selam iyilik senden naberselam aso naber?
he valla yaşlanıyoruz yakında bizim veletleri eveririz:selam asocum bitti valla bu hafta da dogru dıosun, ne cabuk gecıo zaman yaşlanıyoruz
birisi haklısın babası mumkun degıl kullanamaz onu :)) light erkek olmak lazım wrap slıng ıcın.. kendısı tasımaya cok meraklıysa kanguru alsın bı tane de ben bılmem hem ben yalnız basıma cıktıgımda bunda tasıam bırlıkte cıktıgımızda zaten arabasını alcamız ıcın yanımıza sorun olmaz zannedıorum deneyıp gorcez bakalım
ay dimi yaaa o günlerde olcak inşallah.elin oğlanları alcak kızımı .görcez tabi inşallah kız o günlerii inşallaah :))))))ayyy Aso dusunsene dugunlerını kımle evlencekler acaba nerde nasıl bı dugun olcak ve bız o gunlerı gorebılcek mıyız
var canım hemde gece gündüz
benim gibi ota b.ka ağlayan varmı?:2:
kızlar bir şey sorucam, eldiven takıyor musunuz bebeğinizin ellerine? ay ben tulumların ellerini kapatıyorum hala ama sanırım açıcam bugünden sonra... devamlı eller kapalı bana fenalık gelir hem dünyayı keşfetmesi lazım elleriyle.. biraz yüzünü çizebilir ama olsun ne yapalım..
kızlar zinko damlayı aç karnınamı tokkenmi veriyosunuz? Birde bebeğin rahat kaka yapmasını sağlayan bişey varmı?
Kuzucum daha minicik ama arada gaz sancısından kıvranıyo,hergün yapamıyo kakasını.mide gazı yok şükür ama barsak gazı fena vuruyo bebeğimi.
hehe tatlım hepsi aynı:) sen gündüzleri çok uyutmamaya çalış tabi ne derece yapabilirsen çünkü bende hala beceremedimya kizlar benim bebegim sabahlari fosur fosur uyuyor ama gece uyumuyor ya. sizinkilerdemi oyle? yani neden sabah uyudugu gibi uyumuyorki anlamiyorum ben.
bitanede ben varim; ozellikle kizimin gozlerinin içine bakinca agliyorum. seni çok seviyorum bebegim diyorum basliyorum aglamaya
:S ben aç mı verdim tok mu hiç dikkat etmedim,ama benim oğlanı kusturdu ,sıpam ilacı kusunca faydasını da göremedik:S şimdi bi gaia aldım bugün onu denşcem 1 hafta inşallah işe yarar
gripin mamamı veriyorsun sadece ? bende mama veriyorum arada süt sağmaya çalışıyorum ama çok az bir öğününe bile yetmiyor. Ne kadar mama vereyim bilemiyorum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?