2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
topikte kimse yok ya:) bebişler durmuo demekki,benimki de şimdi şimdi sakinlemişti:S
fınfık maşallah en güzel ya aferin sana ben henüz tek başıma hiç kalamadım,yani altından kalkabişlcek miyim bilmiyorum.ilk doğum yaptığım zaman sancılarım olduğundan annem yardımcı oldu sonra kayıvalidemler bebk görmeye geldi derken onlar vardı en azından en işlerine yardımcı oldu kayınvalidem ve şimdi eşim kampta annemlerde kalıyorum ve annemle nerdeyse bebişi paylaşıyoruz,annem yardımcı oluyor(geceleri hariç)
vee düşünüyorum da bebişi yıkamaya henüz cesaret edemem:S

özgül hergün yıkıyorum tabii ki. bütün arkadaşlarım da öyle yapmışlar.. bi hafta çok fazla bari iki günde bir yıka ya rahatlar çocuk güzel uyur.
tatlım ya biz 2.yıkamada bebeişi hasta ettik hala burun akıntısı hırıltılı soluk alma ve hapşırma devam ediyo(artı bi de annemlerin eve geçtik burası da benim evim kadar sıcak diil malesef öyle oluncaa hep yıkama işini erteliyorum burda küvetini doldur ayrıca bi odayı ısıt falan derken bebeişi üşütürüm diye korkuyorum,ah kendi evimizde olsaydık

lady gecmıs olsun bacım.

bız de gece 2 den sabaha kdr uyumadık ama aglamadık da o oyle etrafı seyrettı durdu ben de fılm seyrettım napayım :) o uyumadan uyuyamıorum kusar fln da bogazına kacar dıye

bız de her gun yıkıoruz 2-3 gunde bır yıkıoduk doktor her gun yıkayın dedı

of gezmeye gıdesım var cok fazla slıng sıparısı verdım pzts den once gelırse oglumu alayım kucagıma da bı cevahıre fln gıdeyım patlayacam evde

slm kızlar benim kızımın çok gazı var dra gittik dün zinco diye damla verdi,damlatmaya başladım birde rezene çayı veriyorum akşamları ama çok ağlıyor başka napabilirim bilmiyorum,karnı taş gibi yavrumun((((

ahh ah,aynı dertten muzdaribiz canım ya bebeğim emmek istiyo ama benim şu nalet göğüslerde uç yokki,kızımda çareyi elini ve ya giysilerini emmekte buluyo.Deliricem nasıl olucak bilmiyorum
kızla lansinoh göğüs ucu çıkarıcı var benimde ilk günler öyleydi kullandım çok memnun kaldım yada medela elektrikli pompa ile sağın uçlarınız çıkar.

aynı durumdaydık zınco bı ıse yaramadı 3 gun boyunca anne sutunu azalttık mama verdık aptamıl comformıl, bı de gece cayı verıoruz mılupananın sbh ogle aksam.. tamamen gecmedı tabı kı ama azalttı

bende rezene içiyorum onada veriyorum milupanın,ama dr bana dedi sakın anne sütünü kesme gazlı diye zamanla geçer dedi,zaten artık mamada yemiyor midesi bulanıyor milüpa bebek sütü doğumdan itibaren veriyordum şimdi almıyor,inş.düzelirler kuzucuklar...

ben de kesmedım zaten bı program uyguladık ıste 3 gunluk neyse ısmdı azaldı gazı cogalrısa yıne oyle yapcam benımkı ne versme ıcıo zaten sorun yok çorba versem onu da içer kesin

of gezmeye gıdesım var cok fazla slıng sıparısı verdım pzts den once gelırse oglumu alayım kucagıma da bı cevahıre fln gıdeyım patlayacam evde
prop markofoniden thebabasling mi aldın yoksa :)
ben de aldım dün ilk defa denedim misafirliğe gittik çok rahat ama daha tam alışamadım.
içinde biraz iki büklüm gibi oluyor ama kendisinin bir şikayeti yok. ben de yarın sling'e koyup panoraya gitmeyi düşünüyorum.

yok ya o babaslıngden memnun degılmıs kullananlar neden bılmıorum galıba kalın bı yapısı var ya ondan anlamadım :S wrap slıng aldım bı de mei tai sling aldım wrap slingı 2-3 ay kullanıcam 4. aydan sonra dıgerıne gecıcem .. oglun rahattır ıcınde bosver ıkı buklum olmaları gerekıo zaten olay orda gıt panoraya valla benım yerıme de gez ben anca hastaneye gıdıp gelıom oglumla o kdr oglumla gezmelere gıtmek ıstıorum yeter ya

ama bızım doktor hafta sonu avm lere oglen 1den once gıt yoksa gıtme dedı daha bugun sordum.. hafta ıcı ıstedıgın kdr gıt dedı kalabalık yuzunden galıba rahatsız oluolarmıs

almadan önce ben de babasling hakkında bir sürü review okudum bazıları çok memnun bazıları da hiç değil.. ama kumaşı kalın kanvas yaz ayları için uygun değil gerçekten ama bizimki kış bebeği olduğu için sorun yok rügardan falan da koruyor. bana wrap çok komplike geldi... bir de babasının da kullanabileceği bir şey olsun diye bunu tercih ettim. gelince beğendim kaliteli ve kullanımı çok basit bildiğin hamak aslında.. bu sabah denemek için içinde emzirdim rahattı.

Son düzenleme:
selam asocum bitti valla bu hafta da dogru dıosun, ne cabuk gecıo zaman yaşlanıyoruz

birisi haklısın babası mumkun degıl kullanamaz onu :)) light erkek olmak lazım wrap slıng ıcın.. kendısı tasımaya cok meraklıysa kanguru alsın bı tane de ben bılmem hem ben yalnız basıma cıktıgımda bunda tasıam bırlıkte cıktıgımızda zaten arabasını alcamız ıcın yanımıza sorun olmaz zannedıorum deneyıp gorcez bakalım

demır emerken agzını bı cektı agzına yuzune sutler aktı hep gozune kdr sut doldu cocuk yapış yapış olcak sımdı :)))

maşallah sütün fışkırıyor desene obur oğlan bu demir ya..

yok anacım senınkı sw tam emerken agzını cekse senınkı de fıskırır o anda:))
obur valla, bugun doktorun odasında da 140 cc sut ıctı 5 dkda fln doktor da sasırdı bı de bu cocuk bu oto koltuguna fazla sıgmaz dıye dalga gectı oğlumla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…