ay al benden de o kadar çaresi arsa banada söylein nolur yine uyandı(((
Evett çok tatlı bir kadın dimi çok seviyo bebeleri bebelerde onu seviyor bayağı da hastası var
Anamm hemen unutturun nalancım zaten 3 aylık olana kadar alışkanlık edinmezlermiş gerçi ama siz yinede unuturun
offf selam kızlar işitme testini yaptırdım hele lşükür:S
her şey yolunda bebeğim için yeni bi gaz damlası yazdırdım eczanede ve depolarda bulamadık:S
acil yardım istiyorum ya ben kendimde kadın doğuma göründüm (başka hastane olduğu için kendi doktorum deil malsef) dikiş yerimle göbek deliğim arasında göbeğime dokunduğumda iğne batması gibi acı hissediyorum çok bilmiş doktor idrar yolları iltihabından kaynaklanıo diye bana antibiyotik verdi:S sizde de var mı???bebeğime gaz için ne yaptıysam işe yaramıo sizin işe yarayan formülleriniz varmı?
dün gece 15 dk dan uzun süre uyumadı hiç ve ben mahvolmuş duurmdayım:Ssütüm de azaldı:Sbulgur marul tatlı ,su helva hiçbiri artırmadı ya ne yaoıcam:S
ya ben mahvolmuşum.bu arada doğum hikayemi de yazdım baya yazım hatası var aceleye geldi ama idare edin lütfen
Bugün benim sütümde az sanki, ya da göğüs uçlarım acıdığı için az sağabildim bilmim, ilk sağdığımda 60 cc, temin sağdığımda 50 cc çıktı bu ne ya...Ama duru uyuduğu için fazla gürültü yapmak istemedim belki biraz daha gelirdi..
Son günlerde her şeyi boşladım zati, ne hoşaf ne still tea ne başka bi şi, dün akşam helva yedim bi parça o kadar, su bile fırsat bulunca içiyom, çok yoruldum, c.tesi kuaföre gitmek istim ya...
bol bol kayısı kompostosu iç taneleriyle birlikte humana kullanıyormusun benimde azaldı sütüm yorgunluktan galiba inşallah artar babuline bitkisel gaz şurubu kullanıyorum ben işe yaradı bir dene istersen
sütle karıştırıp veriyorum hiç rahatsız olmadı belkide sütüne karıştırdığım için bilmiyorum ki:26: baksam mı tadınaya deniyim o zaman ya inşallah işe yarar,annem akşam yapcak..humana kullanmadım hiç sağdan soldan duyduklarımı denedim ama bende hiçbiri fayda etmedi.zaten gögğüs uçlarım pestil oldu:S
canım peki babuline nin tadı nasıl yani şu açıdan soruyorum bebişim zincoyu kusuyo acı yavşan içiriryorum onu kusuyo,tadı çok kötüyse yine kusacaksa başka bişi deniyim artık ya
sütle karıştırıp veriyorum hiç rahatsız olmadı belkide sütüne karıştırdığım için bilmiyorum ki:26: baksam mı tadına
bu arada doğum hikaeymi muhammedi nasıl doğurduğumu yazdım
selam kizlar nasilsiniz? Ben dun çiktim hastaneden. Normal dogum yapmama ragmen 6 gun kaldim. basima neler geldi amannnn, bende emziriyorum suan ama goguslerimin ucu kanamaya basladi yara oldu çok aciyor ya. ilaç suruyorum ama kizim masaallah iki saatte bir emmek istedigi için ilaç etki gostermiyor. Su humana çayi bende istiyorum ama Fransada satilmiyor malesef
1selam kizlar nabersiniz?
benim oglumunda gaz sancisi var doktorun verdigi ilaci aldik ilac denmez aslinda tadi pekmez tadi gibi mamanin icine yarim cay bardagi koyuyorum ise yaradi gibi ama hala oglum ikiniyo ve kipkirmizi oluo ole gorunce dayanamiom valla ne zormus ya gaz sancisi bende sutum cogalsin die eczaneden cay aldim rezene ve anason karisimi bisi ama onu icince kabiz oluom yaa sizdede oluomu ole bisi :26:
bide sevgili k.validem cumartesi gunune misafir kabul etmis benim adima ben zamani gelince kabul etcem misafiri dedim bide emri vaki yapip ario yaa yemek filan yap diee nasil yetistirecem ben simdi zaten sinirlerim hat safhaya cikmis bide ustune misafir hay yarabbim yaaaa :84: bagira bagira kufur edesim varrtemizligi yaptim oglum uyanmadan simidide sarma saricam poffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?