Herkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..
kızlar yaa birşey soracam
az önce oğlumu yıkadık yıkarken ani harekette bulundu bende çok korktum acaba birşey olmuş mudur? Şimdi uyuyor oğlum ama moralim bozuldu aksilik olunca
ters dönmeye çalıştı bende zor tuttum acaba birşey oldu mu diye korktumani hareket derken nasil bir hareket? yani nolduki tam olarak?
sezeryan o kadar korkulacak birşey değil kızlar valla ben sadece 2 gün zorladım yataktan kalkarken o kadar hiç yatmadım bile doğru düzgün her işimi de yaptım valla
Kaldık valla ama dogurunca ilk dogum yapanın yorumundan itibaren tekrar okumak lazım olabilir . tecrubeler paylaşılıyor onları da takip ediyorum yorum yapamayarak da olsa:)benım doktor da hiç istemiyor... ama beklemek çok zor ya..
bız zaten yabancı kaldık topıkte.. :)))
sunı sancı ile ilgili yorumlara baktım.. çok iyi olanda var, kötu olanda... zor ya..
bana perşembe gunu sunı sancı verılecek..((( inşallah bır şeyler olur o zamnana kadar...
ters dönmeye çalıştı bende zor tuttum acaba birşey oldu mu diye korktum
şimdi uyuyor birşey olsa durmazdı diye düşünüyorum
akca bence de takip edin
yapmam dediklerini yapıyorsun yapacam dediklerni yapamıyorsun
lohusa ağlamaları olabiliyor
inş. sorunsuz güzel bir doğum yaparsın
kimsecikler kalmamış topikte! bir ben miyim nöbette!
Bende varım, kızımla birlikte bizde nöbetteyiz, bugün k.valdemler geldi huyu değişti bizim kızın yine, çatlak mı ne yauw...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?