2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam aso naber?
selam iyilik senden naber
he valla yaşlanıyoruz yakında bizim veletleri eveririz:

kızlar bir şey sorucam, eldiven takıyor musunuz bebeğinizin ellerine? ay ben tulumların ellerini kapatıyorum hala ama sanırım açıcam bugünden sonra... devamlı eller kapalı bana fenalık gelir hem dünyayı keşfetmesi lazım elleriyle.. biraz yüzünü çizebilir ama olsun ne yapalım..

ayyy Aso dusunsene dugunlerını kımle evlencekler acaba nerde nasıl bı dugun olcak ve bız o gunlerı gorebılcek mıyız

prop ben lisedeyken fln şey derdim hep "acaba evlenceğim insan şuan nerde kimle neyapıyo ":)))

ya millet kanguru kullanan var mı?
kızlar bahsetmiş slinglere baktım da kumaş bağlıosun gibi bişi:s ben beceremem gibi geldi

var canım hemde gece gündüz

canım ya geçen hafta bende şu ankinden çok daha çökmüş hissediodum psikolojimi çünkü hayatımdaki deişimleri henüz farketmeye ve algılamaya tam hazır değildim ama bu hafta çok daha iyiyim,yani canım eminim bu ağlamalarımız lohusalıkla birlikte geçip gitcek inşallah.(ama dün eşimi özlediğim için çok ağladım)

kızlar zinko damlayı aç karnınamı tokkenmi veriyosunuz? Birde bebeğin rahat kaka yapmasını sağlayan bişey varmı?
Kuzucum daha minicik ama arada gaz sancısından kıvranıyo,hergün yapamıyo kakasını.mide gazı yok şükür ama barsak gazı fena vuruyo bebeğimi.

ben takiyorum yuzunu tirmaliyor hemde elleri usumesin diye. burda kar yagmaya basladi havalar soguk

ya kizlar benim bebegim sabahlari fosur fosur uyuyor ama gece uyumuyor ya. sizinkilerdemi oyle? yani neden sabah uyudugu gibi uyumuyorki anlamiyorum ben.

:S ben aç mı verdim tok mu hiç dikkat etmedim,ama benim oğlanı kusturdu ,sıpam ilacı kusunca faydasını da göremedik:S şimdi bi gaia aldım bugün onu denşcem 1 hafta inşallah işe yarar

ya kizlar benim bebegim sabahlari fosur fosur uyuyor ama gece uyumuyor ya. sizinkilerdemi oyle? yani neden sabah uyudugu gibi uyumuyorki anlamiyorum ben.
hehe tatlım hepsi aynı:) sen gündüzleri çok uyutmamaya çalış tabi ne derece yapabilirsen çünkü bende hala beceremedim

bitanede ben varim; ozellikle kizimin gozlerinin içine bakinca agliyorum. seni çok seviyorum bebegim diyorum basliyorum aglamaya

ben çok neşeli ve mutluyum genelde ama aynen sen gibi bebeğime bakınca gözlerim doluyo.Koklayıp koklayıp ağlıyorum.Allahım nasıl bişeymiş bu ya,böyle bir duygu,böyle bir sevgi yok dünyada

:S ben aç mı verdim tok mu hiç dikkat etmedim,ama benim oğlanı kusturdu ,sıpam ilacı kusunca faydasını da göremedik:S şimdi bi gaia aldım bugün onu denşcem 1 hafta inşallah işe yarar

Benimki içiyo,problem yok o konuda ama kakasını rahat yaptırmıyo.
İnşallah yeni ilacınız işe yarar.Gaz sancısı çok kötü bebeklerde,insan kıyamıyo

gripin mamamı veriyorsun sadece ? bende mama veriyorum arada süt sağmaya çalışıyorum ama çok az bir öğününe bile yetmiyor. Ne kadar mama vereyim bilemiyorum :97:

gripin mamamı veriyorsun sadece ? bende mama veriyorum arada süt sağmaya çalışıyorum ama çok az bir öğününe bile yetmiyor. Ne kadar mama vereyim bilemiyorum :97:

caqnım aslında mamaların üzerinde yazıo önerilen miktar ama yinede sen verirken sütünün mikatarını ve bebişinin iştahını baz al,bu arada daha 4 gün olmuş maşallah geçmiş olsun ve hayırlı olsun,daha fazla fazla sütün iner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…