inşallah bijocum,inşallah emmeyi öğrenir en kısa zamanda,göğüslerim şişmeye başladı,ağrıyo.Sütüm artacak belli,tek iş kızımda bitiyo artık
blrtane benimde sütüm sütyenimi ıslatmıyor hiç dert etme ama oğlum emiyor uyuyor ağlamıyor yani. Sen ne kadar çok emzirirsen o kadar artar merak etme ama saatle değil mesela bazen saatlerce emebili yor. Emdikçe vucüt üretiyor ben bunu gördüm. Bol sıvı tüketmek de fayda ediyor.[/QUOTE
inşallah öyled,r aslında gündüzleri douyo da gece üst üste saatlerce uyanık kalınca süt birikmiyo..emiyo emiyo sonra basıyo çığlığı.artık deli gibi emmesinden göğüslerim öyle hassa öyle acıyo ki
hiç yokken aniden çatlaklar falan oluyo...sabah 30cc mama verdim yinehiiç istemiyorum o ne olduğu belli olmayan mamaları vermeyi yavruma ama mecbur kalıyorum...
bi de yavrumun kasığında iltihaplı sivilce gibi bişe çıkmıştı böölenohut kadar önce kırmızıydı sonra bembeyaz oldu..doktor ameliyat neşteriyle açtı akıttı iltihabını geçen gün çok ağladı yaa ama inşaallah rahatlamıştır..sebebi de belli değil ama halk arasında göz yarası deniyomuş nazardan olur diyolar...Allahımız korusun bebişlerimiz kızlar...
ah şu geceleri bi uyusa da kendime gelsem
selam kızlar nsılsınız
bende cok uykusuzum yaa a
farkettımde bebegı emmeyen bıberonla besleyen bayaa anne var malesef benım kızımda oyle canı ıdteyınce emıyor o kadar
sımdıden bızı yonlendırıyorlar sıpalar
blrtane benimde sütüm sütyenimi ıslatmıyor hiç dert etme ama oğlum emiyor uyuyor ağlamıyor yani. Sen ne kadar çok emzirirsen o kadar artar merak etme ama saatle değil mesela bazen saatlerce emebili yor. Emdikçe vucüt üretiyor ben bunu gördüm. Bol sıvı tüketmek de fayda ediyor.[/QUOTE
inşallah öyled,r aslında gündüzleri douyo da gece üst üste saatlerce uyanık kalınca süt birikmiyo..emiyo emiyo sonra basıyo çığlığı.artık deli gibi emmesinden göğüslerim öyle hassa öyle acıyo ki
hiç yokken aniden çatlaklar falan oluyo...sabah 30cc mama verdim yinehiiç istemiyorum o ne olduğu belli olmayan mamaları vermeyi yavruma ama mecbur kalıyorum...
bi de yavrumun kasığında iltihaplı sivilce gibi bişe çıkmıştı böölenohut kadar önce kırmızıydı sonra bembeyaz oldu..doktor ameliyat neşteriyle açtı akıttı iltihabını geçen gün çok ağladı yaa ama inşaallah rahatlamıştır..sebebi de belli değil ama halk arasında göz yarası deniyomuş nazardan olur diyolar...Allahımız korusun bebişlerimiz kızlar...
ah şu geceleri bi uyusa da kendime gelsem
BU ÇOCUKLAR NİYE ÖZELLİKLE GECELERİ SEÇER ANLAMIYORUM Kİ BENİM KİDE ÖYLE GÜNDÜZ SÜT SAĞSAN GECE İÇİN İŞE YARAR BELKİ GECE AÇ KALDIĞI İÇİNDE UYUMUYOR OLABİLİR
inşallah bijocum,inşallah emmeyi öğrenir en kısa zamanda,göğüslerim şişmeye başladı,ağrıyo.Sütüm artacak belli,tek iş kızımda bitiyo artık
canım geçmiş olsun,kıyamıyorum ben bu bebeklere hiç ya,off hele kan alma falan aklıma geldikçe içim acıyo.Ben nasıl gidicem bebeğimin topuk kanı için bilmiyorum
canım ya sıkma cnını sakın,bebeğini düşün stres yapma.Eşinle halledersiniz,herşeyin üstesinden geliyo insan yavrusu için.Aslında bi yöndende iyi böyle yalnız kalmak,herşeyi daha çabuk öğreniyorsun,bebeğinle daha iyi zaman geçiriyorsun
Asenam inşallah en kısa zamanda rahatça doğurursun,muhteşem ötesi bir duyguymuş bu.
