2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
içiyorum canım sağol....

bebeğe zararı olurmu böbreklerine ilerlerse,ağrımda oluyor çünkü,acilemi gitsem...
canım doktoruma sordum zararı olmaz dedi,olmadı da
ama tabi beni yıprattı çünkü sancı yapıor tabi ister istemez.ben monural toz kullandım arada cefax antibiyotik kullandım geçici olarak etki etti bende

canım doktoruma sordum zararı olmaz dedi,olmadı da
ama tabi beni yıprattı çünkü sancı yapıor tabi ister istemez.ben monural toz kullandım arada cefax antibiyotik kullandım geçici olarak etki etti bende
sağol canım,bebeğime kandan mikrop geçer diye korktum,son günler artık ilaçta almak istemiyorum.hayırlısıyla birde doğursaydım rahatlıcam bayağı,gecikti çünkü..

maşallah duru'ya yapmaz canım ateş, kimle konuştuysam yapmadı dedi piyango bize vurdu yani siz korkmayın..

Son düzenleme:
maşallah duruya nalan
ateş de bıjonun dedıgı gıbı bıjo harıc kımseden duymadım ates yaptıgını toprak nıye ateslendı anlamadım :S

selam kızlar,
napıyosunuz?
Prop ben de senin gibi sürekli aşerioyrum:)emzirmekten oluyomuş enerji kaybettiğimiz için.Çikolata deli gibi yiyorum hem de.burda bi arkadaşım çikolata gaz yapar yeme dedi ne alaka bilemedim.ben bir de deliler gibi turşu yiyorum

maşallah duruya nalan
ateş de bıjonun dedıgı gıbı bıjo harıc kımseden duymadım ates yaptıgını toprak nıye ateslendı anlamadım :S

netten araştırdım canım ateşlenen bebekler olmuş, ama çoook nadir. dr.u da olabilir, akşama geçer dedi. hakatten de akşam rahatladı aşkım sevgilim.

karma aşıda napcaz hiç ama hiç bilmiyorum :S:S:S

bu arada toprağın kan grubunu öğrendik :)) babası 0-, ben B+.
toprağınki de B+ ymış aslanım benimmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
aso ben de :S lahana turşusu valla acayıp yıyorum boş boş gelıp gıdıp yıyorum.. ama benım cok fazla kılom var yemesem ıyı olur sen yıyebılırsın sorun yok :)

ayol yenı mı ogrendınız dogdugundasoylemedıler mı hastaneden :) bızımkı de B+ kandaşlar baksana :)

ya kızlar şu nar sıkma işini keşke yapsaydınız demekten kendimi alamıyorum. bugün bir arkadaşım geldi toprağı görmeye. onun da kızı var 1.5 yaşında. o da nar sıkmış kızının ağzına ama o emzirdikten sonra vermiş. gaz sorunu falan bilmedik biz de hiç dedi..

allah yardımcınız olsun eminim ki üzülmemek elde değildir :S

ayol yenı mı ogrendınız dogdugundasoylemedıler mı hastaneden :) bızımkı de B+ kandaşlar baksana :)

kandaşlarmış hakatten :)))
yok söylememişlerdi canım dün öğrendik biz daha :) kan sayımı da çok güzel çıkmış maşallah

aso ben de :S lahana turşusu valla acayıp yıyorum boş boş gelıp gıdıp yıyorum.. ama benım cok fazla kılom var yemesem ıyı olur sen yıyebılırsın sorun yok :)
ben de ne turşusu varsa lömbür lömbür götürüyorum çerez niyetine.Annem yapmış bir de çıtır çıtır çok güzel. ankaranın çubuk turşusu gibi
nerende fazla kilon var ya yok fazla kilon resimlerinde gördük işte.emzirdiğimiz için yediklerimiz nötrleşir bence

ben yaptım nan bijo annem vermiş yane ben hatırlamıyorumda bi boka yaramadı :S
yada narı vermeseydik nolurdu bilmem
sürekli ıkınma halinde kuzum ama bizim pipiylede sorunumuz var çişinide rahat yapamıyo sanırsam ucu çok darmış
çarşamba günü sünnet olucaz o yüzden işte ozaman anlıycam gazmı yoksa çiş ıkınmasımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…