Herkese hayırlı geceler anneler..Dün sabah 9,45'te doğdu kızımız.. 3,400 kg 51 cm..
dün ya da önceki gün biri yazmıştı kim olduğunu hatırlamıyorum kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposunu kurcalamış hemen kakasını yapmış ben de bugün denedim ve harika bir çözüm :))) kzım çok rahatladı.. gazı oluyor yavrumun kıyamam şekilden şekle giriyor uyuyamıyor doğru düzgün inleyip duruyor.. bütün gece ayaktaydık..
kızlar ben doğumu beklerken idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba belirtiler onu gösteriyor,sinir oldum yaaa:85:
kızlar ben doğumu beklerken idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba belirtiler onu gösteriyor,sinir oldum yaaa:85:
selam kızlar dün gece 23:30 dan 03:30 a kadar ayaktaydık hiç durmadan ağladı yavrum Allah'tan annem vardı da o ilgilendi yoksa ne yapardım bilemiyorum
canım maşallah bebeişinin poposunu kaşı nazar değmesin diyeSelam kızlar, nabersiniz?
Biz dr. dan geldik, aşımızı olduk, kuzum iğne vurulurken çok az ağladı sonrada uyuya kaldı garibim benim, ben soğuk terler döktüm çok üzüldüm kuzum öle ağlayınca, şu an hala uyuyo, bakalım ateş felan yapacak mı aşı, dr. yapmaz dedi ama bakalım görcez..
Kilosu 4080 gr olmuş, boyu 52 cm, 2950 gr. 48 cm di hastaneden çıkarken doğumdan sonra, dr. çok ii bakmışsınız dedi, hastanede herkes hayran kaldı kızıma peşimizden koşuyolar sevmek için çalışanlar ve muayene için gelenler, çok değişik bi duygu gerçekten...
canım maşallah bebeişinin poposunu kaşı nazar değmesin diye
dün bütün gün ve gecesi bizde öyleydik ama dün gece ve bugün narkoz verilmiş gibi uyuyoçıldıracam birazdan.. sbh 8.30dan berı ayaktayız oglen 1de uyudu 1.5 da geri uyandı 7 saatte sadece yarım saat uyku ne demek ya :S uyumadıkca da gerılıo sınırlenıo, ben gerıldım sütüm kalmadı, başım ağrıdı, offffffffffffffffffffffffffff..
Selam kızlar, nabersiniz?
Biz dr. dan geldik, aşımızı olduk, kuzum iğne vurulurken çok az ağladı sonrada uyuya kaldı garibim benim, ben soğuk terler döktüm çok üzüldüm kuzum öle ağlayınca, şu an hala uyuyo, bakalım ateş felan yapacak mı aşı, dr. yapmaz dedi ama bakalım görcez..
Kilosu 4080 gr olmuş, boyu 52 cm, 2950 gr. 48 cm di hastaneden çıkarken doğumdan sonra, dr. çok ii bakmışsınız dedi, hastanede herkes hayran kaldı kızıma peşimizden koşuyolar sevmek için çalışanlar ve muayene için gelenler, çok değişik bi duygu gerçekten...
dünde biz öyleydik huysuzdu sürekli gazlıydıçıldıracam birazdan.. sbh 8.30dan berı ayaktayız oglen 1de uyudu 1.5 da geri uyandı 7 saatte sadece yarım saat uyku ne demek ya :S uyumadıkca da gerılıo sınırlenıo, ben gerıldım sütüm kalmadı, başım ağrıdı, offffffffffffffffffffffffffff..
benim de oğlum ne içerse kusuyo hala ya kızıom onaa sütümü bari mundar etme diyorum:S gazını çıkarmak için daha omzuma alırken bi böööö beee sesi ve her taraf kusmuk:'(
Selam kızlar, nabersiniz?
bol bol su iç canım
dün bütün gün ve gecesi bizde öyleydik ama dün gece ve bugün narkoz verilmiş gibi uyuyo
1 günleri 1 günlerine tutmuyo bu buzaların
40 ınada çok umut bağlama bi bok değişmiyo
oyyyy maşşallah piğrenseseee yerim onuuu
dünde biz öyleydik huysuzdu sürekli gazlıydı
ve gece 12de uyudu prop günü gününü tutmuyor maalesef
az önce banada oldu aynısı
dün 3 kez yaşadım gaz çıkarırken kustu
nalan hadi gözünaydın kızına da kocaman maaşallah
bizimde ilk aşımız pazartesi
içiyorum canım sağol....geçmiş olsun bol su iç tatlım iyi gelir
bebeğe zararı olurmu böbreklerine ilerlerse,ağrımda oluyor çünkü,acilemi gitsem...:s ya ben hep enfeksiyonluydum nerdeyse ya:S hep ilaç kullandım ama çok güçlü ilaçlara veremdikelrinden 1 tahlil temizse 1 tahlilde bakteri çıktı,bünyem çok zayıflamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?