- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
canım bu aldığım damla sindirim sistemini çalışıtırıomuş falan filan baya etkiliymiş bi deniyim kakasını falan da rahat yapmasına yararsa sana da öneririmBenimki içiyo,problem yok o konuda ama kakasını rahat yaptırmıyo.
İnşallah yeni ilacınız işe yarar.Gaz sancısı çok kötü bebeklerde,insan kıyamıyo
ya kizlar benim bebegim sabahlari fosur fosur uyuyor ama gece uyumuyor ya. sizinkilerdemi oyle? yani neden sabah uyudugu gibi uyumuyorki anlamiyorum ben.
caqnım aslında mamaların üzerinde yazıo önerilen miktar ama yinede sen verirken sütünün mikatarını ve bebişinin iştahını baz al,bu arada daha 4 gün olmuş maşallah geçmiş olsun ve hayırlı olsun,daha fazla fazla sütün iner inşallah
gripin babuline bitkisel gaz şurubu çok güzel kaka yaptırıyor :)
Herkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..
Herkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..
selamlar kızlar.Hastaneden yazıyorum.çok şükür kızım teşrif etti.sabah 7 de suyum geldi.öğlen 1250 de epidural normal doğumla kızıma kavuştum.darısı bekleyenlerin başına.şimdilik bu kasdar yazarım sonra yine
hayırlı olsun canım gözünaydın,nasıl başladı doğum tam olarak kaç haftalıktı.bende bekliyorum,doktor salıya kadar bekletebilirim dedi.seninki normal doğummu??Herkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..
canım seninde gözünaydın,hayırlı olsun,günün ne kadar geçmişti??selamlar kızlar.Hastaneden yazıyorum.çok şükür kızım teşrif etti.sabah 7 de suyum geldi.öğlen 1250 de epidural normal doğumla kızıma kavuştum.darısı bekleyenlerin başına.şimdilik bu kasdar yazarım sonra yine
Merhaba kızlar, bende 23 kasım 13:24'te spinal sez ile oğluma kavuştum çok şükür, sabahtan suni sancıda verdiler ama hiç açılma ve sancı olmadı, bende hiç bir işe yaramadı yani.
drum doğumdan sonra normal olsaymış senin doğumun 2 gün sürerdi ve doğup doğmayacağıda garanti değil dedi, benimki 40 haftada aşağı inmemişti hatırlarsanız meğer kordon dolanmış bebişime o yüzden inememiş oğlum, kızlar doğum yaptım oğluma kavuştuğum için çok mutluyum çok şükür ama hergün ağlıyorum psikolojim çok bozukbu kadar negatif etmene rağmen normal doğum yapamadığım için hep kendimi suçluyorum bunları yazarken bile ağlıyorum..... şükretmem lazım ama lohusalık depresyonuna girdim sanırım......
O yüzden doğum yapmayanlara önerim kendinizi şartllandırmayın bebeğiniz ve kendiniz için en hayırlısı ne ise o olsun......
Gözünüzaydın kızlar maşallah bebişlerinize de size de:)selamlar kızlar.Hastaneden yazıyorum.çok şükür kızım teşrif etti.sabah 7 de suyum geldi.öğlen 1250 de epidural normal doğumla kızıma kavuştum.darısı bekleyenlerin başına.şimdilik bu kasdar yazarım sonra yine
yok akça dogurmadım.... beklıyorum... perşembe ye kadar gelmezse sunı sancı verilecek.. suni sancı ile normal dogum olabilir dedi doktor... bende doktor da sezeryan istemıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?