2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol semacım,
sürekli sıvı şeyler içiyorum,sağıyorum ama hala tık yok,ancak 2-3 damla geliyor.Bakalım 1 haftaya gelir inşallah,çok istiyorum bebeğimi emzirmeyi

ısırgan çayı iç canım bende baya etkili oldu bide ayva hoşafı ben sadece 2sini yapıyorum
nazar değmesin ama emzirme dışında difrize yedek süt bile koyuyorum
ısırgan çayının içine rezene ve anasonda koyuyoruz bide
haa bide boooolll su tüketiyorum

Son düzenleme:
selam kizlar nabersiniz?
benim oglumunda gaz sancisi var doktorun verdigi ilaci aldik ilac denmez aslinda tadi pekmez tadi gibi mamanin icine yarim cay bardagi koyuyorum ise yaradi gibi ama hala oglum ikiniyo ve kipkirmizi oluo ole gorunce dayanamiom valla ne zormus ya gaz sancisi bende sutum cogalsin die eczaneden cay aldim rezene ve anason karisimi bisi ama onu icince kabiz oluom yaa sizdede oluomu ole bisi :26:

bide sevgili k.validem cumartesi gunune misafir kabul etmis benim adima ben zamani gelince kabul etcem misafiri dedim bide emri vaki yapip ario yaa yemek filan yap diee nasil yetistirecem ben simdi zaten sinirlerim hat safhaya cikmis bide ustune misafir hay yarabbim yaaaa :84: bagira bagira kufur edesim varr temizligi yaptim oglum uyanmadan simidide sarma saricam poffffffff

anaaa iki gun kalmis 1 aylik olmamizaa 1 ayda 10 yas yaslandigimi hissediorum

su kirkimizada bi atlatsaydik duzene girecekmi die merak ediorum

slam
fırsat bulup nete giremıyorum artık
gelen giden oluyor çok :s
dün sağlık ocağına gittik kızım 200 gram almış 1 haftada
bende kontrole gittim 1 dikişim atmış (( 1 hafta sonra tekrar gitçem olmazsa dikiş atçak tekrar inş. kapanır kendi.
herkes mama veriyormuş heralde.geçmişe pek bakamadım gerçide..
ben mama vermıyorum sadece kendı sütümü veriyorum .
herkes doğurmuştur heralde. doğurmayan kaldı mı ? :)

bizimde göbeğimiz düşse bii. :26:
iki günde bir yıkıyoruz. alıştı artık suya ilk zamanlar çok ağlıyordu yavrum bnm

tamam canım,hemen eşimi arayıp sipariş verdim ısırgan çayını.İnşallah işe yarar. İçim acıyo mama verirken,anne sütü alması gerekirken yapay şeylerle beslenmesi üzüyo beni. Maşallah sana,inşallah hep bol olur sütün canım

gece kızımı zorla uyandırmaya çalışıyorum emmesi için ama uyanmıyor hiç.
bide her saat emzirin diyor doktorlar. saati kuruyorum ama uyanmıyor ( napcm bılmem :S

gripin benim kızımda bugün 3 günlük bende emziremediğim için mama veriyorum kaç öğün veriyorsun ben alışmasın diye az veriyorum ama doymuyor diye üzülüyorum :97:

selam kızlar
bebeğimi emziremiyorum gögüs uçlarım çok küçük tutamıyor çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım ?

ahh ah,aynı dertten muzdaribiz canım ya bebeğim emmek istiyo ama benim şu nalet göğüslerde uç yokki,kızımda çareyi elini ve ya giysilerini emmekte buluyo.Deliricem nasıl olucak bilmiyorum

gripin bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün cnm kavuştun guuzcuğuna sende :))
benım sütüm 3.günü geldi bende gelmeyınce panik yapmıştım ..maşallah şimdi baya çok gelıyor.
armut hoşafı,yeşil mercimekli bulgur pilavı , taze soğan, boza sütü arttıyor

kizlar bende ilk baslarda ayni sorunu yasiodum gogus uclarim cok kucuktu gogus ucuna takilan uctan aldim meme basligi oglum ondan emince biraz cikti sonra onsuz vermeye denedim simdi var gogus ucum oglum emebilio simdi ama gogus uclarim acio simdide

ahh ah,aynı dertten muzdaribiz canım ya bebeğim emmek istiyo ama benim şu nalet göğüslerde uç yokki,kızımda çareyi elini ve ya giysilerini emmekte buluyo.Deliricem nasıl olucak bilmiyorum

tatlım stres olma sakın. o emmeyi öğrenecek sende emzirmeyi..biz hala tırmalıyoruz

gece kızımı zorla uyandırmaya çalışıyorum emmesi için ama uyanmıyor hiç.
bide her saat emzirin diyor doktorlar. saati kuruyorum ama uyanmıyor ( napcm bılmem :S

gunde 15 20 gr alıyorsa normalmıs. eger kılosu erındeyse ve gunduz emıyorsa gece uyandırma dedı bana bugun doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…