2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hazalcım benımde aynı yaın cıkıp uc alıcam. markası falan varmı

bafocum bana ilk ucu hastanede verdiler markasi yazmio bilmiyorum, esim sonradan avent aldi ama onunda ucu cok buyuk hic kullanmadim.

Son düzenleme:
selam kızlar
bebeğimi emziremiyorum gögüs uçlarım çok küçük tutamıyor çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım ?

sadece ucunu vermeye çalışma kahverengi olan kısmı ile ver emdikçe çıkıyor birde kremle kendin masaj yap pompa ile sağarkende çıkıyor

bizimkide ilk zamanlar öleydi, şimdi de uyumuyo...

Hahahay bütün Duru'lar böylemi acaba ya eğer benimki memede yada biberonda uyumazsa yatağında basıyor yaygarayı kucağa alıp poposuna pış pış yapmazsam uyumuyo
hep babası alıştırdı ((

evet gripincim stres yapma bende morelimi bozup duruyordum niye yok die ama simdi iyice cikti bide el pompasi kullaniyorum o dahada cok cikardi simdi rahat emiyor oglum ama benim aksam 8 den sonra sutum cok az oluyor ogluma mama veriorum sabaha kadar kac kere kalkarsa :26:

gunde 15 20 gr alıyorsa normalmıs. eger kılosu erındeyse ve gunduz emıyorsa gece uyandırma dedı bana bugun doktor

bz daha doktora gıtmedık bnde ille emzircem diye uğraşıyorum ama banamısın demıyor. bikaç saat geçince kendı mıyırdanıyor zaten ozaman şapur şupur emıyor .
senınde normal olmuştu dikişlerikaçıncı gün düştüü ? benım 1 dikişim atmış hala oturamıyorum (

bizimde göbeğimiz düşse bii. :26:
iki günde bir yıkıyoruz. alıştı artık suya ilk zamanlar çok ağlıyordu yavrum bnm

ben 2 gunde bır yıkadımdıye kızdı dr.hergun tıkayacaksın dedı
bırde mılupanın gece cayın verdı gaz ıcın

göğüs ucu için şırınganın ağız kısmını kesip göğüs ucununa yerleştirip yavaş yavaş çekebilirsiniz kremde sürün ama çatlak olmasın

ay sormaa o kadar sancı cektım gozumden ır damla yas gelmedı dıkısler yuzunden hungur hungur agladım. 4 yada 5.gun en gergın zamanı oluyormus o zaman cok agrı olmustu yan oturuyordum 1 hafta sonra normale dondu ama bana ne ılac ne temızleme suyu vermıslerdı ondan zor olmustu cok canım yanarsa yada sıserse gazlı eze sarılı buz tamponu yapmıstım

ay delircem mememden doymuyor çocuk emziriyorum 10 dakika geçmeden çığlığı basıyor biberondan içinde rahatlıyor 2 saat uyuyor o zaman iyide niye mememden doymuyor ya ben emzirmek istiyorum

slm kızlar... ben hala doguramadım.. doktor istersen sezeryan ol dedi kabul etmedim.. kanamam başladı.. dogum yakın galıba.. birde kızım bıraz zayıf olacak gibi 2700 ile 3000 gr arasında degişiyor...

bugun 2 saat yurudum.. açılma olsun diye.. ,
bırazdan markete dogru tekrar gideegim.. çok yoruldum.. dinlenıyorum evde..

göğüs ucu için şırınganın ağız kısmını kesip göğüs ucununa yerleştirip yavaş yavaş çekebilirsiniz kremde sürün ama çatlak olmasın

sende doraya gıdıyordun dmı duygu hn a ende bugun ona gıttım vala sevdım kadını da hastaneyı de

ay canım ya hadı allah yardımcın olsun saglıkla kavus melegıne asenacım

Kız seninki yine ii pışpışla uyuyo, benim kocama 2 gece bıraktım topu topu 2 saat o arada ayakta sallamaya alıştırdı kızı...piiiiifffffffffff ki ne piiifffff....

ay delircem mememden doymuyor çocuk emziriyorum 10 dakika geçmeden çığlığı basıyor biberondan içinde rahatlıyor 2 saat uyuyor o zaman iyide niye mememden doymuyor ya ben emzirmek istiyorum

bence emmıyor dıye vazgecme sakın kac dakıka kalıyor memede

ay al benden de o kadar çaresi arsa banada söylein nolur yine uyandı(((
sende doraya gıdıyordun dmı duygu hn a ende bugun ona gıttım vala sevdım kadını da hastaneyı de
Evett çok tatlı bir kadın dimi çok seviyo bebeleri bebelerde onu seviyor bayağı da hastası var
Kız seninki yine ii pışpışla uyuyo, benim kocama 2 gece bıraktım topu topu 2 saat o arada ayakta sallamaya alıştırdı kızı...piiiiifffffffffff ki ne piiifffff....

Anamm hemen unutturun nalancım zaten 3 aylık olana kadar alışkanlık edinmezlermiş gerçi ama siz yinede unuturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…