- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
nette korse takmayı araştırdım da karın kaslarını tembelleştiriymuş zararlıymış,göbeği toplar mı bilmem ama kas değil boş yağ şeklinde toplarsa faydası olmaz ki:S göbek eritmek için ne tarz egzersizler yapılabilir ki??ayy nalancim maşallah kuzuna..
bizde p.tesi kontrole gidicez.inşallah yolundadir herşey.
ne güzel bayaa kilo wermişsin.dewami gelsin
bende 11 kilo werdim ama hala dana gibiyim
25 kilo alinca bööle oluyo işte
ben korse giyiyorum dr.giy dedi.ama sezoda sakincali 40 gün diolar.
doğumdan 6 hafta sonrada hafif egzersizlere başlayabilirmişiz.
yürüyüşe başlicam ben 40imiz çikinca.
mrh kızlar bende kasım annesi oldum 21kaqsımda sezo oldum
tatlım kusmuktu bezi açılınca işemyedi kaka bulaşmasıydı derken günde 2 bazen 3 oluyo.slm kızlar..
ben kaldım topıkte son olarak galıba.. özlemle agrı gelmesini beklıyorum..
anneler, ortalama gunde kaç kez bebegın kıyafetını degiştiriyorsunuz... ve en çok hangı kıyafetı kullanıorsunuz?...
ona göre yenıden alışveriş yapayım... yuruyuşe çıkmışken.....
slm kızlar..
ben kaldım topıkte son olarak galıba.. özlemle agrı gelmesini beklıyorum..
anneler, ortalama gunde kaç kez bebegın kıyafetını degiştiriyorsunuz... ve en çok hangı kıyafetı kullanıorsunuz?...
ona göre yenıden alışveriş yapayım... yuruyuşe çıkmışken.....
Bu arada 1 ayda tam 16 kilo verdim toplamda, bakalım daha verecek miyim çok merak ediyom...
tatlım kusmuktu bezi açılınca işemyedi kaka bulaşmasıydı derken günde 2 bazen 3 oluyo.
ben tulumları daha çok sevişyorum çünkü kucağıam alınca kıyafeti toplanmıyo,ilk başta da ilk doğduğunda anca zıbınlar oluyo zıbın takımları üzerin egöre geliyo.bence kıyafetleri az az al bende 10a ayakın zıbın takımı var ve hepsi daha yeni ve şu an büyüdüğü için tam geliyo:s yani 1-2 haftaya giyemicek.kıyafet bittikçe küçüldükçe al,ama mutlaka tulumda al.önlük çok gerekli ama şu kıyafet takımlarının önlükleri ii olmuyo ipleri boynunu acıtıyo.kundak çok önemki bende 6 tane var ama gene de hemen her gün makina çalışmasına rağmen temiz kundak kalmıyo
akça bugun en az 4 km yurumuşumdur... ve hızlı yuruyorum.. ama tık yok.. abım diyor hiç hamıle gibi degilsin yavaş yuru bıraz diye.. bır kaç kasılma hıssettım ama devamı gelmedi... şiimdi kuveti dolduruyorum.. sıcak suda iyi gelıyormuş.. :)))
oyyy kuzucuğumu hasta ettim yaaa
dün ben çok kötüydüm nezle oldum bugünde o
burnu fork fork ötüyo burun aspiratörü aldım ağızla çekilen çekiyorum deli gibi ağlıyo
bu gece nöbet var gibi
benimde karnımın içi fena acıyo sanırım iç dikişlerime bişi oldu oturup kalkarken feci yanıyo sanki dün sezo oldum gibi
burnu fork fork ötüyo burun aspiratörü aldım ağızla çekilen çekiyorum deli gibi ağlıyo
bu gece nöbet var gibi
benimde karnımın içi fena acıyo sanırım iç dikişlerime bişi oldu oturup kalkarken feci yanıyo sanki dün sezo oldum gibi
geçmiş olsun canım.. yanında sana yardım edecek birileri vardır umarım belliki dinlenememişsin dogumdan sonra pek(
geçmiş olsun iloşum geçer inş. biran önce..dikişlerin eğilip kalkmaktan falan ağrıyabilir ben,imde çok hareket etmkten ağrıyor doktor dinlen dedi ama ne mümkün fırsatın olursa uzan canım bol bol
saolun canlarım annemde kalıyorum ben gündüz dinleniyorum annem bakıyo ama gece ben bakıyorum tek başıma
çok güzel kilo vermişin de kaç kilo almıştın ki canım,ben 57 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi 61 kiloyum hala 4 kilo fazlam var:S
ya bende epilasyon aleti kullanıorum ama hiç secaretim yok sonuçta dikişe çok yakın yerlerede uygulama gerekcek ve nasıl yapcam:S yapmasam da içim rahat etmiyo rahatsız oluyorum:S sen dene bakalım ama acıcak olursa bırak ve bana lütfen bi tavsiyede bulun
ayy nalancim maşallah kuzuna..
bizde p.tesi kontrole gidicez.inşallah yolundadir herşey.
ne güzel bayaa kilo wermişsin.dewami gelsin
bende 11 kilo werdim ama hala dana gibiyim
25 kilo alinca bööle oluyo işte
ben korse giyiyorum dr.giy dedi.ama sezoda sakincali 40 gün diolar.
doğumdan 6 hafta sonrada hafif egzersizlere başlayabilirmişiz.
yürüyüşe başlicam ben 40imiz çikinca.
çok güzel vermişsin kiloları canım maşallahnelere dikkat ettın dogumdan sonra?
bu gece nöbet var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?