Valla canım ben yeterki doysun,rahat olsun diyesabaha kadar her öğünde 30-40ml veriyorum.Genelde 7-8 öğün oluyo.Çok üzülüyorum ama yeterki doysun,aç kalmasın diye mecbur kalıyorum napayım
Teşekkürler yarencim,kavuştum minik perime,hayatımın en güzel aşkınaArmut ve ayva hoşafı yaptırıcam anneme şimdi canım
canım ya acayip gerilip üzüntü yapıyorum bebeğimin o halini gördükçe.Nasıl cebelleşiyo memeyle anlatamam,kıpkırmızı olup hıçkıra hıçkıra ağlıyo.Allahım ya hiç ucum yok,dümdüz.Kendime öyle kızıyorumki artık:84:
Pompayla sağıyorum uç tam çıktı derken 10-15 saniye sonra tekrar içine gidiyo.Biberon emmekten bebeğimin dudakları bile kabuk kabuk soyuldu,ooooffff
al bendende o kadar,aynı şeyi düşünüyoruz canım....:13:topıkte yabancı gibi kaldık....(((( :26:
off kızlar yaaa masal memeden emmiyor cıldıracağım biberona o kadar cok alıstı ki ağzından süt akıyor tenezzür edip yutmyor bide cok ağlıyor.. bu günden sonra alısır mı kimkocamanda oldu ama tembelleşti kızım.. gerci onun suçu yok başlarda mama ile besledikleri icin cocuk adapte olamıyor cok üzülüyorum hemen sütün etkileniyor 2 gündür sütüm azaldı .... herşeyi yapıyorum 60 cc den fazla cıkmıyor masal 120 yiyor kızıma yetememek beni yine cok üzüyor böyle kısır döngü .... zeynebin dediği su sekerli suyu deneyim diyorum düşününce bile midem kalkıyor onu hergün yapmamız mı gerekli offfff
tünaydın kızlarrr
kuzey uyutmadı değil aksine uyansın diye uğrastım
dün kulağım kocaman oldu ve duymuyo
eşim de gece4 bucukta geldi
o saate kadar nöbet tuttum
uyursam bebeği duyamam diye
eşim geldi hemen uyudum kafamı koyar koymaz zırlamaya başladı bi yandan kulağımdan acı çekiyorum bi yandan emziriyom
sabah kulağımın ağrısıyla uyandım çok kötüydü ya yastığıma iltihap akmış
dün dr a gitmiştim1000 mg lik antibiyotık verdi 12 saatte bi iç dedi 8 saatte bi içiyorum dayanamıyorum(
doktordan geldık sımdı 3 gunluk mama+anne sutu kürü işe yaramış gazımız bayag azalmış, ıyı geceler cayı da cok ıyı kesınlıkle tavsıye edıyorum herkese...
griipinim silikon ucu denedn mı
ijo gecmıs olsun tatlım
bu arada günaydınnn herkese, özellikle nalancıma
tünaydın kızlarrr
kuzey uyutmadı değil aksine uyansın diye uğrastım
dün kulağım kocaman oldu ve duymuyo
eşim de gece4 bucukta geldi
o saate kadar nöbet tuttum
uyursam bebeği duyamam diye
eşim geldi hemen uyudum kafamı koyar koymaz zırlamaya başladı bi yandan kulağımdan acı çekiyorum bi yandan emziriyom
sabah kulağımın ağrısıyla uyandım çok kötüydü ya yastığıma iltihap akmış
dün dr a gitmiştim1000 mg lik antibiyotık verdi 12 saatte bi iç dedi 8 saatte bi içiyorum dayanamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?