2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nette korse takmayı araştırdım da karın kaslarını tembelleştiriymuş zararlıymış,göbeği toplar mı bilmem ama kas değil boş yağ şeklinde toplarsa faydası olmaz ki:S göbek eritmek için ne tarz egzersizler yapılabilir ki??

slm kızlar..
ben kaldım topıkte son olarak galıba.. özlemle agrı gelmesini beklıyorum..

anneler, ortalama gunde kaç kez bebegın kıyafetını degiştiriyorsunuz... ve en çok hangı kıyafetı kullanıorsunuz?...

ona göre yenıden alışveriş yapayım... yuruyuşe çıkmışken.....

tatlım kusmuktu bezi açılınca işemyedi kaka bulaşmasıydı derken günde 2 bazen 3 oluyo.
ben tulumları daha çok sevişyorum çünkü kucağıam alınca kıyafeti toplanmıyo,ilk başta da ilk doğduğunda anca zıbınlar oluyo zıbın takımları üzerin egöre geliyo.bence kıyafetleri az az al bende 10a ayakın zıbın takımı var ve hepsi daha yeni ve şu an büyüdüğü için tam geliyo:s yani 1-2 haftaya giyemicek.kıyafet bittikçe küçüldükçe al,ama mutlaka tulumda al.önlük çok gerekli ama şu kıyafet takımlarının önlükleri ii olmuyo ipleri boynunu acıtıyo.kundak çok önemki bende 6 tane var ama gene de hemen her gün makina çalışmasına rağmen temiz kundak kalmıyo

ben de burdayım canım hafif sancılı kasılmalarım oluyo ama şiddetlenmesini bekliyoruz. akıntımda tekrar kırmızımsı olmaya basladı ama şiddetli bişey yok

ayrıca en güzel şey de şu anneanne ve babannnelerin ördükleri yelekler canım,bebişin sırtı hep sıcak oluyo kundağı sırtına sarmasan bile

oyyy kuzucuğumu hasta ettim yaaa
dün ben çok kötüydüm nezle oldum bugünde o
burnu fork fork ötüyo burun aspiratörü aldım ağızla çekilen çekiyorum deli gibi ağlıyo
bu gece nöbet var gibi
benimde karnımın içi fena acıyo sanırım iç dikişlerime bişi oldu oturup kalkarken feci yanıyo sanki dün sezo oldum gibi

akça bugun en az 4 km yurumuşumdur... ve hızlı yuruyorum.. ama tık yok.. abım diyor hiç hamıle gibi degilsin yavaş yuru bıraz diye.. bır kaç kasılma hıssettım ama devamı gelmedi... şiimdi kuveti dolduruyorum.. sıcak suda iyi gelıyormuş.. :)))

sen kudak mı yapıyorsun.. ve nasıl yapıyorsun.... ?.. bebegın çamaşırları ile sizinkileri aynı mı yıkıyorsun...

sancı geldiğinde rahatlamak için kolay açılma olsun diye kuvete giriyorlar dıye duymustum . gir bakalım :)) bu gece dogurursan yarında ben girerim : ben o kadar hızlı yürüyemiyorum çabuk yoruluyorum ama iyi yapmışsın . ben üşendim bugun evdeydım hep

herkese merhaba..
artık pek fazla giremiyorum nete...uzun zamandır geçmişi okumaya çalıştım sonunda bitirebildim..
yeni doğum yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun, bebişleriniz hayırlı olsun, sağlıklı ve mutlu büyüsünler inş...
birçok kişinin gaz problemi var anladığım kadarıyla bizde de var malesef..güyya ilk doğduğunda nar suyu verdik ama bi poka yaramadı..fos çıktı anlıycanız..
nasıl baş edicez bu pis gazlarla çok sinir oluyorum..çok kıvranıyor bebeğim, elimden bişey gelmeyince oturup bende ağlıyorum sonra..
doktorumuz da gaz ilacı vermedi öncelikle doğal yollarla çıkartmak dedi..olacak bunlar diyor..çok zorda kalırsanız alabilirsiniz dedi..
sizin yorumlardan baktığım kadarıyla sabsimplex ve neobaby iyi sanırım..çok sıkışırsak onlardan alcam bende...
bi de bişey sorcam size sezo yapanlar korse takmaya başladınızmı, benim doktorum takabilirsin dedi...bugün 16. günümüz bizim..
siz neler yaptınız bu konuda...ğek kilom kalmadı ama göbiş hafif var şuan..sanırım rahim topladıkça düzelir dimi??
günlerdir giremiyorum ya baya uzatmışım ama neyse...

