcaz diyip durdu.yani resmen 40 gün parise gitme dedi:) ben de spiral istiyorum ama kocam pek istemiyor gibi bakalım 19 gün sonra karar vercez artık:)hiç paris maris de istemiyorum bu ara niyeysey@ş@nıc@k gerçekler cnmmm bunl@rsiz n@sıl korunuc@ksınız kızl@r p@rise giderkenn ben dokt.sordum spir@l dedii
aynen ya aynen bizimki de öyleeeaso o bizde de var ve gece kotu oluo ben agladı snaıp uyanıorum bu sıpa uyuyakalıo tekrar ben yarım saat uyumaya calısıorum tam uyuyoprum kı sıpam gercekten uyanıo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?