2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
açlıktan ölcem ya balık siparişi verdik hala pişirip de getiremediler birazdan arayıp kırcam kafalarını.bu hafta sonu dışarı çıkma planlarım vardı hepsi suya düştü ne yazık ki.kocam dün akşam ayağını burmuş vaziyette geldi eve.ayak sargıda yatıyor.akşama da yine misafir var bebek görmeye gelicekler.

Merhaba herkese,gelen gidenden anca fırsat buldum nete girmeye,umarım herkes iyiydir.Dikişlerim alındı bugün.
Sonrada bebişle baya bi kavga ettik emzirme için.Yarım saat uğraştım,o inatlaştı ben inatlaştım.Arada tam tutuyo gibi oldu olmayan ucunu bir iki emiyo gibi yaptı.Sonra bıraktı ağlayarak,ooff baya yorulduk 2mizde,yorgunluktan uyudu kaldı canım benim.Ama pes etmicem uyansın yine denicem.Fena alıştı biberonun rahatlığına.
Allahım bende emzirme duygusunu tatmak istiyorum ama yaa

ben yazmıştım canım =)
bu sabahta yaptım zort zort çıkardı
hele o çıkartırkenki rahatlama yüz ifadesi yokmu dünyalar benim oluyo resmen

Bende denicem bugün bunu,dün gece tam 3 saat ağladı,ıkındı durdu ama çıkartamadı gazını.İnşallah işe yarar bu yöntem.Peki çok derine sokmıcaz dimi çubuğu,yoksa sadece deliğinin etrafınamı sürücez yağı?

bijocum nasssınnnn:) biz ilk gün öğrendik kız kan grbunu.bizim üçümüzün de o rh+ :)
iyim canımm benim sen de iyisin di miii gel bi öpem :x kızım napıyo kızım :)

aa hadi be işe yaramadı mı ki.. ya da dediğin gibi çiş ıkınması da olabilir yavrum benim yaa topiğin sünnet abisi olcak yani :)) inşallah rahatlar inşallah..

etrafınada sür pamuğun olduğu kısmıda içeri sok bir kaç kez

aa hadi be işe yaramadı mı ki.. ya da dediğin gibi çiş ıkınması da olabilir yavrum benim yaa topiğin sünnet abisi olcak yani :)) inşallah rahatlar inşallah..

yaramadı gibi ama eminde olamıyorum işte
inşallah rahatlar

cocukların dotune bısı sokmayın nannnnn :) ama nalan demıstı bı krere popo delıgıne ıslak mendılle tampon yapar gıbı bastırın kakasını yapıo dıe bı sefer denemıstım oldu valla :)

savaşı ceren kazandı artık memei hiç tutmuyor açlıktan çığlık atıyor memei verdiğinde yüzü bir tuhaf oluyor biberon gelene kadar çığlıkları durmuyor haklı çocuk kocaman meme ucum var nasıl alsın ağzından büyük çok üzülüyorum ya emsin istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum

cnm benım de kocaman eger o sıyah bolgeyı dıosan, topundan bahsedıosan o normal

ay bu eşim beni delirtecek kombinin ayarını iyice açıyor çocuğun üzerini açık görünce yaygarayı basıyor öfff herşeyi çok biliyor bu erkekler çocuğum yine sırılsıklam olmuş terden

her yeri kocaman valla benim kızı görmüşsündür belki ufacık yüzü var meme ucum ağzına sığmıyor ki alıştı biberona ne yapıcam bilmiyorum

biz bulduk cnm
eşim iş yerinin ordaki bi eczaneden aldı (bağdat cd.)
sorıyım istersen

Ay sorsana iloşum ya, numarası varsa bizde arayabiliriz, ama sana bi şi diyeyim mi, bu sab denilen damla bile baya rahatlattı kızımı biliyo musun, pamuk gibi oldu bugün, umarım böle devam eder...

mır mır canıma okudu bu gün uyurken bile homurdanıyor nalan maşallah kızına

saol canım benim...;D

maşallah duru'ya yapmaz canım ateş, kimle konuştuysam yapmadı dedi piyango bize vurdu yani siz korkmayın..

Saol canım benim...;D

maşallah duruya nalan
ateş de bıjonun dedıgı gıbı bıjo harıc kımseden duymadım ates yaptıgını toprak nıye ateslendı anlamadım :S

Saol prop, aman kimsede ateş felan olmasın, çocuklarımız hep ii olsular...

nalan maşallah duru kızına:)

Saol cnm...;D

Kocana da çok geçmiş olsun bu arada...

Selam kızlar...Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yaramazlarla uğraşmak zoooooor ki ne zor ...kızımın idrar kültürünü verdik bugün idrar almak tam bir eziyetti 3 gündür uğraşıyoruz poşeti yapıştırıyor hemşire ama çiş yine beze gidiyor nasıl oluyorsa yada içine kaka karışıyor ve o torba çöpe gidiyor hadi tekrar başa dönüyoruz...

Malesef idrar yolu iltihabımız geçmemiş 7 tane iğne yazdı doktor ama yavrum morarıyor ağlarken çok yakıyor iğneler canını...Dua edin kızlar bebeğime iyileşsin...daha 6 iğnemiz var...Öpüyorum sizi ve bebişleri...

cocukların dotune bısı sokmayın nannnnn :) ama nalan demıstı bı krere popo delıgıne ıslak mendılle tampon yapar gıbı bastırın kakasını yapıo dıe bı sefer denemıstım oldu valla :)

oda işe yarıyo
çubuk sokma işini çok çoook zorlanırsa yapıyorum ben

her yeri kocaman valla benim kızı görmüşsündür belki ufacık yüzü var meme ucum ağzına sığmıyor ki alıştı biberona ne yapıcam bilmiyorum

canım benimkide kocaman biberon ucundan büyük valla biraz cebelleşiyoruz ama alıştı artık alıyo pes atme sakın devam et vermeye

Ay sorsana iloşum ya, numarası varsa bizde arayabiliriz, ama sana bi şi diyeyim mi, bu sab denilen damla bile baya rahatlattı kızımı biliyo musun, pamuk gibi oldu bugün, umarım böle devam eder...
adını bilmiyomuş hiç dikkat etmedim dedi :S
akbankın yan sokağı kentakinin karşısı die tarif verdi :S

oyy kıyamam daha ne kadar canı varki okadar iğne
inşallah iğnler işe yararda iyileşir biran önce
bende çok tırsıyorum ondan
biran önce çarşamba gelsede kurtulsak şu çiş derdinden :95:

öp beni öp beni beni beni beni:)))) iyi napsın uyuyo şimdi ama uyansa iyi olur gece uyumıcak yoksa. birazdan uyandırcam hanfendiyi:)

canım ya kıyamam çok geçmiş olsun bebişine Allah yardımcınız olsun

ya ben çocuğumun poposunu hafif dürttüm yağlı çubukla banamısın demedi:S ne olcak ya :s offf off
benim oğlum da çişini yapmakata zorlanıyo bezi ne zaman açsam pipisi şiş halde,sünnet işie gelince 6 aydan küçük bebeklere sünnet önermiyolarmış diye duymuştum??

çocuk doktoru ürolojiye gönderdi canım bizi oda sünnet dedi ama en sağlıklısı 3.haftadan sonra 21. günü yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…