anam maşallah maşallah tontiş kızına ya,hayırlı olsun canım benimmmm
slm kızlar... ben hala doguramadım.. doktor istersen sezeryan ol dedi kabul etmedim.. kanamam başladı.. dogum yakın galıba.. birde kızım bıraz zayıf olacak gibi 2700 ile 3000 gr arasında degişiyor...
bugun 2 saat yurudum.. açılma olsun diye.. ,
bırazdan markete dogru tekrar gideegim.. çok yoruldum.. dinlenıyorum evde..
slm kızlar annemle kavga ettim yine bu gün ikinci kavga oldu sorsanız ben lohusayım normal değilim ama öyle değil işte haklıyım
annemler bana yakın oturuyor doğumumdan sonra bir kaç gece yanımda kaldı sonra ben sıkıldığını farkettim her gelişinde gözü kapıda yapması gerekenleri hızlı bir şekilde yapıyor çekip gidiyor ne ilk bebeğim oluşu ne tecrübesiz oluşum umrunda değil dün akşam biraz uzanmıştım babamda bendeydi gözüm kapalı ama dalmamıştım annem babama hadi çabuk ol uykum geldi gidelim dedi babam delimisin sen bu çocuklar ne olacak dedi annemde tepki yok çok şaşırdım yine uyuyormuş gibi yaptım kalkıp gittiler bu gün öğlen geldi yine bir telaş gözü kapıda artık tutamadım kendimi gitmek istiyorsan git ben bakıyorum çocuğuma hiç bir şeye mecbur değilsin dedim hem ağladım hem konuştum sonrada çocuğumu alıp odama gittim( 1_ 2 saat sonra gitti bir arkadaşının yardıma ihyiyacı varmış akşam tekrar geldiler babamla yemekteydik babamın işi çıktı giderken sen eve geçecekmisin dedi evet 10 gibi giderim dedi ben bişey demedim hızla cereni yıkadı ben doyurdum baktım yine bir telaşı var ceren yanımda yatıyordu çocuğu yerine alıyım dedi kalktım ben yatırırım sen git bir sürede uğramada kafanı dinle dedim elimden geleni yapıyorum dedi gözün hep kapıda dedim gözüm kapıda olsada geliyorum ya dedi tamam dedim ben birşey demiyorum artık beni resmen kovuyorsun dedi gitti işi olsa neyse kardeşlerimde küçük değil biri 20 biri 22 yaşında kal derim diye ödü kopuyor uykusuzluktan kızarmış gözlerime ayakta zor duran halime rağmen bir türlü sakinleştiremiyorum kendimi abatrtıyormuyum bilmiyorum ama çok zoruma gitti ben kızımı ilerde asla yalnız bırakmıcam annemdende ummazdım hiç artık arasada telefonu açmıcam birde şu çocuğu yıkamaya cesaaret edebilsem saatlerdir ağlıyorum ya şoktayım resmen siz kendinizmi yıkıyorsunuz ben çok korkuyorum
evet insan kimin ne olduğunu anlıyor başka şansım yok eşimle yıkamayı denicem hiç beklemediğim bir tavırdı ondan çok şaşkınımkrdln canım haklısın bence ama bozma moralini böyle zamanlarda herşeyi çok güzel görüyor anlıyor insan(
biz kocamla ikimiz yıkıyoruz kızımı ayrıca ben hastane de dahil olmak üzere kimseyi kabul etmedim hastanede kocamla kaldık eve geldik gündüz annem falan geldi k. validem gece kalmak istedi biz kabul etmedik ve ben 1 haftadır gündüzleri hep yalnızım ama kafam rahat boşver takma sende gelmesin kimse
evet insan kimin ne olduğunu anlıyor başka şansım yok eşimle yıkamayı denicem hiç beklemediğim bir tavırdı ondan çok şaşkınım
slm Asena bende de durum aynı.Bugün doktora gittim.Çok umutlanmıştım olur diye.Çünkü bugün 40+1 deyiz.bebişim 3 300 olmuş.Suyu ii tansiyonum normal (çok şükür)Kalp atışları da ii.3 cm de açılmam varmış.Dr bu durumda sana suni sancı vermek istemiyorum herşey normal dedi.Eve git bir belirti olursa gel.Olmazsa Pazartesi sabah 8 30 da gel dedi.Anlayacağın bende yürüyüş yapıp bekleyeceğim.Hasbünallahi ve ni'mel vekil ne diyelim sağlıkla gelsinler de...
