2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyandırmaya kıyamıyorum ama doktor acımak yok, 2 saate bir emecek dedi. uyandırmak da amma zor oluyor yahu!

iyi geceler, iyi uykular nalan! ben de çıkayım da uyandırmaya çalışayım kızımı! bana da iyi geceleer!

Son düzenleme:
Arkadaşlar human atea çayını nerden ve kaça aldınızz
bana dünn çocukk doktoru 2 tane hipp natap granül çay verdii
onuu içince gerçekten işe yaradıı sütüm bol olduu
bu çayıı duyann oldumu
hangisii daha iyii

oy geçmiş olsun hayatım kulak ağrısı da çok zordur allah yardımcın olsun inşallah geçer en kısa zamanda..

bu arada yazdığın mesajın saatın ı göremiyorum nirde ya:S
hemen nickinin üstünde yaa nası görmüyon :S

doktordan geldık sımdı 3 gunluk mama+anne sutu kürü işe yaramış gazımız bayag azalmış, ıyı geceler cayı da cok ıyı kesınlıkle tavsıye edıyorum herkese...
hadi gözünüz aydın

aa çok geçmiş olsun canım yaa.. bol bol oku bebeğini..

bijo gecmıs olsun tatlım
tşk ederim bafocum..

selam millet,naber?bebişimi bugün yıkadık,ben üşütürüm korkusuyla haftada bir anca yıkıyorum şimdilik siz ne sıklıkta yıkıyosunuz?
doğduğundan beri her gün.. birkaç kere yıkamadığımız gün oldu sadece..

ben takıyorum üşüyo çünkü buz oluyo elleri ama büyük eldiven aldım elleri hareket edebiliyo. bi de emzirirken çıkarıyorum çünkü genelde parmağımı tutuyo. hava sıcaksa üşümüyosa elleri takmıyorum yani elimde olsa hiç takmam ama malesef burası çok soğuk ve evim çok sıcak değil..

aa hayırlısı olsun canım neden üzüyüsoun kendini. bebeğine bişey olsaydı nabıcaktın hiç düşündün mü? sen kendine dert arama da sağ salim bebeğine kavuştuğun için şükret. allah nankörlük ettin der bak sonra. neden boşyere kendini yıpratıyosun yanında sana muhtaç bir minik insan var..

Herkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..

maşallah bebeklerinize allah sağlıklı uzun ömür versinn

ay kızlar dün baya zor bi gündü bizim için. toprak sabah ateşlendi demiştim düştü demiştim ama ara ara çıktıindi çıktı indi. en sonunda yarım ölçek ağrı kesici ateş düşürüücü verdim o bile çok az etki etti. bütün gün ağladı mır mır yaptı hiç uyumadı desem yeridir. anca ayağımda salladım da birazcık uyudu :S dr.a söyledik merak etmeyin bişey olmaz akşama geçer dedi. hakatten de7-8 gibi rahatladı oğlum şimdi çok iyi şükür ama hakatten dün baya zorlandım :S ne aşıymış kardeşim yaa, herkese sordum ateş yapmadı dediler. piyango oğluma vurdu :S

gunaydin kizlar bizde butun gece uyumadik...yavrum gaz sancisi cekiyo kipkirmizi oluyo zinco veriyorum biraz rahatlatiyo ama tam degil...
bu arada iki gece sutum yetmedi diye aptamil verdim birer ogun..dun oglenden beri hic kakasini yapamadi cok zorlaniyo napayim bi akil verin acile gitsekmiki:84::84:

kızlar merhaba, geceleri kurulmuş saat gibi her saat başı kalkıyor kızım.sizdede mi öyle ?

dün sağlık ocagından aradılar topuk kanında sorun çıkmış tekrar kan vermenız lazım dediler. sorunda şuymuş ; makıne kanı okuyamamış.sil baştan kan alacaklarmış el kadar yavrudan sinirlerim bozuldu valla.

gözünaydın tatlım,hayırlı olsun Allah2ım güzel ömürler versin size

canım ben bazen altını açıyorum biraz rarahtalsın diye hafif serinlikde gazını da kakasını da yapmasına yardımcı oluyo,üşütmemek kaydıyla dene istersen

evet öyleydi canım şimdiş her gece hemen hemen aynı saatlerde emmek için kalkmaya başladı:yani daha da seyrekleşiyor kalkmaları
ya ne sinir ya küçücük bebiş zaten tekrar acı çektircekler:S

slm kızlar melodi doğurdu 3900 gr.52 cm maviş gözlü bi bebiş dünyaya getirdi bilgi vermek istedim

kızlar ben hamıle gıbı aşerıyorum hala :) dun gece saat 10 a gelıodu cıkolata krızıne gırdım kostur kostur mRKETE gıdıp poşet poşet cıkolata aldım eve gelıp 4 paket yedım oyle uyudum :)) ben nah zayıflarım boyle

dün ya da önceki gün biri yazmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposunu kurcalamış hemen kakasını yapmış ben de bugün denedim ve harika bir çözüm :))) kzım çok rahatladı.. gazı oluyor yavrumun kıyamam şekilden şekle giriyor uyuyamıyor doğru düzgün inleyip duruyor.. bütün gece ayaktaydık..

ben bu akşam anneme gidicem kırkım çıkana kadar orda kalıcam.. çok uykusuz kalıyorum sütüm de etkileniyor dinlenemeyince... 2-3 saat uyuduğumda 100cc nin üzerinde geliyor sütüm dinlenemediğimde en fazla 60cc kızım doymuyor bununla mecbur mama veriyorum..

dün sağlık ocağına gittik burnunda hırıltı vardı deniz suyu verdi. dili pamukçuk olmuş solisyon verdi.. ateşi çıkarsa ne olur ne olmaz diye fitil ve üşütüp grip olursa da şurup verdi hazırda elinin altında bulunsun ne olur ne olmaz dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…