2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimki içiyo,problem yok o konuda ama kakasını rahat yaptırmıyo.
İnşallah yeni ilacınız işe yarar.Gaz sancısı çok kötü bebeklerde,insan kıyamıyo
canım bu aldığım damla sindirim sistemini çalışıtırıomuş falan filan baya etkiliymiş bi deniyim kakasını falan da rahat yapmasına yararsa sana da öneririm

ya kizlar benim bebegim sabahlari fosur fosur uyuyor ama gece uyumuyor ya. sizinkilerdemi oyle? yani neden sabah uyudugu gibi uyumuyorki anlamiyorum ben.

onu sorma gündüz karnını doyurmak için zor uyandırıyorum uyuyarak emiyor altını alıyorum gece sabaha kadar ayakta bir umut düzelir diye bekliyorum ya sabır

Merhaba kızlar, bende 23 kasım 13:24'te spinal sez ile oğluma kavuştum çok şükür, sabahtan suni sancıda verdiler ama hiç açılma ve sancı olmadı, bende hiç bir işe yaramadı yani.
drum doğumdan sonra normal olsaymış senin doğumun 2 gün sürerdi ve doğup doğmayacağıda garanti değil dedi, benimki 40 haftada aşağı inmemişti hatırlarsanız meğer kordon dolanmış bebişime o yüzden inememiş oğlum, kızlar doğum yaptım oğluma kavuştuğum için çok mutluyum çok şükür ama hergün ağlıyorum psikolojim çok bozuk bu kadar negatif etmene rağmen normal doğum yapamadığım için hep kendimi suçluyorum bunları yazarken bile ağlıyorum..... şükretmem lazım ama lohusalık depresyonuna girdim sanırım......
O yüzden doğum yapmayanlara önerim kendinizi şartllandırmayın bebeğiniz ve kendiniz için en hayırlısı ne ise o olsun......

sağol canım ya göğüs uçlarım yok o yüzden ememiyor yavrum mecbur mama veriyorum sütümü sağıyorum çoğalsın diye oda en fazla günde 30 cc çıkıyor inşallah çoğalır da bebeğimi rahat rahat beslerim.

Herkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..

Son düzenleme:
selamlar kızlar.Hastaneden yazıyorum.çok şükür kızım teşrif etti.sabah 7 de suyum geldi.öğlen 1250 de epidural normal doğumla kızıma kavuştum.darısı bekleyenlerin başına.şimdilik bu kasdar yazarım sonra yine

hayırlı uğurlu ömürlü olsun bebeğin canım

Herkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..
hayırlı olsun canım gözünaydın,nasıl başladı doğum tam olarak kaç haftalıktı.bende bekliyorum,doktor salıya kadar bekletebilirim dedi.seninki normal doğummu??

canım seninde gözünaydın,hayırlı olsun,günün ne kadar geçmişti??

Son düzenleme:
kızlar yaa birşey soracam
az önce oğlumu yıkadık yıkarken ani harekette bulundu bende çok korktum acaba birşey olmuş mudur? Şimdi uyuyor oğlum ama moralim bozuldu aksilik olunca

Gözünüzaydın kızlar maşallah bebişlerinize de size de:)
Asenammla ben kaldık heralde dogurmayan belki o da dogurmustur. bi de yazarkasadan haber yok umarım o da dogurmustur:) ben beklemeye devam edıyorum ama çok zor artık beklemesi pöfff

slm kızlar..
mesafe aisee hayırlı olsun bebişleriniz...

yok akça dogurmadım.... beklıyorum... perşembe ye kadar gelmezse sunı sancı verilecek.. suni sancı ile normal dogum olabilir dedi doktor... bende doktor da sezeryan istemıyoruz....

yarın eminöne gidip bol bol yurumeye karar verdım.. belki gelir bebegim... epey yokuş çıkarım oralarda....

yok akça dogurmadım.... beklıyorum... perşembe ye kadar gelmezse sunı sancı verilecek.. suni sancı ile normal dogum olabilir dedi doktor... bende doktor da sezeryan istemıyoruz....

benim doktorum da sezeryanı ağzına almıyo hiç ama ayın 5 ine kadar bekleriz dedi o güne kadar olmazsa ne yapmayı düşünüyo bilmiyorum. ben sancı bekliyorum sadece napayım ama bekle bekle çokkk zorrr nst de ufak sancıların cıktı sadece. salı tekrar gıdıcem muayene edebılırım dedi.. açılma varmı dıye bakar belki:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…