2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm Asena bende de durum aynı.Bugün doktora gittim.Çok umutlanmıştım olur diye.Çünkü bugün 40+1 deyiz.bebişim 3 300 olmuş.Suyu ii tansiyonum normal (çok şükür)Kalp atışları da ii.3 cm de açılmam varmış.Dr bu durumda sana suni sancı vermek istemiyorum herşey normal dedi.Eve git bir belirti olursa gel.Olmazsa Pazartesi sabah 8 30 da gel dedi.Anlayacağın bende yürüyüş yapıp bekleyeceğim.Hasbünallahi ve ni'mel vekil ne diyelim sağlıkla gelsinler de...

slm kızlar annemle kavga ettim yine bu gün ikinci kavga oldu sorsanız ben lohusayım normal değilim ama öyle değil işte haklıyım
annemler bana yakın oturuyor doğumumdan sonra bir kaç gece yanımda kaldı sonra ben sıkıldığını farkettim her gelişinde gözü kapıda yapması gerekenleri hızlı bir şekilde yapıyor çekip gidiyor ne ilk bebeğim oluşu ne tecrübesiz oluşum umrunda değil dün akşam biraz uzanmıştım babamda bendeydi gözüm kapalı ama dalmamıştım annem babama hadi çabuk ol uykum geldi gidelim dedi babam delimisin sen bu çocuklar ne olacak dedi annemde tepki yok çok şaşırdım yine uyuyormuş gibi yaptım kalkıp gittiler bu gün öğlen geldi yine bir telaş gözü kapıda artık tutamadım kendimi gitmek istiyorsan git ben bakıyorum çocuğuma hiç bir şeye mecbur değilsin dedim hem ağladım hem konuştum sonrada çocuğumu alıp odama gittim ( 1_ 2 saat sonra gitti bir arkadaşının yardıma ihyiyacı varmış akşam tekrar geldiler babamla yemekteydik babamın işi çıktı giderken sen eve geçecekmisin dedi evet 10 gibi giderim dedi ben bişey demedim hızla cereni yıkadı ben doyurdum baktım yine bir telaşı var ceren yanımda yatıyordu çocuğu yerine alıyım dedi kalktım ben yatırırım sen git bir sürede uğramada kafanı dinle dedim elimden geleni yapıyorum dedi gözün hep kapıda dedim gözüm kapıda olsada geliyorum ya dedi tamam dedim ben birşey demiyorum artık beni resmen kovuyorsun dedi gitti işi olsa neyse kardeşlerimde küçük değil biri 20 biri 22 yaşında kal derim diye ödü kopuyor uykusuzluktan kızarmış gözlerime ayakta zor duran halime rağmen bir türlü sakinleştiremiyorum kendimi abatrtıyormuyum bilmiyorum ama çok zoruma gitti ben kızımı ilerde asla yalnız bırakmıcam annemdende ummazdım hiç artık arasada telefonu açmıcam birde şu çocuğu yıkamaya cesaaret edebilsem saatlerdir ağlıyorum ya şoktayım resmen siz kendinizmi yıkıyorsunuz ben çok korkuyorum

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten üzüldüm,bence kolay şeyler atlatmadınız yaşadıklarınızın gergişnliği ve zorluğu yüzünden böyle olmuştur eminim.
benim annem de kıyamam uykusuz yorgun bitkin bana mı koştursun bebişime mi eve mi babmlara mı şaşırdı valla:S
ben de bebeişimi kendim yıkayamam

krdln canım haklısın bence ama bozma moralini böyle zamanlarda herşeyi çok güzel görüyor anlıyor insan (

biz kocamla ikimiz yıkıyoruz kızımı ayrıca ben hastane de dahil olmak üzere kimseyi kabul etmedim hastanede kocamla kaldık eve geldik gündüz annem falan geldi k. validem gece kalmak istedi biz kabul etmedik ve ben 1 haftadır gündüzleri hep yalnızım ama kafam rahat boşver takma sende gelmesin kimse

evet insan kimin ne olduğunu anlıyor başka şansım yok eşimle yıkamayı denicem hiç beklemediğim bir tavırdı ondan çok şaşkınım

slm canım.. ben 39+2 deyım.. yanı bır hafta kadar diye zaman var anladıgım kadarıyla... dr bana zayıf diye üzülme çabuk toparlar kendını dedi.. saglıklı olsun yeter.. ben obazite olmasından korkarım dedi.. zaten gunu dolmadan sunı sancı verilirse sezeryanla bitiyormuş... dr bile karşı çıktı.. 40. haftadan önce suni sancı verilmezmiş yani.
benım diger dr a kalsa dun sezeryana alacaktı... ben istemedim..

