2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafo bu arada hastanenin genel olarak ilgiside süper ben doğumuda orada yaptım çoookk memnun kaldım herşeyden tek tek hastalarla ilgilenen asistanlar var süperler

piiiffffffffffffffff piiiffffffffffff.........

Ya gıcık oldum bilgisayarımdaki kamera bozulmuş galiba, doğru düzgün kullanmadığım halde nasıl bozuluyo onu da annamadım ya...

Skype ta görüntülü konuşma yapcektik eşimle kamera simsiyah görünüyo...piffffffff.....

Eşimde komik mi nedir annamadım, kompostonun tadına bile bakamadım yaygarayı bastı kucağımdan bırakınca diyorum, kendini aç bırakma diyo hala, hey allahım...

offf selam kızlar işitme testini yaptırdım hele lşükür:S
her şey yolunda bebeğim için yeni bi gaz damlası yazdırdım eczanede ve depolarda bulamadık:S
acil yardım istiyorum ya ben kendimde kadın doğuma göründüm (başka hastane olduğu için kendi doktorum deil malsef) dikiş yerimle göbek deliğim arasında göbeğime dokunduğumda iğne batması gibi acı hissediyorum çok bilmiş doktor idrar yolları iltihabından kaynaklanıo diye bana antibiyotik verdi:S sizde de var mı???bebeğime gaz için ne yaptıysam işe yaramıo sizin işe yarayan formülleriniz varmı?
dün gece 15 dk dan uzun süre uyumadı hiç ve ben mahvolmuş duurmdayım:Ssütüm de azaldı:Sbulgur marul tatlı ,su helva hiçbiri artırmadı ya ne yaoıcam:S
ya ben mahvolmuşum.bu arada doğum hikayemi de yazdım baya yazım hatası var aceleye geldi ama idare edin lütfen

Ay açım valla, kocam bir an evvel gelsede yemekleri ısıtıp getirse, yarında k.valdemler geliyo, ısmarlama yapcekmiş k.valdem, yemekle uğraşmama gerek kalmadı...

Bugün benim sütümde az sanki, ya da göğüs uçlarım acıdığı için az sağabildim bilmim, ilk sağdığımda 60 cc, temin sağdığımda 50 cc çıktı bu ne ya...Ama duru uyuduğu için fazla gürültü yapmak istemedim belki biraz daha gelirdi..

Son günlerde her şeyi boşladım zati, ne hoşaf ne still tea ne başka bi şi, dün akşam helva yedim bi parça o kadar, su bile fırsat bulunca içiyom, çok yoruldum, c.tesi kuaföre gitmek istim ya...

bol bol kayısı kompostosu iç taneleriyle birlikte humana kullanıyormusun benimde azaldı sütüm yorgunluktan galiba inşallah artar babuline bitkisel gaz şurubu kullanıyorum ben işe yaradı bir dene istersen

Son düzenleme:
Bu arada bizi öpen dr. umun fotosunu koydum face e, halka arz ettim onu, Academicten medical park a yatay geçiş yapıcaz, hemde en hızlısından....

al bendende o kadar bir bardak komposto dolduruyorum içmem saatlerce sürüyor hanımefendinin yanına git gel nalancığım eşim durunun resmini gördü aynı bizim kıza benziyor diyor dedim başta hep birbirine benziyor bebekler :)))

bol bol kayısı kompostosu iç taneleriyle birlikte humana kullanıyormusun benimde azaldı sütüm yorgunluktan galiba inşallah artar babuline bitkisel gaz şurubu kullanıyorum ben işe yaradı bir dene istersen

ya deniyim o zaman ya inşallah işe yarar,annem akşam yapcak..humana kullanmadım hiç sağdan soldan duyduklarımı denedim ama bende hiçbiri fayda etmedi.zaten gögğüs uçlarım pestil oldu:S
canım peki babuline nin tadı nasıl yani şu açıdan soruyorum bebişim zincoyu kusuyo acı yavşan içiriryorum onu kusuyo,tadı çok kötüyse yine kusacaksa başka bişi deniyim artık ya

sütle karıştırıp veriyorum hiç rahatsız olmadı belkide sütüne karıştırdığım için bilmiyorum ki:26: baksam mı tadına

uyumuyor diye yakınıyordum şimdi uyuyor diye tedirgin oldum çocuğumda şaşırdı ne yapacağını :))

sütle karıştırıp veriyorum hiç rahatsız olmadı belkide sütüne karıştırdığım için bilmiyorum ki:26: baksam mı tadına

ya canım zinco var ben verodum fesleğen dereotu ve birbirinden kokulu otların karışımı ve tadı iğrenç:S onun da kötüyse başka bişi arıyım bari

selam kizlar nasilsiniz? Ben dun çiktim hastaneden. Normal dogum yapmama ragmen 6 gun kaldim. basima neler geldi amannnn, bende emziriyorum suan ama goguslerimin ucu kanamaya basladi yara oldu çok aciyor ya. ilaç suruyorum ama kizim masaallah iki saatte bir emmek istedigi için ilaç etki gostermiyor. Su humana çayi bende istiyorum ama Fransada satilmiyor malesef

Geçmiş olsun gözü aydın canım humana bende bi pok yaramadı onun yerine bol bol su iç ayva kompostosu iç

1
aman yarabbim bu ne cüret.bana yapsa böyle bir şey kesin uçan tekme atardım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…