2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çocuk doktoru ürolojiye gönderdi canım bizi oda sünnet dedi ama en sağlıklısı 3.haftadan sonra 21. günü yapalım dedi

anladım canım doktor önerdikten sonra umak lazım,benim de oğlum çişini zor yapıyor,dudaklarını büzüyor bi sağa bi sola dönğyor bacaklarını bi geriyo bi çekio yapamıo ağlıyo,yapınca rahatlıyo ama dktora henüz sormadım inşallah kolay şekilde atlatırsınız canım bebekken sünnet daha kolay derler inşallah öyledir

selam kızlar nasılsınız ya özledim burdaki muhabbeti ama ne mümkün fırsat bulmak benim oğlan memeye yapışık yaşıyor çok zorlanıyorum umarım kırkı çıkınca düzelir sürekli emmek istiyor emzikde almadı ki vermeyi istemiyodm ama şimdi alsın diye uğraşıyorum

Dün gece hiç uyumadı şimdi sürekli uyuma derdinde bizim kuzucuk, bizde uyandırdık demin, önce altını değiştirdim sonra emzirdim şimdide babasıyla oynuyorlar, birazdan yıkayacaz kuzumuzu, sonra yine emer ondan sonrada inşallah uyur...

Dr. umuz bugün kızımızın takip yeteneğinin çok ii olduğunu söledi, gözleriyle nesneleri çok iyi takip ediyomuş, aynı şekilde kafasını kaldırmasınıda çok beğendi, ellerinden tutup hafif yukarı çekince hemen kafayı yukarı çekti, bacaklarınında itme gücü çok ii dedi, çok ii bakmışsınız valla bravo dedi, çok sevindik eşimle, hele iğne olduktan sonra ağlamamasını çok takdir etti...

Allah nazarlardan sakınsın kuzumuzu...

Kalça çıkığı için bi sonraki randevuda karar verilcekmiş ultrasona gerek olup olmayacağı, her bebekte gerek olmayabilir dedi ama ben yapılmasını istiyorum, nolur nolmaz...

25 aralık c.tesi bi sonraki randevumuz, o hafta verem aşısını da olacakmış sağlık ocağında, dr. da karma aşısını vuracakmış kuzumun, verem aşısından sonra 2 gün yıkamicakmışız kuzuyu öle dedi, o aşılar ateş yapabilirmiş öle dedi...

Bugün dr. a sordum, ben hiç çikolata, kuru fasulye, nohut, mercimek ve süt ürünlerinden yemiyorum doğum yaptığımdan beri gaz yapıyo diye yersem kuzumda daha da fazla gaz olacağından korkuyorum dedim, baklagillerden mutlaka az da olsa ye, onları mutlaka tüketmelisin dedi, tabi git cola iç çikolata ye demiyorum ama baklagillerden yemen lazım dedi, bu hafta hemen pişirmeye başlicam...

Haftaya benim dr. kontrolüm var, alttan muayene edecekmiş ya öööfff, bu arada ben ağda yapim mi yapmim mi kararsız kaldım, dikiş yerlerine bi şi olur mu bilemedim, şimdi dr.uma sorsam sakın yapma diyecek biliyorum onun için sormuyorum bile, korseyi bile kesinlikle önermedi...

Dr. dan çıktıktan sonrada k.valdemlere gitcez, kırkını uçurcaz yani, kuzum o gün tam kırk günlük oluyo, sonraki haftalarda da diğer akrabaları ziyaret ederiz artık yavaş yavaş, pöööööfffffffff......

Ben kaçim şimdilik kızlar, durunun banyo saati, küvetini hazirlim, vaktim olursa sonra gelirim yine...

Uzun zamandır bu kadar çok yazamamıştım, baya yazmışım, demek duru bugün baya uslu...

ya bende epilasyon aleti kullanıorum ama hiç secaretim yok sonuçta dikişe çok yakın yerlerede uygulama gerekcek ve nasıl yapcam:S yapmasam da içim rahat etmiyo rahatsız oluyorum:S sen dene bakalım ama acıcak olursa bırak ve bana lütfen bi tavsiyede bulun

ayy nalancim maşallah kuzuna..
bizde p.tesi kontrole gidicez.inşallah yolundadir herşey.
ne güzel bayaa kilo wermişsin.dewami gelsin

bende 11 kilo werdim ama hala dana gibiyim
25 kilo alinca bööle oluyo işte

ben korse giyiyorum dr.giy dedi.ama sezoda sakincali 40 gün diolar.
doğumdan 6 hafta sonrada hafif egzersizlere başlayabilirmişiz.
yürüyüşe başlicam ben 40imiz çikinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…