slm kızlar annemle kavga ettim yine bu gün ikinci kavga oldu sorsanız ben lohusayım normal değilim ama öyle değil işte haklıyım
annemler bana yakın oturuyor doğumumdan sonra bir kaç gece yanımda kaldı sonra ben sıkıldığını farkettim her gelişinde gözü kapıda yapması gerekenleri hızlı bir şekilde yapıyor çekip gidiyor ne ilk bebeğim oluşu ne tecrübesiz oluşum umrunda değil dün akşam biraz uzanmıştım babamda bendeydi gözüm kapalı ama dalmamıştım annem babama hadi çabuk ol uykum geldi gidelim dedi babam delimisin sen bu çocuklar ne olacak dedi annemde tepki yok çok şaşırdım yine uyuyormuş gibi yaptım kalkıp gittiler bu gün öğlen geldi yine bir telaş gözü kapıda artık tutamadım kendimi gitmek istiyorsan git ben bakıyorum çocuğuma hiç bir şeye mecbur değilsin dedim hem ağladım hem konuştum sonrada çocuğumu alıp odama gittim( 1_ 2 saat sonra gitti bir arkadaşının yardıma ihyiyacı varmış akşam tekrar geldiler babamla yemekteydik babamın işi çıktı giderken sen eve geçecekmisin dedi evet 10 gibi giderim dedi ben bişey demedim hızla cereni yıkadı ben doyurdum baktım yine bir telaşı var ceren yanımda yatıyordu çocuğu yerine alıyım dedi kalktım ben yatırırım sen git bir sürede uğramada kafanı dinle dedim elimden geleni yapıyorum dedi gözün hep kapıda dedim gözüm kapıda olsada geliyorum ya dedi tamam dedim ben birşey demiyorum artık beni resmen kovuyorsun dedi gitti işi olsa neyse kardeşlerimde küçük değil biri 20 biri 22 yaşında kal derim diye ödü kopuyor uykusuzluktan kızarmış gözlerime ayakta zor duran halime rağmen bir türlü sakinleştiremiyorum kendimi abatrtıyormuyum bilmiyorum ama çok zoruma gitti ben kızımı ilerde asla yalnız bırakmıcam annemdende ummazdım hiç artık arasada telefonu açmıcam birde şu çocuğu yıkamaya cesaaret edebilsem saatlerdir ağlıyorum ya şoktayım resmen siz kendinizmi yıkıyorsunuz ben çok korkuyorum
bakmak sorun değil de geceleri napıcam onu düşünüyorum. bu arada maşallah canım valla çabuk alıştınuyu azcık da dinlen hazır annenler varken iyice dinlen enerji topla bence canım. Ben yalnızım yarın 1 hafta olcak yalnızlığımız hem de :)maşallah bize. yaparsın ya merak etme hatta kendinle kalınca daha rahat etcen emin ol
tenk yu hayatım darısı başınıza kara bi gündü ama valla başım ağrımış eve gelince farkettim. şu kan almadan veya aşıdan sonraki biberon dayama işini tavsiye ederim..bijocum ılk ay aşın kontrolun vesaıren hayırlı olsun, pazartesı de bızde aynı terane olcak bakalım..
aman maşallah maşallahhAtlattın hiç olmazsa canım ya, bakalım bizim aşımız nasıl geçecek, ateş olmasından çok korkuyorum, bende dayanabilirmiyim aşı olurken kuzum bilemiyorum, topuk kanı alırken durdum yanında sonra hemen teselli ettim kuzumu sevdim okşadım onu hemen sakinledi, bakalım bu sefer nasıl olcek...
Ben uyku düzenini rayına oturttum cnm, gece 11 de uyuyo 2-3 gibi uyanıyo, sonra 5-6 gibi uyanıyo sonrada 9-10 gibi uyanıyo tekrar, yani baya rahat uyuyoruz son 5-6 gündür, nazar değmesin...Hızlı bi şekilde yediriyorum, altını değiştiriyorum gazını çıkartıp yatırıyorum, hiç konuşmuyorum uykusu açılmasın diye...
ben göriim yoksa bilemeyon mu nerden bakcani leydimnapaysınız kızlar
ben hala son mesajımı göremim deleniom ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?