2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
artık bilgisayarı elime alamaz oldum
banyo yapmak bile lüks... siz nasıl fırsat buluyorsunuz?
evde tek de değilim kayınvalidem var ama ben yine de yetiştiremiyorum hiçbirşeyi.
aslında artık yalnız kalmak istiyorum ama yalnızken evde ne yemek olur ne temizlik.
doğum yapmayan kaldı mı bilmiyorum ama varsa kolay doğumlar diliyorum, yeni doğum yapanların da gözü aydın...

yazdığım mesajlara verilen cevaplara nerden bakıyoruz? 2 gün giremeyince çok sayfa birikiyor ve malesef okumaya fırsat ıolmuyor...

selam kızlar! arada bir girip okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor. benim minik kızım da bugün 8 günlük oldu. ne çabuk geçmiş vakit. gündüzleri uykusuzluk anlaşılmıyor da geceleri emzirirken kafam aşağıya düşüyor bazen. henüz göbeğimiz düşmedi. bugün yarın düşecek gibi. bu arada doğurmayan kaldı mı?

doktordan geldık sımdı 3 gunluk mama+anne sutu kürü işe yaramış gazımız bayag azalmış, ıyı geceler cayı da cok ıyı kesınlıkle tavsıye edıyorum herkese...

selam kızlar nsılsınız
bende cok uykusuzum yaa a
farkettımde bebegı emmeyen bıberonla besleyen bayaa anne var malesef benım kızımda oyle canı ıdteyınce emıyor o kadar
sımdıden bızı yonlendırıyorlar sıpalar

niye böyle oldu hiç anlamıyorum mememi verdiğimde o kadar sinirleniyor ki resmen elinin tersiyle itiyor :)) çok mücadele ediyor yavrum ama ememiyor kıyamıyorumda biberonda tam bir işkence sıcaklığını ayarlamak falan o arada basıyor çığlığı yalancı emziği veriyorum biraz oyalansın diye emziği yiyecekmiş gibi emiyor büyüdükçe düzelir emmeye alışır diye umut ediyorum kırkı çıkan var mı ne değişiyor kırkından sonra çok merak ediyorum umudumu kırkına bağladım eşim diyor kırkında ne olacak ki çocuğa sihirli bir değnek mi değiyor diyor prop canım iyi geceler çayını doktor önerisiyle mi kullandın alıp kullansam olur mu acaba :26: çocuk uyurken bile çığlıkları kulağımda çınlıyor

Son düzenleme:
gozun aydın cnm bende senın tavsıyen uzere duygu hn a gıttım cok begendım tesekkurler

bana da gece cayı verdı bugun baslayacagım

inşallah bijocum,inşallah emmeyi öğrenir en kısa zamanda,göğüslerim şişmeye başladı,ağrıyo.Sütüm artacak belli,tek iş kızımda bitiyo artık

griipinim silikon ucu denedn mı

ijo gecmıs olsun tatlım

doktor onerısıyle basladım evet..

bafocum senın kız cok guzelmiş oyle duydum :) nazar degecek dıye mı facebook a bıle koymadın fotograflarını bakayım..

ben hıc lohusa depresyonu yasamadım hıc de aglamadım

bafocum ne demek.. bugun duygu hanıma dedım kı sıze yenı bı hasta yolladım zeynep arya mı dedı nasıl yanı nerden bıldını dedım nasıl geldıgı belırsız bı o var dedı bızım hastanede baska kayıtları yok dogum burda olmadı fln o yuzden anladım o oldugunu dedı bı de o kadar guzel bı bebek kı bayıldık burda hepımız aklımda kaldı o yuzden dedı

Offf hamileyken başka sorunlarla uğraşırdık,şimdide emme problemleriyle uğraşıyoruz Canım ya seninkide tabi biberonla beslendi ondan almıyo memeyi,rahata alıştı. Ben de biberon veriyorum mecburen,allahım alışmasın diye dua ediyorum ama napalım olacak olan oluyo yinede.

geçmiş olsun canım,kulak ağrısı fenadır bilirim.İnşallah iyileşirsin hemen

doktordan geldık sımdı 3 gunluk mama+anne sutu kürü işe yaramış gazımız bayag azalmış, ıyı geceler cayı da cok ıyı kesınlıkle tavsıye edıyorum herkese...

maşallah propcum,gözünüzaydın

griipinim silikon ucu denedn mı

ijo gecmıs olsun tatlım

canım hastanede verdiler arada deniyorum ama onunla emince süt gelmiyoki,birde kocaman zaten.1-2 emip atıyo ağzından kızım

bu arada günaydınnn herkese, özellikle nalancıma

Caaaannnnnnnnıımmmmmm beniiiimmmm, aynı eski günlerdeki gibi....

çok geçmiş olsun cnm, kulak ağrısı ve diş ağrısı fecidir gerçekten...

selam millet,naber?bebişimi bugün yıkadık,ben üşütürüm korkusuyla haftada bir anca yıkıyorum şimdilik siz ne sıklıkta yıkıyosunuz?

özgül hergün yıkıyorum tabii ki. bütün arkadaşlarım da öyle yapmışlar.. bi hafta çok fazla bari iki günde bir yıka ya rahatlar çocuk güzel uyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…