biz de sizle kandaşız desene:)benlen kuzucuğumda 0rh+
ben yazmıştım canım =)
bu sabahta yaptım zort zort çıkardı
hele o çıkartırkenki rahatlama yüz ifadesi yokmu dünyalar benim oluyo resmen
iyim canımm benim sen de iyisin di miii gel bi öpem :x kızım napıyo kızım :)bijocum nasssınnnn:) biz ilk gün öğrendik kız kan grbunu.bizim üçümüzün de o rh+ :)
aa hadi be işe yaramadı mı ki.. ya da dediğin gibi çiş ıkınması da olabilir yavrum benim yaa topiğin sünnet abisi olcak yani :)) inşallah rahatlar inşallah..ben yaptım nan bijo annem vermiş yane ben hatırlamıyorumda bi boka yaramadı :S
yada narı vermeseydik nolurdu bilmem
sürekli ıkınma halinde kuzum ama bizim pipiylede sorunumuz var çişinide rahat yapamıyo sanırsam ucu çok darmış
çarşamba günü sünnet olucaz o yüzden işte ozaman anlıycam gazmı yoksa çiş ıkınmasımı
Bende denicem bugün bunu,dün gece tam 3 saat ağladı,ıkındı durdu ama çıkartamadı gazını.İnşallah işe yarar bu yöntem.Peki çok derine sokmıcaz dimi çubuğu,yoksa sadece deliğinin etrafınamı sürücez yağı?
aa hadi be işe yaramadı mı ki.. ya da dediğin gibi çiş ıkınması da olabilir yavrum benim yaa topiğin sünnet abisi olcak yani :)) inşallah rahatlar inşallah..
savaşı ceren kazandı artık memei hiç tutmuyor açlıktan çığlık atıyor memei verdiğinde yüzü bir tuhaf oluyor biberon gelene kadar çığlıkları durmuyor haklı çocuk kocaman meme ucum var nasıl alsın ağzından büyükçok üzülüyorum ya emsin istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum
biz bulduk cnm
eşim iş yerinin ordaki bi eczaneden aldı (bağdat cd.)
sorıyım istersen
mır mır canıma okudu bu gün uyurken bile homurdanıyornalan maşallah kızına
maşallah duru'yayapmaz canım ateş, kimle konuştuysam yapmadı dedi piyango bize vurdu yani siz korkmayın..
maşallah duruya nalan
ateş de bıjonun dedıgı gıbı bıjo harıc kımseden duymadım ates yaptıgını toprak nıye ateslendı anlamadım :S
nalan maşallah duru kızına:)
cocukların dotune bısı sokmayın nannnnn :) ama nalan demıstı bı krere popo delıgıne ıslak mendılle tampon yapar gıbı bastırın kakasını yapıo dıe bı sefer denemıstım oldu valla :)
her yeri kocaman valla benim kızı görmüşsündür belki ufacık yüzü var meme ucum ağzına sığmıyor ki alıştı biberona ne yapıcam bilmiyorum
adını bilmiyomuş hiç dikkat etmedim dedi :SAy sorsana iloşum ya, numarası varsa bizde arayabiliriz, ama sana bi şi diyeyim mi, bu sab denilen damla bile baya rahatlattı kızımı biliyo musun, pamuk gibi oldu bugün, umarım böle devam eder...
Selam kızlar...Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yaramazlarla uğraşmak zoooooor ki ne zor ...kızımın idrar kültürünü verdik bugün idrar almak tam bir eziyetti 3 gündür uğraşıyoruz poşeti yapıştırıyor hemşire ama çiş yine beze gidiyor nasıl oluyorsa yada içine kaka karışıyor ve o torba çöpe gidiyor hadi tekrar başa dönüyoruz...
Malesef idrar yolu iltihabımız geçmemiş 7 tane iğne yazdı doktor ama yavrum morarıyor ağlarken çok yakıyor iğneler canını...Dua edin kızlar bebeğime iyileşsin...daha 6 iğnemiz var...Öpüyorum sizi ve bebişleri...
öp beni öp beni beni beni beni:)))) iyi napsın uyuyo şimdi ama uyansa iyi olur gece uyumıcak yoksa. birazdan uyandırcam hanfendiyi:)iyim canımm benim sen de iyisin di miii gel bi öpem :x kızım napıyo kızım :)
aa hadi be işe yaramadı mı ki.. ya da dediğin gibi çiş ıkınması da olabilir yavrum benim yaa topiğin sünnet abisi olcak yani :)) inşallah rahatlar inşallah..
canım ya kıyamam çok geçmiş olsun bebişine Allah yardımcınız olsunSelam kızlar...Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yaramazlarla uğraşmak zoooooor ki ne zor ...kızımın idrar kültürünü verdik bugün idrar almak tam bir eziyetti 3 gündür uğraşıyoruz poşeti yapıştırıyor hemşire ama çiş yine beze gidiyor nasıl oluyorsa yada içine kaka karışıyor ve o torba çöpe gidiyor hadi tekrar başa dönüyoruz...
Malesef idrar yolu iltihabımız geçmemiş 7 tane iğne yazdı doktor ama yavrum morarıyor ağlarken çok yakıyor iğneler canını...Dua edin kızlar bebeğime iyileşsin...daha 6 iğnemiz var...Öpüyorum sizi ve bebişleri...
ya ben çocuğumun poposunu hafif dürttüm yağlı çubukla banamısın demedi:S ne olcak ya :s offf off
benim oğlum da çişini yapmakata zorlanıyo bezi ne zaman açsam pipisi şiş halde,sünnet işie gelince 6 aydan küçük bebeklere sünnet önermiyolarmış diye duymuştum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?