oy geçmiş olsun hayatım kulak ağrısı da çok zordur allah yardımcın olsun inşallah geçer en kısa zamanda..tünaydın kızlarrr
kuzey uyutmadı değil aksine uyansın diye uğrastım
dün kulağım kocaman oldu ve duymuyo
eşim de gece4 bucukta geldi
o saate kadar nöbet tuttum
uyursam bebeği duyamam diye
eşim geldi hemen uyudum kafamı koyar koymaz zırlamaya başladı bi yandan kulağımdan acı çekiyorum bi yandan emziriyom
sabah kulağımın ağrısıyla uyandım çok kötüydü ya yastığıma iltihap akmış
dün dr a gitmiştim1000 mg lik antibiyotık verdi 12 saatte bi iç dedi 8 saatte bi içiyorum dayanamıyorum(
hemen nickinin üstünde yaa nası görmüyon :Sbu arada yazdığın mesajın saatın ı göremiyorum nirde ya:S
hadi gözünüz aydındoktordan geldık sımdı 3 gunluk mama+anne sutu kürü işe yaramış gazımız bayag azalmış, ıyı geceler cayı da cok ıyı kesınlıkle tavsıye edıyorum herkese...
aa çok geçmiş olsun canım yaa.. bol bol oku bebeğini..bi de yavrumun kasığında iltihaplı sivilce gibi bişe çıkmıştı böölenohut kadar önce kırmızıydı sonra bembeyaz oldu..doktor ameliyat neşteriyle açtı akıttı iltihabını geçen gün çok ağladı yaa ama inşaallah rahatlamıştır..sebebi de belli değil ama halk arasında göz yarası deniyomuş nazardan olur diyolar...Allahımız korusun bebişlerimiz kızlar...
ah şu geceleri bi uyusa da kendime gelsem
tşk ederim bafocum..bijo gecmıs olsun tatlım
doğduğundan beri her gün.. birkaç kere yıkamadığımız gün oldu sadece..selam millet,naber?bebişimi bugün yıkadık,ben üşütürüm korkusuyla haftada bir anca yıkıyorum şimdilik siz ne sıklıkta yıkıyosunuz?
ben takıyorum üşüyo çünkü buz oluyo elleri ama büyük eldiven aldım elleri hareket edebiliyo. bi de emzirirken çıkarıyorum çünkü genelde parmağımı tutuyo. hava sıcaksa üşümüyosa elleri takmıyorum yani elimde olsa hiç takmam ama malesef burası çok soğuk ve evim çok sıcak değil..kızlar bir şey sorucam, eldiven takıyor musunuz bebeğinizin ellerine? ay ben tulumların ellerini kapatıyorum hala ama sanırım açıcam bugünden sonra... devamlı eller kapalı bana fenalık gelir hem dünyayı keşfetmesi lazım elleriyle.. biraz yüzünü çizebilir ama olsun ne yapalım..
aa hayırlısı olsun canım neden üzüyüsoun kendini. bebeğine bişey olsaydı nabıcaktın hiç düşündün mü? sen kendine dert arama da sağ salim bebeğine kavuştuğun için şükret. allah nankörlük ettin der bak sonra. neden boşyere kendini yıpratıyosun yanında sana muhtaç bir minik insan var..Merhaba kızlar, bende 23 kasım 13:24'te spinal sez ile oğluma kavuştum çok şükür, sabahtan suni sancıda verdiler ama hiç açılma ve sancı olmadı, bende hiç bir işe yaramadı yani.
drum doğumdan sonra normal olsaymış senin doğumun 2 gün sürerdi ve doğup doğmayacağıda garanti değil dedi, benimki 40 haftada aşağı inmemişti hatırlarsanız meğer kordon dolanmış bebişime o yüzden inememiş oğlum, kızlar doğum yaptım oğluma kavuştuğum için çok mutluyum çok şükür ama hergün ağlıyorum psikolojim çok bozukbu kadar negatif etmene rağmen normal doğum yapamadığım için hep kendimi suçluyorum bunları yazarken bile ağlıyorum..... şükretmem lazım ama lohusalık depresyonuna girdim sanırım......
O yüzden doğum yapmayanlara önerim kendinizi şartllandırmayın bebeğiniz ve kendiniz için en hayırlısı ne ise o olsun......
Herkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..
maşallah bebeklerinize allah sağlıklı uzun ömür versinnselamlar kızlar.Hastaneden yazıyorum.çok şükür kızım teşrif etti.sabah 7 de suyum geldi.öğlen 1250 de epidural normal doğumla kızıma kavuştum.darısı bekleyenlerin başına.şimdilik bu kasdar yazarım sonra yine
gözün aydın canım Rabbim analı babalı byütüsün inşallahHerkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..
selamlar kızlar.Hastaneden yazıyorum.çok şükür kızım teşrif etti.sabah 7 de suyum geldi.öğlen 1250 de epidural normal doğumla kızıma kavuştum.darısı bekleyenlerin başına.şimdilik bu kasdar yazarım sonra yine
canım ben bazen altını açıyorum biraz rarahtalsın diye hafif serinlikde gazını da kakasını da yapmasına yardımcı oluyo,üşütmemek kaydıyla dene istersengunaydin kizlar bizde butun gece uyumadik...yavrum gaz sancisi cekiyo kipkirmizi oluyo zinco veriyorum biraz rahatlatiyo ama tam degil...
bu arada iki gece sutum yetmedi diye aptamil verdim birer ogun..dun oglenden beri hic kakasini yapamadi cok zorlaniyo napayim bi akil verin acile gitsekmiki:84::84:
evet öyleydi canım şimdiş her gece hemen hemen aynı saatlerde emmek için kalkmaya başladı:yani daha da seyrekleşiyor kalkmalarıkızlar merhaba, geceleri kurulmuş saat gibi her saat başı kalkıyor kızım.sizdede mi öyle ?
dün sağlık ocagından aradılar topuk kanında sorun çıkmış tekrar kan vermenız lazım dediler. sorunda şuymuş ; makıne kanı okuyamamış.sil baştan kan alacaklarmış el kadar yavrudan sinirlerim bozuldu valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?