2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım doktor da hiç istemiyor... ama beklemek çok zor ya..
bız zaten yabancı kaldık topıkte.. :)))

sunı sancı ile ilgili yorumlara baktım.. çok iyi olanda var, kötu olanda... zor ya..
bana perşembe gunu sunı sancı verılecek.. ((( inşallah bır şeyler olur o zamnana kadar...

sezeryan o kadar korkulacak birşey değil kızlar valla ben sadece 2 gün zorladım yataktan kalkarken o kadar hiç yatmadım bile doğru düzgün her işimi de yaptım valla

oğlum uyurken bende uyuyayım eşim yok maalesef bu gece uzun olacak
2 saat sonra acıkır 2 saat uyuyayım en azından
çok yoruldum bugün hiç gündüz uykusu yapmadı bende dinlenemedim

bu arada doğum yapan arkadaşlarımız bebişlerinizi sağlıkla büyütürsünüz inş.
aramıza hoşgeldniz:)))

ani hareket derken nasil bir hareket? yani nolduki tam olarak?
ters dönmeye çalıştı bende zor tuttum acaba birşey oldu mu diye korktum
şimdi uyuyor birşey olsa durmazdı diye düşünüyorum

sezeryan o kadar korkulacak birşey değil kızlar valla ben sadece 2 gün zorladım yataktan kalkarken o kadar hiç yatmadım bile doğru düzgün her işimi de yaptım valla

bende öyle walla hatta ilk gün zordu
2.gün daha kolaydı eşimiz olsa yeterli
daha sonrası bende yatmadım evde hep yalnızdım

benım doktor da hiç istemiyor... ama beklemek çok zor ya..
bız zaten yabancı kaldık topıkte.. :)))
Kaldık valla ama dogurunca ilk dogum yapanın yorumundan itibaren tekrar okumak lazım olabilir . tecrubeler paylaşılıyor onları da takip ediyorum yorum yapamayarak da olsa:)

akca bence de takip edin
yapmam dediklerini yapıyorsun yapacam dediklerni yapamıyorsun
lohusa ağlamaları olabiliyor
inş. sorunsuz güzel bir doğum yaparsın

sunı sancı ile ilgili yorumlara baktım.. çok iyi olanda var, kötu olanda... zor ya..
bana perşembe gunu sunı sancı verılecek.. ((( inşallah bır şeyler olur o zamnana kadar...

İnşallah kendiliğinden olur canım... hayırlısı neyse o olsun... elimizden gelen bişey yok zaten bekliyoruz öyyleee koyun gibi napalım:)

akca bence de takip edin
yapmam dediklerini yapıyorsun yapacam dediklerni yapamıyorsun
lohusa ağlamaları olabiliyor
inş. sorunsuz güzel bir doğum yaparsın

sağol canım inşallah. şimdi okurken bile faydası oluyor bana burda yazılanların. o nedenle bebeklerle ılgılı yazılanlarıda dikkatle okuyorum. sana da kolay gelsin bebişinle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…