hayırlısı ise doguralım inşallah.. bu bekleyişte guzel.. bır agrıyı beklemek... hemde özlemle... :)))

slm kızlar dogurmayanlar olarak ben de burdayım . yarın dr a gidicem 12 de ne var ne yok bakalım:S
asenam beklıycez artık 40 haftayı doldurmayı napalım:SS

napaysınız kızlar
ben hala son mesajımı göremim deleniom ha

kimse yokk

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

Lady34

herkese iyi geceler kızlar...
off öyle uykusuzum ki günlerdir..oğluşun ne gecesi belli ne gündüzü..ne zaman kaç saat uyuyacağı belli değil..
arada fırsat buldukça girip okuyorum yazdıklarınızı..
ya bi de benim sütüm az galiba((( oğluş sık sık emerse hemen bitiveriyo bu sefer bi dahaki acıkmasına kadar dolmuyo..ne yapmam lazım fikri olan var mı ? yeme içmeme de dikkat ediyorum ama çamaşırıma bi damla akmıyo ıslatmıyo yaaa(( artar mı acaba yoksa hep böyle mi kalır? mama veriyorum arada ama onu da hemencik kusuyo hem de öyle böyle kıusma değil midesindeki sütler de geliyo....
anne olmak ne zormuş be yaa...ne zaman normale döncez acaba

blrtane benimde sütüm sütyenimi ıslatmıyor hiç dert etme ama oğlum emiyor uyuyor ağlamıyor yani. Sen ne kadar çok emzirirsen o kadar artar merak etme ama saatle değil mesela bazen saatlerce emebili yor. Emdikçe vucüt üretiyor ben bunu gördüm. Bol sıvı tüketmek de fayda ediyor.

ayyy canim ya dayanamayip yazdim.ayni seyi ben yasadim lohusaliyken.bende k.vld kavga etmistim.bebegim emerken hemde.insanin üstüne lohusaliyken de, bu kadar gelinmezki cok haklisin.Allah korusunda lohusaliyken ne beddua edersen tutarmis.insan o zor günlerde yapilanlari asla unutmuyor.gececek bu zor günler canim sabret.üzme kendini sütün azalir.inan bende cok agladim.kendi ailemde yok burda.Allah cok büyük.Rabbim yardim ediyor her konuda.zaman o kadar cabuk geciyor ki,anlayamiyacaksin.4-5 aylik olunca rahatliyacaksin.hersey düzene girecek.sende bu düzene tempoya alisacaksin.bebegini yikarken korkmakta haklisin,tek basinada yikama zaten.mutlaka yaninda yardimci biri olsun.esin mesela.bize hastahanede ögretmislerdi bebegin nasil yikanacagini.bebegini koluna yatir ve su dolu legende (tabi vücudu degecek kadar)icine koy ve bastan bebegini alistir.suda yüzdürür gibi ileri geri git.bu hareket onlarin cok hosuna gidiyor.ve legenin kösesine bebegini getir ayaklari toplansin,burada kendini anne karninda oldugu gibi hissedecek ve dahada huzur bulacak.ve yavas yavas kulaklarina su kacirmadan yika tatlim.bebek konusunda aklina takilan birsey olursa yardimci olurum.Allah yardimcin olsun.

bakmak sorun değil de geceleri napıcam onu düşünüyorum. bu arada maşallah canım valla çabuk alıştın

bijocum ılk ay aşın kontrolun vesaıren hayırlı olsun, pazartesı de bızde aynı terane olcak bakalım..
tenk yu hayatım darısı başınıza kara bi gündü ama valla başım ağrımış eve gelince farkettim. şu kan almadan veya aşıdan sonraki biberon dayama işini tavsiye ederim..

aman maşallah maşallahh darısı başımıza canım inş ben de oturtabilirim. şu uyku saatlerini düzenledim mi başka hiçbirşeyi yok oğlumun maşallah

napaysınız kızlar
ben hala son mesajımı göremim deleniom ha
ben göriim yoksa bilemeyon mu nerden bakcani leydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…