- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
tatlım ya biz 2.yıkamada bebeişi hasta ettik hala burun akıntısı hırıltılı soluk alma ve hapşırma devam ediyoözgül hergün yıkıyorum tabii ki. bütün arkadaşlarım da öyle yapmışlar.. bi hafta çok fazla bari iki günde bir yıka ya rahatlar çocuk güzel uyur.
kızla lansinoh göğüs ucu çıkarıcı var benimde ilk günler öyleydi kullandım çok memnun kaldım yada medela elektrikli pompa ile sağın uçlarınız çıkar.ahh ah,aynı dertten muzdaribiz canım yabebeğim emmek istiyo ama benim şu nalet göğüslerde uç yokki,kızımda çareyi elini ve ya giysilerini emmekte buluyo.Deliricem nasıl olucak bilmiyorum
slm kızlar benim kızımın çok gazı var dra gittik dün zinco diye damla verdi,damlatmaya başladım birde rezene çayı veriyorum akşamları ama çok ağlıyor başka napabilirim bilmiyorum,karnı taş gibi yavrumun((((
aynı durumdaydık zınco bı ıse yaramadı 3 gun boyunca anne sutunu azalttık mama verdık aptamıl comformıl, bı de gece cayı verıoruz mılupananın sbh ogle aksam.. tamamen gecmedı tabı kı ama azalttı
bende rezene içiyorum onada veriyorum milupanın,ama dr bana dedi sakın anne sütünü kesme gazlı diye zamanla geçer dedi,zaten artık mamada yemiyor midesi bulanıyor milüpa bebek sütü doğumdan itibaren veriyordum şimdi almıyor,inş.düzelirler kuzucuklar...
prop markofoniden thebabasling mi aldın yoksa :)of gezmeye gıdesım var cok fazla slıng sıparısı verdım pzts den once gelırse oglumu alayım kucagıma da bı cevahıre fln gıdeyım patlayacam evde
prop markofoniden thebabasling mi aldın yoksa :)
ben de aldım dün ilk defa denedim misafirliğe gittik çok rahat ama daha tam alışamadım.
içinde biraz iki büklüm gibi oluyor ama kendisinin bir şikayeti yok. ben de yarın sling'e koyup panoraya gitmeyi düşünüyorum.
almadan önce ben de babasling hakkında bir sürü review okudum bazıları çok memnun bazıları da hiç değil.. ama kumaşı kalın kanvas yaz ayları için uygun değil gerçekten ama bizimki kış bebeği olduğu için sorun yok rügardan falan da koruyor. bana wrap çok komplike geldi... bir de babasının da kullanabileceği bir şey olsun diye bunu tercih ettim. gelince beğendim kaliteli ve kullanımı çok basit bildiğin hamak aslında.. bu sabah denemek için içinde emzirdim rahattı.yok ya o babaslıngden memnun degılmıs kullananlar neden bılmıorum galıba kalın bı yapısı var ya ondan anlamadım :S wrap slıng aldım bı de mei tai sling aldım wrap slingı 2-3 ay kullanıcam 4. aydan sonra dıgerıne gecıcem .. oglun rahattır ıcınde bosver ıkı buklum olmaları gerekıo zaten olay orda gıt panoraya valla benım yerıme de gezben anca hastaneye gıdıp gelıom oglumla o kdr oglumla gezmelere gıtmek ıstıorum yeter ya
maşallah sütün fışkırıyor deseneobur oğlan bu demir ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?