geçmiş olsun canım.. yanında sana yardım edecek birileri vardır umarım belliki dinlenememişsin dogumdan sonra pek(

geçmiş olsun iloşum geçer inş. biran önce..dikişlerin eğilip kalkmaktan falan ağrıyabilir ben,imde çok hareket etmkten ağrıyor doktor dinlen dedi ama ne mümkün fırsatın olursa uzan canım bol bol

geçmiş olsun canım.. yanında sana yardım edecek birileri vardır umarım belliki dinlenememişsin dogumdan sonra pek(

geçmiş olsun iloşum geçer inş. biran önce..dikişlerin eğilip kalkmaktan falan ağrıyabilir ben,imde çok hareket etmkten ağrıyor doktor dinlen dedi ama ne mümkün fırsatın olursa uzan canım bol bol

saolun canlarım annemde kalıyorum ben gündüz dinleniyorum annem bakıyo ama gece ben bakıyorum tek başıma

saolun canlarım annemde kalıyorum ben gündüz dinleniyorum annem bakıyo ama gece ben bakıyorum tek başıma

o zaman bence herşeyi kendin yapmaya çalışma onlara bırak bazı şeyleri ameliyatlısın sonuçta demekki daha fazla dinlenmen lazımmış. gündüzleri iyi değerlendir...

çok güzel kilo vermişin de kaç kilo almıştın ki canım,ben 57 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 61 kiloyum hala 4 kilo fazlam var:S

14 kilo almıştım cnm...

Yapıp yapmama konusunda kararsızım, yaparsam haber veririm...

Çok saol fairycim, gerçekten ii verdim ama daha vermem gereken o kadar çok kilo var ki, sen beni geçersin ben onları verene kadar...Korse bende kullanıyorum hemde doğumdan bir hafta sonra başladım, kotondan aldık, o bütün korselerden değil, göğüsaltından popomun altına kadar bi korse, sıkmıyo ama toparlıyo, zaten çok az bi göbüş kaldı ama pantolonlarım hala olmuyo nedense...

çok güzel vermişsin kiloları canım maşallah nelere dikkat ettın dogumdan sonra?

Hiç bi şeye dikkat etmedim aslında, her şeyden istediğim kadar yedim, zannedersem uykusuzluk beni böle yaptı, ben tam bi uykucuyum aslında, severim uzun saatler uyumayı, ama doğumdan beri geceleri bazen hiç uyuyamadım bazende sadece 1-2 saat, ondan dolayı verdiğimi düşünüyorum ve bol su içtim...

Benimde ilk zamanlarda çok acıyodu kendimi fazla yorduğum zaman ama şimdi hiç ağrı kalmadı, öle olduğu zaman dinlenmeye özen göster iloşum...

Oğluşunada sanada geçmiş olsun cnm, ben burun temizlemek için şu pilli olanlardan aldım ve çok memnun kaldım, geçen gün durunun burnu tıkanmıştı, ilk defa kullandım, bebişler için müzik var, aspiratör çalışırken müziğide çalıştırdım, hiç kımıldamadı kızım, hemencecik temizledim burnunu, tavsiye ederim...

He bi de serum fizyolojik diye bi şi vermişti dr. bize arada onu kullanıyorum o da ii gelio burun tıkanıklığına...

Neyse ben kaçar artık kızlar, hazır kızım uyurken bende yatim birazdan, malum dün gece hiç uyuyamadım sayılır maymunum yüzünden, umarım bu gece ii uyurda yarına uykumuzu almış kalkarız...

Hepinize ii geceler, tatlı sohbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…