- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
canım doktoruma sordum zararı olmaz dedi,olmadı daiçiyorum canım sağol....
bebeğe zararı olurmu böbreklerine ilerlerse,ağrımda oluyor çünkü,acilemi gitsem...
sağol canım,bebeğime kandan mikrop geçer diye korktum,son günler artık ilaçta almak istemiyorum.hayırlısıyla birde doğursaydım rahatlıcam bayağı,gecikti çünkü..canım doktoruma sordum zararı olmaz dedi,olmadı da
ama tabi beni yıprattı çünkü sancı yapıor tabi ister istemez.ben monural toz kullandım arada cefax antibiyotik kullandım geçici olarak etki etti bende
NEO BABY GRIPE MIXTURE 150 ML (GAZ SANCISI İÇİN)
bu ilacı bulan var mı acaba, biz bulamadık burdaki eczanelerde...
maşallah duru'yaSelam kızlar, nabersiniz?
Biz dr. dan geldik, aşımızı olduk, kuzum iğne vurulurken çok az ağladı sonrada uyuya kaldı garibim benim, ben soğuk terler döktüm çok üzüldüm kuzum öle ağlayınca, şu an hala uyuyo, bakalım ateş felan yapacak mı aşı, dr. yapmaz dedi ama bakalım görcez..
Kilosu 4080 gr olmuş, boyu 52 cm, 2950 gr. 48 cm di hastaneden çıkarken doğumdan sonra, dr. çok ii bakmışsınız dedi, hastanede herkes hayran kaldı kızıma peşimizden koşuyolar sevmek için çalışanlar ve muayene için gelenler, çok değişik bi duygu gerçekten...
maşallah duruya nalan
ateş de bıjonun dedıgı gıbı bıjo harıc kımseden duymadım ates yaptıgını toprak nıye ateslendı anlamadım :S
netten araştırdım canım ateşlenen bebekler olmuş, ama çoook nadir. dr.u da olabilir, akşama geçer dedi. hakatten de akşam rahatladı aşkım sevgilim.
karma aşıda napcaz hiç ama hiç bilmiyorum :S:S:S
bu arada toprağın kan grubunu öğrendik :)) babası 0-, ben B+.
toprağınki de B+ ymış aslanım benimmmmmmmmmmmmmmmm
ayol yenı mı ogrendınız dogdugundasoylemedıler mı hastaneden :) bızımkı de B+ kandaşlar baksana :)
ben de ne turşusu varsa lömbür lömbür götürüyorum çerez niyetine.Annem yapmış bir de çıtır çıtır çok güzel. ankaranın çubuk turşusu gibiaso ben de :S lahana turşusu valla acayıp yıyorum boş boş gelıp gıdıp yıyorum.. ama benım cok fazla kılom var yemesem ıyı olur sen yıyebılırsın sorun yok :)
ya kızlar şu nar sıkma işini keşke yapsaydınız demekten kendimi alamıyorum. bugün bir arkadaşım geldi toprağı görmeye. onun da kızı var 1.5 yaşında. o da nar sıkmış kızının ağzına ama o emzirdikten sonra vermiş. gaz sorunu falan bilmedik biz de hiç dedi..
allah yardımcınız olsun eminim ki üzülmemek elde değildir :S
bijocum nasssınnnn:) biz ilk gün öğrendik kız kan grbunu.bizim üçümüzün de o rh+ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?