2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buda çirkin kizimin fotograflari :) 3.780 kg 51 cm dogdu

Eklentiler

• $SAM_1157.webp
    11 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_0785.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_0797.webp
    12 KB · Görüntüleme: 46
Zeynep döndünüz demek dr. dan, nasıl geçti, çok huysuzluk yaptı mı toprak, ateş durumu var mı?

döndük canım. çocuk dr umuz mama ver günde 4 kere dedi aile hekimi gerek yok gayet iyi dedi. valla napcam bilemedim :S
kanını aldılar oğlumun çok ağlamış ben yanında duramadım kulaklarımı tıkadım koridora çıktım. bitince de hemen ağzına mama dayadım çok iyi oldu unuttu acısını bitince de uyudu canım benim.. sonra da kalça çıkığı ultrasonu için 15 gün sonraya gün verdiler. bebeklere yapıyolarmış her ihitmale karşı.
ordan da sağlık ocağına gittik ebe teyzesi sevdi sevdi ölçtü tarttı sonra da aşısını yaptı bacağından. beni dışarı çıkardılar ama eşim çok bağırmadı dedi. hemen emzik tıktım ağzına arabaya binince de sustu uyudu zaten kuzum. eve geldim emdi uyudu. gece uykusuna başladı yani herzamanki gibi beş buçukta. böyle canım..

az sonra gidip uyandırıcam emziricem altını acıcam uyanık tutmaya calıscam ki biraz geç uyusun gece de en azından 4-5 gibi kalksın..

asoş iyiyim yorgunum uyumam lazım uyumak istemiyorum falan filan yeni anne durumları yani. sen napıyosun, hemi de tek başına aboo ben tek kalınca napcam kızz :S

Son düzenleme:
kıyamam ben ona canım benim ya. Biz de haftaya cuma gitcez bakalım kalça çıkığı usg si var aşısı var bir de o gün ben aşı yapılırken nasıl dayancam bilmiyorum.:S

asoş iyiyim yorgunum uyumam lazım uyumak istemiyorum falan filan yeni anne durumları yani. sen napıyosun, hemi de tek başına aboo ben tek kalınca napcam kızz :S
uyu azcık da dinlen hazır annenler varken iyice dinlen enerji topla bence canım. Ben yalnızım yarın 1 hafta olcak yalnızlığımız hem de :) maşallah bize. yaparsın ya merak etme hatta kendinle kalınca daha rahat etcen emin ol

napıonuz leyyynnn..
ben kac gundur yalnızım mis gibi idare ediom valla 2 gunde bır yemek yapıorum, haftada 2 kere supurge tutuorum eve, haftada bır camasır bır gun de utu :) yalnızlık daha guzel valla oglumla sevısıoz ıste mısler gıbı :)
ben sabahtan berı gıremedım sıteye nedense :S catladım kk sızlıktan valla oglum da camıs gıbı uyudu butun gun ama benım yemek yapmam ve evı supurmem gerekıodu mısafırım geldı ogleden snr da ben hıc uyumadım yanı bu gece ayaktayız galıba :)

Celisuenis maşallah kızına.. Ulan bu topiğin kızları amma saçlı doğuyor heee benim oğlum keltoş sizinkilerin yanında :)

slm kızlar nasılsınız.anca fırsat bulup yazabiliyorum.ikigündür ne gece uykusu ne gündüz uykusu kaldı.aptal gibiyim.çok gaz sancısı var oğlumun.bütün gün ayağa dikiyo beni.eminim biçok kişide aynı durumdar.gene ağlıyo :)) hissettimi mi ne anasnının kaçamak yaptığnı.

napionuz nan buzam anca uyudu bütün gün uyanıktı
süt sağarkene bi bakem dedim

başak bızde mılupa gece cayı ve aptamıl comformıl mama ıse yaradı bayag azalttı sancılarını.. mamayı sutum yetmedıgınden degıl gaz sancısını azaltmak ıcın verıoruz sırf yanı sutun varsa sutum var mamaya ne gerek var gıbı dusunme ..

Hakakikaten doğru sölüyosun hepsi birbirini andırıyo, bir süre sonra farklılıklar görülmeye başlar, ay çok merak ediyorum kızımın son hali nasıl olacak...

Atlattın hiç olmazsa canım ya, bakalım bizim aşımız nasıl geçecek, ateş olmasından çok korkuyorum, bende dayanabilirmiyim aşı olurken kuzum bilemiyorum, topuk kanı alırken durdum yanında sonra hemen teselli ettim kuzumu sevdim okşadım onu hemen sakinledi, bakalım bu sefer nasıl olcek...

Ben uyku düzenini rayına oturttum cnm, gece 11 de uyuyo 2-3 gibi uyanıyo, sonra 5-6 gibi uyanıyo sonrada 9-10 gibi uyanıyo tekrar, yani baya rahat uyuyoruz son 5-6 gündür, nazar değmesin ...Hızlı bi şekilde yediriyorum, altını değiştiriyorum gazını çıkartıp yatırıyorum, hiç konuşmuyorum uykusu açılmasın diye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…